Stil kose

4 Morate probati zabavne frizure za ovaj monsun

4 Morate probati zabavne frizure za ovaj monsun

Ništa ne može upropastiti vaš izgled kao znoj.

Ljetima i monsuna su oni mjeseca gdje jednostavno ne mogu ignorirati topline i znoja. Najgore će biti pogođena je kosu. Problem sa ovim mjesecima je da većina frizura ćemo pokušati završiti što kosu znojav. To može dovesti do vlasišta infekcije koje dovodi do pada kosu.

Ključna stvar za zapamtiti u vlažnim monsuna mjeseca je da se odluče za stilove koji pomažu da kosa slobodno još vezan. Potrebno je da ih izbjeći postanu znojav, ali to ne znači da ih ne možete stilu.

load...

Ovo monsuna, isprobajte neke zabave i zanimljivih frizura uz očuvanje zdravlja vaše kose na umu.

4 Must Probajte Monsoon frizura:

1. Rep Hairstyle Tokom Monsoon:

Konjski rep frizure su zauvijek omiljene među većina djevojaka i žena podjednako. To je jedan od onih stilova koji su stvarno napravili rampu i svim većim modnim krugovima poput oluje. To su brzo stvoriti i da izgledamo uredno.

Za monsuna, pokušajte dajući svoje redovne rep twist sa ovim moderan izgled:

  • Umjesto vezivanje konjski rep visoko, pokušati vezati ga na potiljak vrata.
  • Da li to nije u sredini, ali kao strani rep.
  • Također se možete uviti kosu pre nego što su ga u rep.
  • Sada accessorize sa šarenim cvjetnim traka za kosu ili vezati svijetle boje, šal oko nje.
  • Izvucite neki pramenovi kose preko lica za više moderan i ženstven efekt.

Ova frizura će vam pomoći zadržati kosu na mjestu i dalje držati gledate spreman da udari na ulicu kad god poželimo!

load...

2. Pletenica frizura Tokom Monsoon:

Pletenica frizure su u frizure ove sezone! Ova jednostavna frizura je dao novu definiciju i da je nosio mnoge Poznati na crvenom tepihu i drugih događaja.

Isprobati nešto drugačije i zanimljivo sa svojim jednostavan pletenicama ovaj monsun:

  • Ne radi regularnom stil vezivanja tvoje pletenice koja je najčešći. Umjesto toga, pletenicu to iznutra, ako želite da ga dati više dramatičan efekt.
  • Odlučiti za stranu pletenice umjesto regularnom leđa pletenice.
  • Pletenice su sjajan u kišne sezone jer oni pomažu u održavanju kovrče pod kontrolom. Ona također pomaže da vaša kosa više upravljati i lako možete ponoviti stil ako se natopljena na kiši.

Evo još nekoliko opcija i stilova u oblikovanje kose pletenice koje možete lako isprobati kod kuće:

3. Loose Waves:

Većina nas se suočavaju sa problemom kovrče u vlažnim monsuna mjeseca. Ako je vaša kosa ima tendenciju da se neposlušnu, nosi to pravo neće izgledati dobro bez obzira na to koliko se trudio.

Umjesto da koristi previše proizvoda i topline da ga ispravi, odličan način da se neke promjene u svoj izgled je da se ide za neke kul labave valova. To će dati svoju kosu da stilski neuredan izgled bez gledanja neuredno ili neposlušnu.

4. Bun:

Vezati sve vaše kose na vrhu glave u balerina punđu. Ovaj određeni tip frizure je poznat kao vrhunski čvor punđu. Umjesto da samo držeći je čvrsto i uredno, možete pokušati ide za neuredan lepinji izgled. Izgleda moderan i je odličan način da se upravlja kosu, posebno ako dođe na kiši.

Monsoon je sve o zabavljaju i uživaju kiše. Tako da ne bi trebalo previše vremena provodi brinući o vašoj kosi i njegovim zdravlje. Isprobajte ovim divnim Monsoon frizure i pustiti kosu uživaju mjeseci koliko planirate.

Nemojte da nam javite što se frizure iznad Monsoon je radio najbolje za vas!

load...