Stil kose

10 Sportski frizura za kratku kosu

10 Sportski frizura za kratku kosu

Zabrinuti ako je vaš kratku kosu i sprečava tražim šik dok radite out? Ne brini. Od čuperak, visok lepinja na stranu pletenice i niske punđu smo navedene deset teretana frizure za kratku kosu. Dakle, sljedeći put kada ste u teretani ili staza, pokušajte jednu od ovih frizure koje će vam pomoći da zadrži fokus na treninga.

Čitajte da biste saznali više o sportskom teretani frizure za kratku kosu:

1. Bun sa trakom za glavu:

Fantastična četvorka glumica Jessica Alba izgleda blistavo lepa s njom srednje dužine plava kosa u mini lepinji i osjetljiv za glavu. Da ponovo Jess 'frizuru, koristite teksture gela na kosu i povucite ga natrag u mini lepinja; možete zadirkujete kosu za malo seksi volumena. Kada je završeno, ubaci prilično traka za kosu u kosu da završavaju izgled.

2. Čuperak:

Veliki all-around frizura za mnoge dužine kose, casual čuperak modela omogućava kratkodlaki rock njihove brave u neredu i zabavan način. Da ponovo ovaj izgled, zgrabi kosu i podignite ga u neredu Bun! Nemojte zaboraviti da je velikodušan sa vezama kose i igle, i koriste anti-kovrdžanja lak za kosu ili za glavu za one kratke flyaways.

load...

3. Side Braided Pony:

Ne samo pjevačica Nelly Furtado strani pleteni poni će vam pomoći zadržati svoju kosu na mjestu dok radite, ali ovaj stil je jednako elegantan i šik. Win-win! Da ponovo frizura, početi rastanak kosu kroz sredinu. Dalje, francuski pletenicu kose, počevši od sredine dijelu, a zatim nastavite ga srerujemo unazad. Ponovite na suprotnoj strani, a jednom učinjeno, osigurati pletenice sa elastičnom trakom.

4. Curly Bun:

Ako imate kratke kovrče kao model Shalom Harlow, a kovrdžave lepinja je velika teretana frizuru jer čuva sve vaše kose zalizana od lica. Ovaj jednostavan stil može se lako stvorili - samo povući svoju kosu sve povratku i zamotati ga u punđu i tu ste - veliki frizuru za plivanje.

5. Piece-y Pixie:

Get inspiriran Jane Fonda je pixie ako tražite za frizuru ah-Mazing da neće dobiti na putu vašeg treninga. Savršeno za sve one poze, ako ste pomalo nesigurni svoj komad-y pixie, možete koristiti bez klizanja za glavu.

load...

6. Messy Bun:

Isabella Hervey je neuredan lepinja je jedan od najboljih kratkih frizura za teretanu ili za vrijeme treninga. Duplicirati njena dva napregnut frizuru, samo pomete kosu i sa lica da ga omotati iza glave. Pobrinite se da ne bi stvari previše uredna. Palac gore od nas!

7. Shaggy Bob:

Savršen za ne-tako-znojav aktivnosti kao što su kostur racing ili čak i joga, s ove strane-swept Shaggy bob će pomoći da vaša kosa sa lica. Dakle, uzeti inspiraciju iz Lizzy Yarnold i odabrati ovaj sportski i šik frizuru za svoj sljedeći trening sesije.

8. Side-Swept Pixie:

Ako ste džemper-uzeti inspiraciju iz Ginnifer Goodwin i pomesti vaše dosadne šiške na odstojanju dok ste na terenu, igraju igru ​​bejzbol.

9. Cijeli Šiške Pixie:

Nemojte da nas pogrešno: Ako krećete, pune šiške Pixie frizura može biti bič. Da, nema apsolutno ništa loše u punom šiške. Uzeti inspiraciju iz Agyness Deyn i odlučiti za ovaj šik i nervozan frizuru. A ako ne želite da vam šiške da stane na put bilo maratona ili biciklizam, možete ubaciti u ukosnicu.

10. Niska Messy Chignon:

Ako volite kako kratka kosa izgleda, ali mrzim kako završava se bode vrat, to prolazi-back niske punđa je za vas. Stvaranje mekši izgled, neuredna punđa omogućava vam da svoju kosu s puta. Bang-on!

Nadamo se da ste pronašli neke fenomenalne i dostojan teretanu frizure za kratku kosu pokušati kod kuće. Da javite nam ako znate bilo koji drugi trening frizure za kratku kosu ispod snimanja komentar.

load...