Stil kose

10 trendy plavuša Bob frizura da vas inspirisu

10 trendy plavuša Bob frizura da vas inspirisu

Razmišljanje o odlasku plavuša, plavlja i blondest ovog ljeta? Sada je pravo vrijeme da se to uradi. Od klaster nijansi na poznate ličnosti kao što su Bretanji Snow, Ashley Greene Anna Wintour i Julianne Hough, ima dosta nijansi i zvijezde da pogledamo za inspiraciju.

Napred, pročitao neki način da osvoji eru plavuša s naše liste plavuša bob frizura!

1. Plava Ombre:

Ashley Greene sigurno zna kako da joj plava frizuru ističu. Na Muzika i Film Festival CBGB, Greene je cool plava bob izgledala puna savršenstva. Volimo nju pšenice plavu kosu sa suptilnim zlatnim plavuša naglašava - zagrijavanje njen tonus kože blistavo. Uparite ombre bob sa mekim pastelnim šminka za romantični izgled.

2. Platinum Blonde Bob:

Želimo da uradimo veliki izjavu bob? Uzmite znak od modela Anne Gorke revije, koji je pokazao elegantnom bob tupim šiškama i neobičan, platine plavuša brave. Oh, i kako možemo zaboraviti zdravi sjaj njenog bob? Nailed to.

load...

3. Bright Honey Blonde:

Bright. Elegantan i šik - ova 20s inspirisana retro talasa, u Nicole Ritchie je svijetao med plavuša, to je sve vrste super-sos. Glumica stilova svojoj emisiji krađu ombre hlad u sjajnom, šiparica 'uradi za flirty i ženskog finiš.

4. Sunflower Blonde:

Niko ne šik plavuša frizure bolje od Chloe Sevigny. Ovaj prirodni dva napregnut suncokreta plavuša je poboljšao njene plave oči dok ga držite prirodno sjajnom i zdrav izgled kose. Da ponovo ovaj izgled, uparite bob sa minimalnom šminkom i narandžasto-crvene usne.

5. Pšenica Plava sa zatamnjenim Roots:

Brittany Snow razbarušene pšenice plavuša bob sa zatamnjenim korijenima savršeno odgovara joj elegantan stil i, impresivno, povećava se boja u njene plave oči i da zavidan kožu. Snijeg je teksture plava bob frizura prikazuje off joj privlačnih boja kose, i volimo da joj je dugo šiške su swept na jednu stranu.

load...

6. Light Ash Blonde:

Uvijek na modi i stilu, plesačica Julianne Hough još jednom dokazuje da je svjetlo plava pepela i radi protiv besprijekoran ton kože i koralnim make-up look. Obožavamo je ne previše pepela, ne previše zlatne asimetričnim Shaggy bob koji daje puno teksture i pokreta. Slika-savršen.

7. Dark Ash Blonde:

Frizure boja sezone je tamno plava pepela. Uzeti inspiraciju iz Anna Wintour, koja izgleda predivno s njom zaštitni znak paž bob. Mi volimo savršenu ravnotežu između nje svijetlih i tamnih nijansi pepela. I te šiške. Oni obrano jagodicama, naglašavaju oči i laskati joj peachy kože.

8. Champagne Blonde:

Uvereni smo na devetom Godišnji UNICEF pahuljica lopta koja Novinar Katie Couric je usavršio topla plava nijansa. Ton šampanjac daje joj kosu prozračnost sjaj i lokne bočni prolazi dodati oomph da je srednje dužine bob.

9. Kutna Bob U Caramel Izdvajamo:

Oh, Posh - pod uglom, asimetrična, nervozan, crna ili plava; možete magično povući ništa kada je u pitanju bob. Na 15. Godišnji Elton John AIDS Foundation Oskara, bivši Spice Girl paradira nju karamele ističe sa sjajnom, pod uglom bob koja naglašava njene smeđe oči. Za elegantan kosu kao Victoria, raditi neke teksture mousse u vaše brave i flat željeza, kao i neke jake čekanje lak za kosu. Bravo! Nikad se ne može ići u redu sa plavuša pod uglom bob frizure.

10. Golden Pšenica:

Glumica Reese Witherspoon ima zlatne pšenice plava frizura smo balavili gotovo za nekoliko dana sada. Upečatljiv topla boja koja može omekšati bilo ten, Reese je zakucan na srednji, kovrčava bob.

Sa beskrajnim nijansama plavuša spektra koje možete izabrati, nadamo se našem listu od deset plavuša bob frizura će vam pomoći pronaći savršenu nijansu za vaše brave. Javite nam svoje mišljenje u komentarima ispod teksta!

load...