Stil kose

10 najboljih Selena Gomez frizura koje možete probati Iznad toga

10 najboljih Selena Gomez frizura koje možete probati Iznad toga

Ona je slatka, blistav, mladi i opet, jedan od najpoznatijih američkih ličnosti - ona je niko drugi nego Selena Gomez. Ona je uvijek u Buzz, bilo da se radi o njenom odnosu sa Justin Bieber ili joj novu haljinu za naslovnu stranu pucati. Ona je jako slatka, lijepa i uredno odjeveni-up osoba. Njen stil je obično jednostavan, ali nikada nije dosadno ili se ponavljaju, i tako su njene frizure. Vidjeli smo Selena eksperimentišu sa njom frizure tokom godina i volimo da vidimo kako pokušava novih previše. Kako o uzimajući pogled na Selena Gomez frizura?

Selena Gomez frizura - Top Picks

Sada ćemo uzeti i uvid u top 10 frizure SOF Selena Gomez:

1. Lijepa Prava i Long:

Evo najljepši i elegantan frizuru Selena Gomez. To je srednje rastali elegantan, pravo frizuru koja joj odgovara mnogo. To čini joj izgledaju seksi i elegantna. Ovaj formalni ravne i duge frizure savršeno pokriva, i dopunjuje njen okruglog lica i šarmantan ličnost.

load...

2. Messy Curls Hairstyle:

Ovo je možda jedan od najboljih rezova i stilova koji je imala. Srednje dužine dlake sa neuredan valova i kovrče izgledaju apsolutno nevjerojatan i svježe. To čini joj izgledaju bucmast, šampanjac i girly.

3. Srednji Straights:

Ova Selena Gomez frizura je mnogo voli nju kao ona je primećen šeupurti različitim vremenima. Dok s jedne strane, srednje dužine neuredan lokne čine Selena izgledaju bubblier i bucmast, s druge strane, srednje ispravila dlaka da izgleda elegantan i elegantan. Djevojke imaju srednje dužine kose sigurno možete pokušati ovaj prekrasan frizuru kao nosio Selena

4. Pletenicama Side Pony:

Nikako pletenice da izađe iz trenda. Ovaj pleteni konjski rep frizure Selena Gomez izgledaju vrlo živo i atraktivan, baš kao i sunce. Izgleda cool i morate opet i opet nije uspjelo kosu s ovim frizuru. Ova frizura je samo savršen za jednodnevne sjednicu ili za odlazak u klub sa prijateljima.

load...

5. Blago Curls i Loose Braid:

Ova frizura je zapravo kombinacija dva različita frizura. Ona je malo uvijen joj kosu, a onda je vrlo labave pleteni strani ponija. Ovo savršeno uokviruje lice joj se na vrlo lijepoj način. Ova frizura je samo savršen za večernje događaje i izlaske.

6. Princess Look rep:

Selena je bez sumnje zvezda izgleda kao princeza od prekrasne fairyland. Ovo je jedan od Selena Gomez frizure govori. Princeza konjski rep izgleda savršeno na nju. Ova frizura je primećen kada je kliknuo dok hoda na crvenom tepihu tokom ceremonije dodjele.

7. Chic Updo:

Selena voli eksperimentirati sa svojim izgledom i frizure. Evo, ona je učinila vrlo cool i moderan šik podignutu frizuru frizuru. Oni u neredu i pobunjenika kosa pramenovi daju ovom frizuru više stilski dojam uz nadima kosu. Sve u svemu, ovo frizuru je da pokušamo ako imate okruglo lice kao što je Selena.

8. Cool rese Hairstyle:

Mi smo obično vidjeli Selena sa bočnim rastali frizure. Dakle, iako ovo je stvarno drugačije, to ne propušta da nas impresioniraju. Ona je definitivno izgleda nevjerojatan sa onima ravno i hladnom resama dlaka. Opet, dužina se čuva medij, koji savršeno odgovara frizuru.

9. Moderan Bob Cut:

Ovaj super sladak bob cut je samo savršen za tinejdžere. Ako imate gustu kosu, možete sigurno probati ovaj vrlo jednostavan, ali super slatka Selena Gomez bob frizuru. Nema sumnje da ona izgleda tako sladak sa ovim frizuru.

10. Retro Curls:

Retro looks uvijek radi za mene. Kada je u pitanju Selena retro kovrče frizure, ne možete poreći koliko je lijepa i elegantan ona izgleda. Ovo je bez sumnje jedan od najljepših frizure razmetao Selena Gomez.

Koji od Selena Gomez ovih frizure ste se najviše sviđa? Ostavite nam svoje komentare ispod.

load...