Stil kose

Jednostavna 2 minuta frizura: Princeza Braid i lepinja

Jednostavna 2 minuta frizura: Princeza Braid i lepinja

Kroz vrata i na bijegu.

Većina nas je uvijek u žurbi, dok mi radimo naše šminke i kose. Možda ste kratko na vrijeme, ali znate morate izgledati apsolutno najbolje. Bez obzira da li u razredu ili uredu, dobro njegovan ličnost je nešto što svi želimo da prikažu.

A velika briga da većina djevojke i žene imaju podjednako je kosu. Većina nas je napustio nose istu kosa izgleda svaki dan. Držeći otvoren kosu nije preporučljivo, jer ima tendenciju da izgledaju neuredno do sredine dana. Ujutro može biti teško stvoriti složene frizure. Moderan frizure potrajati.

load...

U pravu!

Hair Styling može biti vrlo jednostavan zadatak dok idete s nečim jednostavnim. Izaberite podignute frizure koje se lako ostvariti i ne oduzima puno vremena.

Ovo posebno Princess kosa pletenica je posebno značilo za vas ako ste kratko na vrijeme. To je stil koji izgleda profesionalno i da će ostati tu. Ona kombinuje pletenicu i lepinja izgled i da će biti spreman za 2 minuta stan. Zvuči zanimljivo? Pa, pratite korake i uvjerite se sami sa ova dva minuta frizure!

load...

Princeza Braid frizura Korak po korak:

Ovaj tutorial će vam pomoći stvoriti pojednostavljena verzija stila princeza pletenicu da Nicole Richie sportske na slici.

Stvari potrebne za stvaranje Look:

  • Elastičan
  • Bobby igle
  • A četka za kosu

Kako da Braid Hair:

Korak 1:

Češljate temeljno i uklonite sve zapetljavanje i čvorova.

Korak 2:

Dijelu kose u sredini

Sada pokrenite Francuski pletenica kose u prednjem delu.

Korak 3:

Nastaviti braiding dok pored uha

Sada osigura kosu pomoću malog kosa elastična

Korak 4:

Ponovite gore navedene korake na drugoj strani, kao i

Korak 5:

Okupiti sve kosu zajedno uz pleteni sekcije

Sada početi ih uvijanje zajedno.

Korak 6:

Sada osigura lepinja koristeći elastičnu traku

Korak 7:

Koristiti Bobby igle do ušuška dalje labave niti

Krajnji rezultat

Ovo je savršen stil koji će raditi za ured, kao i na casual dan. U njoj se čuva svoju kosu od pada na licu i dalje daje vam mekan i ženstven dodir.

Također se možete nositi ovaj frizuru za vjenčanje, ili na zabavu plaži ili bazenu. Pribor pomoću neke zanimljive kosu nakit ili kosu pribor.

Evo nekoliko zanimljivih načina da Accessorize Kosa:

1. Cvijeće na stranu:

Ovo je klasičan način da nose neke zanimljive detaljima u kosi. A veliki cvijet sa strane je uvijek lijep način da skrene pažnju na frizuru.

2. Čipka Šef bendovi:

Čipka glava bendova su vrlo 'in' ove sezone. Oni će odmah dodati ženstvena i girly dodir na cijeli izgled.

3. A Single Cvijet:

Ne postoji ništa lepa kao nosi jedan cvet u kosi. Ako je moguće, ići na pravi cvijet. Također se možete alternativno nositi veštački.

4. Draguljima Bow:

Ovo je zabavna pribor nositi, pogotovo ako se ide na retro tematski party. Čak i na drugi način, možete jednostavno nositi ovo dobiti klasičan izgled i čine glava okrenuti odmah.

Pratite korake za frizuru iznad i glam ga koriste neke zanimljive kosu pribor ideje. Da javite nam ako znate bilo koje druge 2 min frizura!

Video na Easy Pletena frizura

load...