Stil kose

9 Jedinstvene Plaštene frizure koje vas inspirišu

9 Jedinstvene Plaštene frizure koje vas inspirišu

Nabrane frizure su vrlo slatke i seksi izgleda. Daju dobar girly dodir sa svojim redovnim frizure. Sada je vrijeme da ode na pletene način i vjerujte mi nisu tako teško.

Evo od 9 tip za pletenica frizura za djevojčice

1. Messy Braid i kosu Plait:

To je neuredna frizura sa neuredan pletenicu i neki sladak kosa pletenica sa strane. Uzmite sekcije kosu iznutra ili sa strane i učiniti ih u male pletenice. Koristite fiksiranje sprej da ih firmi. Ako koristite fiksiranje sprej, onda nećete morati vezati gumice malim preseku koji pletenice.

2. Ribbon upleteni Milk Maid Hairstyle:

Ovo je još jedan lijep tražim pletene frizure koje možete postići s bijele trake i normalan kosu. Stavi bijelu traku na početku kose koje ćete napraviti u upletenom pletenicu. Sada napravite pletenicu sa lijepim preseku koji pletenice kose. Omotati ga oko glave da bi ga u mlijeko sobarica pletenicu. To je to!

load...

3. Messy upleteni Hairstyle:

Morat ćete imati dugu kosu za ovu frizuru. Uzmite uredan sekcije vaše kose i učiniti ih u upletenom pletenicu. Na kraju pletenice, primijeniti neke fiksiranje sprej da ga tamo drži. To može izaći nakon nekoliko sati, ali sigurno će tamo ostati dugo bez gumicu.

4. Side upleteni Pony Tail:

Ovo je lijep izgled za stranku ili dan u ljeto. Morate uzeti sekcije kosu sa strane i učiniti ih u lepu pletene pletenicu koja će se završiti u konjski rep. Učinite to na jednoj strani koji će unaprijediti cijeli izgled, a ne radi istu stvar na obje strane.

5. Upleteni Fishtail Braid:

Elegantan uredno pleteni sectioned ribe rep pletenica izgleda odlično. Ostavite ostatak kose teče i elegantan. To će biti slatka frizuru čak i za vaše stranke.

load...

6. Upleteni Updo:

To može biti zabavno frizuru za muškobanjaste izgled. Možete probati ovaj jedan od sami sa urednim pletene pletenice koje ćete morati napraviti crunched se vrha podignuta kosa. Drugi dio kose će imati sitne pletenice. To će zahtijevati pomoć stilista je sigurno.

7. Upleteni Thin Party Milk Maid Hairstyle:

Ovo može biti slatka frizura za stranku ili čak korporativni get-zajedno. Možete probati ovaj pletene pazi na jedan dan sa prijateljima previše. Napravite lijepo opleteni sectioned pletenicu s jedne strane i zamotati ga preko glave. Napravite lijepo vratiti lepinja sa ostatkom kose.

8. Real Cvijeće upleteni Hairstyle:

To može biti lijep pletene frizuru za stranku, vjenčanje ili čak i za romantičnu večer. Uzmite sekcije kosu i zamotajte ih u upletenom obliku. Pleats u svakom okretu kose su neophodne da bi mu dati ovaj izgled. Držati neke male ruže kao što je prikazano na slici.

9. Upleteni Rihanna Style Side pletenice frizura:

Ovo je popularna upletenom frizuru. Skoro kao pleteni frizuru, ali možete nazvati pletene frizuru kao dobro. Čisto i uredno, ima male pletenice radi iz oba ugla, završava u dugom pletenicu nagnut na jednu stranu. Probaj ovaj.

Koji od ovih pletene frizure ste spremni dati injekciju? Javite nam u komentarima ispod.

load...