Stil kose

8 Moderne i trendy dugačke frizure za devojke u školi

8 Moderne i trendy dugačke frizure za devojke u školi

Dok je škola sve o studijama, ispita, rezultate i djevojke, znaš da je io stilu i modi, borave u skladu s najnovijim trendovima, zar ne? Dok mi ne pitam isprobati najnovije crvenom tepihu ili piste ideje, ima nešto u modi definitivno želimo da isprobate.

Ako imate dugu kosu i se pripremaju za školu, evo nekih lako i zaista stilski oblikovanje kose ideje. Oni neće uzeti previše vašeg vremena i da će biti odgovarajući za školu previše, dok gledate fab. Zato nemojte pokušati i javite nam što one koje si volio!

1. Višestruki pletenice Pony:

Dok ponovno ovu točne frizura za školu može potrajati, evo jednostavnije i brže verzije. Rastavi kosu u sredini i stvaraju srednji pletenicu koristeći kosu od samo iznad čela. Sada uzmi neki pramenovi sa jedne strane i pletenicu to. Ponovite na drugoj strani. Sada donose tri pletenice na leđa i vezati na nisku ponija.

load...

2. Loose Side Braid:

Rastavi kosu sa strane. Sada uzmite sve kosu na drugu stranu i pletenica u labavu nizak pletenicu. Ako imate šiške, neka padne, naravno, po tvom licu, osim ako nisu prevelike i treba ušuškan. U tom slučaju, pokušajte miješanje ih sa pletenicu; drugo zadržati s pin. Ovo je jedan od lako frizure za dugu kosu za školu.

3. Rope Braid:

Jednostavna frizura za dugu kosu za školu! Ovo je jedno veliko za ljeta, s tim šik izgled dok su uredni. Češlja natrag sve vaše kose i vezati u uskim visokim ponija. Sada uzmi kosu i pletenicu ga opet vezali ga na kraju. To će raditi sa Parted frizuru, kao i bez njega.

4. Bun Braid:

Opet jedno veliko za ljeta dok su visoko na modnoj skali previše. Češlja natrag sve vaše kose i gomila u pola lepinja, valjanje nešto od toga u punđu i ostavljajući ostatak otvoren. Uzmite sada labave kosu i pletenicu ga čvrsto, poravnavajući ga na kraju.

load...

5. Bočni pletenice poluotvorena:

Rastavi kosu u sredini. Sada uzmi prednje strane niti na jednom kraju i pletenice, ponavljajući s druge strane. Uzmite i pletenice na leđima i pin iznad potiljka. Neka preostala kosa biti otvoren. To pomaže da se povuku kosu sa lica i ne izgleda neuredno.

6. Flip Tail:

Izvrstan za sve dobne skupine. Očešljaj biste uklonili čvorova i zapetljavanje. Na leđima, dio kose u sredini. Twist obje strane i da ih na leđa, povezujući ih. Jednostavno i super za ljeta.

7. Sleek rep:

Iako je ovo već velika na međunarodnoj modnoj krug, to će biti savršen za školu. Češlja kosu uredno a dio u sredini ili sa strane. Donijeti kosu na jednu stranu i vezati u uskim mali poni.

8. Valovita Side Pony:

Ako imate valovitu kosu ili labave kovrče, i dalje možete ići na ovaj. Iščešljavanje kose, sa poželjno bočnog dijela. Donijeti kosu na jednu stranu i vezati ga u niskom ponija, po mogućnosti vezivanja je čvrsto da se zaustavi valova i kovrče od ispadanja i postaje neuredan.

Dok smo sigurni da ćeš isprobati neke od ovih, javite nam koji one koje najviše sviđa! Isto tako ne dijele ako znate bilo koje druge škole djevojka frizure za dugu kosu.

load...