Stil kose

10 Elegantne frizure za šal za inspiraciju tebe

10 Elegantne frizure za šal za inspiraciju tebe

Na tim lazy jutra kada je naša kosa je prljav ili kad ne možemo pogoditi dugmetu, au međuvremenu ćemo se zauvijek se obuče i izađe, šalovi su kao da magija naše brave ikada može sanjati. Slažem se? Znamo da radimo.

Od jednostavnog glavu folijom izgled, duga ravna kosa vezana sa povezom oko glave ili rockabilly frizuru, mi smo sastavili listu deset najboljih kose šal frizura koje možete apsolutno rock svuda.

Sve što vam traže savjeta i trikova za kosu - čitajte dalje!

Moderan dlake Šal Styles

1. Valovitu kosu vezane šal

Mi volimo kako je ovaj model na C'est Tout / Ce 'Nou pokazati elegantno obavila šal. Plavuša ljepote usmjerava nju sjajna, talasastu kosu besprijekoran ten i narančasta metalik usne, koja u osnovi dodao cool-djevojka vibe da je jednostavan izgled.

load...

2. Šef Wrap marama

Brzo je postao jedan od najbolje odjevenih u modnom svijetu, Miroslava Duma ne pokazuje znakove usporavanja ili sa njenom lepotom ili frizuru izgled. Prisustvuju Stella McCartney jesen / zima 2017 Ready-to-wear sajmu u New Paris, modni savjetnik demonstrirao kako glavu folijom maramu bi mogao biti jedan od najboljih načina da pokaže svoj divnom licu.

3. Long Ravno kosu Marama

Dragi Pia Mia Perez, trebalo bi da napišite duga, ravna kosa labav i češće vezati ga sa šarenim povezom oko glave! Izvlačenje pogled na premijeri Summit Entertainment 'Divergentno', pjevačica se odlučila za slojevite ravno verziju za kosu i izgledala apsolutno zapanjujući.

4. Pigtails Bandana

Pjevačica Gloria Estefan radio slatka frizuru u obliku ove kreacije uvrnutog kikice kada pohađaju NBA finala u Majamiju. Da ponovo izgled, pevačica podijeljena kosa joj je na dva dijela i stalno okretanje do kraja kose i osigurana je s kosom kravatu. Kada je završeno, ona joj je vezao kosu oko glave. Sportski, zabavno i jednostavno - šta još žena želi?

load...

5. Uplete pletenice oko glave

Modela uplete pletenice hibrid sa gladak, utegnuta lepinja je zapravo lako peasy frizuru da ponovo za visoko-utjecaj izgled. Iznenađeni? Pa, ne budi. Samo pletenicu svoju krunu kose i vezati ostatak kose na leđa - običan jednostavno! Hodanje rampu za Bibhu Mohapatra, model pokazuje kako upariti pleteni maramom sa svjež, make-up i OXBLOOD usne - božanski.

6. Visoka Bun maramom

Ključ za kopiranje izgled ovog modela je obmotavanjem kosu do savršene visoke lepinja i uokviruje lice sa ogromnim šalom. Ako želite biti sigurni da frizura nije preglasan ili oštre, a zatim razvežeš lepinja se sviđa ovaj model na Lena Hoschek šou.

7. Kovrčave kose vezane oko glave

Da li je to najjednostavniji i zapanjujući kovrčava frizura svih vremena? Mi tako mislim. Kovrčava brave modela izgledaju tako predivno da želiš da ga dodirnem. Dodaj maramu na to i dobijete savršen drugog dana frizura - mi smo za taj dan!

8. Pletena Updo With A Marama

Vrijeme je da iskopaju te stan glačalo, sušilo za veze i laka za kosu, dame: jer je naš vrlo own zamršene pletenice su ponovo u modi. Samo dodajte maramu ili fensi za glavu na Glam up pletenice.

9. Tie In A Pony

Koje smo vidjeli čvrsto umotan rep preko modnim pistama prošle sezone, ali je dobio inspiraciju, Eva Habermann i njena ponija vezana u šal. Za ovaj klamerica izgled, uzeti jedan kratak i prilično konjski rep, dodati jednu prekrasna šal (zamotati ga sa šal) i imate jedan jednostavan i ozbiljno intoniranje-do.

10. Rockabilly frizura

Ako ste u potrazi za nešto retro, ali ozbiljno ženstvena i laidback istovremeno, odlučite se za ovaj rockabilly frizuru. To je zapanjujući izgled koji je jednostavan za kreiranje i istovremeno to neće izostati da li ste primjetili u publici. Da bi se postigao ovaj izgled, vezati tankim maramu oko kose; možete čak i stvoriti više-do i vezati maramu. Retro ali na trend - Yippee!

I to je to - i kreativno neverovatno i slatka kosu šal stilova za prirodnu kosu! S puno izgleda za izabrati iz, sigurni smo da ste našli inspiraciju da isprobaju novi šal frizuru. Ako imate bilo kakve prijedloge, slobodno nam pišite komentarišući u okvir ispod.

load...