Stil kose

20 Prekrasne boginje pletenice stiliziraju Gaga preko

20 Prekrasne boginje pletenice stiliziraju Gaga preko

Oshun. Lakshmi. Athena. Boginje su veliki dio kulture širom svijeta. Tako da nije nikakvo iznenađenje da je svijet mode odlučio da malo stila inspiraciju od njega. Boginja pletenice su deblji verzije pletenice. Oni, kao i pletenice, prepliću vrlo blizu vlasišta i imaju za cilj da djeluje kao zaštitni stil koji može trajati tjednima. I, naravno, oni učiniti da izgledaju kao da se ništa manje od boginja! Sada, postoji niz načina na koje možete oblikovati svoj boginje pletenice - kao fauxhawk, punđu, kruna pletenica... Su beskrajne mogućnosti! Čitajte da biste saznali naš top 20 stajling ideje za boginje pletenice.

Ali prvo, pogledajmo kako se zapravo može boginja pletenicu kosu kod kuće.

Kako napraviti Goddess Braids

Sta ti treba
 • Braiding ekstenzije za kosu
 • Široki nazubljeni češalj
 • Rat rep češalj
 • Sekcionisanje isječci
 • Gel za kosu
 • Kipuće vode u zdjelu

Kako da Goddess Braid

 1. Operite i uslovljavaju kosu da ga pripremi za pletenice.
 2. Koristite širok zupčastog češalj za uklanjanje svih čvorova i zaplete iz kose.
 3. Isplanirati vaše particije i podijeliti svoju kosu u skladu s tim, uz pomoć pacova rep češalj.
 4. Izostavljajući pramen kose ćeš prvi koji će pletenicu, klip se ostatak sekcije sa sekcionisanje isječci.
 5. Pokupiti komad ekstenzije za kosu iz vaše gomila koja je gusta kao želite da vaša boginja pletenica biti.
 6. Podijeliti ekstenzije za kosu na 3 jednaka dijela.
 7. Odmah pored kose, stavio ekstenzije za kosu u centru pramen kose ćete početi srerujemo prvi.
 8. Dodaci za vaše ekstenzije za kosu sa prirodnom kosom dijeljenjem potonji također u 3 sekcije.
 9. Trljati neki gel za kosu između prstiju na uglađen niz kosu dok ste srerujemo to.
 10. Jednostavno pletenicu kose za dva uboda.
 11. Zatim pokrenite dodajući više kose u pletenice sa svake uzastopnih uboda.
 12. Jednom kada vam ponestane kose dodati, jednostavno pletenicu ostatak do kraja, sve do samog kraja.
 13. Zakucava kraj vašeg pletenice u nekim ključalu vodu da zapečati ga.
 14. Ponovite sve gore navedene korake na svim drugim dijelovima u potpunosti boginji pletenicu kosu.

I voila! Uspješno ste boginja upletena svoju kosu! Sada, da skoči u sve super načina da ih stilu.

load...

20 Prekrasna načina Style Your Goddess Braids

1. Pravo nazad Goddess Braids

Ako je ovo prvi put da radi boginja pletenice i želite ići za nešto jednostavno, evo stil koji će vam savršeno odgovarati. Ovi osnovni boginja pletenice su samo deblja verzija pletenice i prilično lako učiniti sami. Accessorize im neke zlatne perle dodati malo bling na svoj izgled.

2. Spiralni Spiral

Ovo je frizura zaista spremna za boginja (kao ti). Ovo jednini boginja pletenicu veličine spirala skroz oko glave da se stvori prekrasan spirala efekt. Ne samo da je ovaj stil zapanjujuće prekrasna, ali i super funkcionalan tokom leta jer čuva sve vaše kose i dalje od vrata i lica.

3. Mješoviti pletenice i božica pletenice

Kada je u pitanju zaštitne stil, stvarno nema set formula za ono što možete i ne mogu. Moglo bi se, na primjer, kombinirati dva stila da se stvori jedan koji je jedinstveno svoje. Ove pravo nazad boginja pletenice sa nekim tankim pletenice spiralno u i iz njih upravo to.

load...

4. Goddess pletenice Fauxhawk

Ne morate se odreći na svom sanjati Mohawk samo zato što su previše uplašena da obrije pola kose. Jednostavno rješenje za vaše nepriliku je boginja pletenice! Idi za ove pospremio boginja pletenice na leđima i sa strane glave i uviti kosu na vrhu za stvaranje strašan fauxhawk!

5. Goddess pletenice Pigtails

Ko kaže da morate ostaviti kikice iza jednom odeš srednjoj školi? I dalje možete staviti svoj seksi twist njima i rock ih kao nikada do sada. Na primjer, možete ići za dvije boginje pletenice sa svake strane glave i dodajte u nekoliko crvenih ekstenzije za kosu za stvaranje hrabar izgled kose.

6. Goddess rep

Slušajte, sve što sportisti tamo. Evo boginja pletenice stil koji ćete bi mi zahvaliti za. Idi za neke boginje pletenice koje počinju duž linije kose i konvergiraju na kruni glave u konjski rep. To je jednostavan za održavanje i izgleda totalno badass.

7. 3D Goddess Braids Bun

OK ozbiljno, da li ste ikada vidjeli više predivno zapetljan stil? Jer sam siguran da nisam. 3D boginja pletenice na prednjoj izgleda kao ništa manje nego krunu. Kovrčave podignuta kosa na leđima je učinjeno sa slobodnim kosu stvoriti elegantan i sofisticiran stil.

8. Undercut Goddess Braid

Da li ste oduvijek željeli dobiti podrezana ali imajte bojim od toga zato što bi morao da obrijem značajan dio vaše kose? Da li imam idealno rješenje za vas! Idi za taj jedan boginje pletenicu na jednoj strani glave i smanjiti ostatak kose u kratki pixie da se ovo kickass izgled.

9. Swirly Goddess Braids Bun

Djevojka, ako želiš oduvati svima sa Trippy frizurom, evo stil morate provjeriti. Ove naizmenično debele i tanke boginja pletenice kovitlaju natrag u upletena nizak punđu da se stvori stil koji je praznik za oči. Stil je kapriciozan, ali i dalje uspeva da ostane elegantan.

10. Fishtail Goddess rep

Želim izgledati kao opasan ratnik princeza? Zatim idite na ovaj zadivljujući stil boginja rep. Umjesto normalnog pletenica, ova boginja pletenica je urađen u riblji rep stil stvoriti zamršene prekrasan pogled. A oštrom kontrastu je stvorena uz pomoć tanje pletenice sa svake strane. Ova prekrasna pogled je završena uz pomoć jednostavnog konjski rep.

11. Pola pola Down Goddess Braids

Što je život bez malo boje u njemu, zar ne? Ovim dijelom se pola up down boginja stil pletenice je lijep i badass sve od sebe za početak. Ali, uz pomoć nekih proširenja burgundca kosu dodati pop boje, ovaj strašan izgled je podignuta na sasvim novi nivo!

12. Boginja pletenice Ballerina Bun

Imaju veliki balet recital dolazi? Ili želiš da kanališu svoj unutarnji balerina? U svakom slučaju, ovo je boginja pletenice punđe koje morate da isprobate. Četiri boginja pletenice dolaze iz svih oko glave da konvergiraju u sredini, a čine elegantan balerina punđu.

13. Goddess Crown Braid

Kada ide za zaštitnu stil, ne uvijek moraju ići glavom punom pletenice. Također se možete samo ići za jednu naglasak pletenicu na svoj stil kvocijent. Na primjer, mogli samo da za jedan prekrasan boginja pletenicu oko krune glave i vezati ostatak labave kosu u rep na leđima.

14. Underbraid Goddess Braids

Kada moraš izgledati kao totalni BAMF, evo boginja pletenice stil koji će vam dobro poslužiti. Ova dva boginja pletenice su uradili u potiljak da se stvori podrezana izgled. Kratku kosu na vrhu je ostao u labave kovrče da se stvori ukupno nervozan i cool frizuru.

15. S-Bun Goddess Braid

Vjenčanja, koktela ili rođendane - evo boginja stil pletenicu koji je savršen za bilo koje i sve prilike. Ovaj jedan boginja pletenica je oblikovana u S, a završava u jednostavan pleteni nizak lepinja na potiljak vrata. To je jednostavno, šik, i oh-tako-stilski.

16. Centar Parted Goddess Braids Bun

Kada prom sezone pecivo okolo, sve djevojke su u nalet pokušava da odluči šta izgled kose ići na. Pa, evo stil koji možete vijoriti na najvećoj noći svog života tinejdžera. Ovaj stil centar-rastali ima boginje pletenice sa svake strane i dva tanje pletenice radi kroz sredinu. Pletenice završiti u niskom punđu na potiljku vrata za stvaranje zrelog i graciozan izgled.

17. Crowned Fishtail Goddess Braid Bun

Kažu da je manje više. Ali kad vidim ovo boginja pletenice stil, mislim da još više. Ova prekrasna frizura koristi sve vrste pleteni elemenata, a zatim neke. Krunu boginja pletenicu u prednjem i riblji rep pleteni lepinja na leđa čine stil koji je sposoban za kraljicu (poput tebe).

18. Side Parted Goddess Braids Bun

Sad evo boginja pletenice stil koji neće biti u mogućnosti da se vaše oči off. Ovi neželjeni rastali boginja pletenice su stvar ljepote sami. Ali vrhunac ove raskošnih stil mora biti pleteni lepinja na leđima koji dodaje elegantan štih da cijeli ovaj izgled.

19. Tomb Raider Goddess Braid

Je li to samo meni ili je ovaj stil jako podsjeća na Angeline Jolie legendarni stil upleten u Lara Croft: Tomb Raider? Ovaj jedan boginja pletenica je stilu u veliki pleteni punđu na vrhu koji se spušta u jednu raskošne pletenicu na leđima. Nema zaustavljanja si potpuno pogube sa ovim ubica frizuru.

20. Royal Goddess Braids Bun

Žena, to je vrijeme za vas da izgleda kao grčki boginja! I ovaj fantastičan boginja pletenice stil ti pomoći da upravo to. Obimnim boginja pletenice ići ravno natrag sa prednje i dolaze zajedno u prekrasnom pleteni punđu na leđa da se stvori stil koji je od ovoga svijeta.

Pa, to je to, dame! Naša rezime od najboljih načina da oblikujete prekrasna boginja pletenice. Komentar ispod i javite nam koji stil ćete isprobati da oslobodite svoj unutarnji boginja.

load...