Stil kose

10 najboljih Barbie frizura svih vremena

10 najboljih Barbie frizura svih vremena

Barbike su svake devojke prijatelj iz djetinjstva. Djevojke nauče umjetnost majčinstva od malih nogu brine o Barbika. Prvi Barbie je došao u 1959 godine i od tada je pretvorena toliko različitih lišće, da je sada inspiraciju kako izgledati kao princeza! I da barbie frizura sigurno ostavlja vas osjećaj kao jedan.

The Best Barbie frizure

1. Košnica:

The Beehive je bio prilično poznat među kraljevske porodice, nevjeste, poznate ličnosti i Beauty Queens. To je najviše šik, bahate izgled Žena može posebno don u haljinama. U ovom Barbie frizuru, kosa u ovom je uhvaćen na način da izgleda kao košnica i nadmen na leđima.

2. Sided pletenice:

U 2 Sided pletenice ili nazovite to pletenice su stara škola mode, ali do danas su poznati da daju The Girl Next Door izgled. Vladajući od krava djevojka ere ovaj stil čuva svoju kosu netaknuta i jednom lijevom im daje prirodan kovrče. Barbie ovdje oslikava Holland strani s njom odjeću i frizuru.

load...

3. Side Rise Bun:

Lepinje su uvijek bili u modi, ali uvijek postoje nove inovacije koje ih čine izgledati bolje. Sportski strane povišica lepinja je jedna popularna poznat stil Barbie. Izgleda lako, ali može biti teško sportu težak vaganje lepinja samo na jednoj strani glave. Barbie ovdje se opisuje njen putovanja u Filipinima u svojim tradicionalnim odijelo i frizuru.

4. Bob Cut:

Novi diva bob rez izgled je nedavni dodatak u svijet Barbie. Stil bob rez daje uvijek elegantan Barbie je novi avatar i čini njezin izgled više moderan i grad kao diva. Komplimente njen izgled leopard tajice i off strani tee Barbie je sve postavljeno na pogodio grad života bling i novina.

5. Long Tragovi:

Nakon američkog plemena izgled, Barbie ovdje sportski njene duge crne tragove sa nagovještajem napalilo. Vezivanje oko glave i pustiti labave njene tragove pokazuje svoje dužine. Najbolji je blago istaknuti kovrče na nekoliko tragova da je daje mu pufnastije izgled i ističe zvuka.

load...

6. Opuštena Košnica:

Opuštene košnica je jedna od najugroženijih frizure i najpotrebnije iznos podrške držite ga se. Espanola je reč kada uočite taj izraz na ženu sa španskim ženama navlačenje to stalno. Posebno izvođača vole opuštene košnici jer ukrasiti je sa nakitom i tijare.

7. 60s Bouffant:

60-ih godina Bouffant je prekrasan komad klase i perjanica, kada navuče daje žena veličanstvene eleganciju i šarm. Primećen u slavi, ova frizura je postala savršen stil rada na habanje i bio je previše dobro da se rukuje. Stil kvocijent je pokretom koji je imao oblik postojanja.

8. Sock Bun:

U classiness poseduje i je čar ove frizura, savršen spoj elegancije i Chicness je definicija u čarapi lepinja. Kao što je tako čvrsta i glatka na izgled, frizura je dobila ime kao da je čarapa bio zamotan i prilogu. The raskoš časopisi previše preporučiti ovo kao finale izgled dati krunu dom da se isplata izvrši.

9. Braided Turban:

Je pleteni turban nije dugotrajan postupak, ali je potrebno strpljenje i lagane ruke. To uključuje formiranje pletenice i onda pokriva ga držati lepinja u turban način može sasvim biti zadatak.

10. Vjeverice Tail:

Vjeverice rep je suština elegantan izgled Barbie je navlačenje. Čipke haljina i rt može izgledati lijepo, ali pregib od kose samo dodaje konačni prstohvat stil na njega.

load...