Šminka

Wedding party makeup - tutorial

Wedding party makeup - tutorial

Žene trebaju samo izgovor da dotjerati! Možemo reći vjenčanje je savršena prilika za to. Indijski vjenčanja su sve o blještavilo i ljepote. Čak i ako niste mladu, kao mlada sestra, rođak ili prijatelj, njegova vaše pravo da se oblači se za svatove šminke na sličan predivan način.

Za sve vas početnike, imamo neke jednostavne tehnike na šminka za svatove.

Kako to učiniti šminka za svatove?

Lice: Čak se tvoj ton kože sa odgovarajućim temeljima. Stapaju sa temelj četkom ili vlažnom spužvom. Nemojte zanemariti vrat.

load...

Koristite odgovarajući korektor za pokrivanje gubitka boje ili mrlje. Sada, postavite ga s nekim puder u prahu. Baze šminka će ostati isti za bilo koju vrstu dvojnika prirodne ili kitnjastim.

Oči: Od Indian vjenčanja su sve o sjaj i glamur, predlažemo da radimo oči svijetle i jarke. Šarene koordinaciju oči će vamp se lice. Ne boj se svetlucave senke. Ako želite specijalnih efekata, što je učinjeno oči sa mat sjene, stavi na neki GLITTERS na poklopcu.

load...

Za to primijeniti neke trepavica ljepilo koja pretvara transparentan na kapak i dati mu nekoliko trenutaka. Kada je ljepilo je polu-suha, pat na malo glitter sa sintetičkim četkom. Time bi glitters ostati na mjestu uredno.

Linije trepavica-linije u zavisnosti od vrste brodova ste ugodno sa- olovkom ili tečnosti.

Ako ste u dilemi o kojoj nijansi odabrati, većina četvorki dolaze u koordiniranju nijanse. Proverite šminke sekcija oči i odlučiti za trio ili quad.

Bronca, zelena, plava i ljubičasta šminke oko očiju radi najbolje za indijski tonove kože u zavisnosti od outfit nosite. Također se može odlučiti za zadimljene oči za taj dodatni dramatičan izgled.

 [Read: Indijski svadbeni makeup savjete]

Obrazi: Ako su oči intenzivne, koristite upaljač nijansa rumenila ili obrnuto. Ako je zima, prašina na malo highlighter na jagodice; vaša koža izgledati rosne i zdravo da se malo dodatnu pažnju. Izbegavajte ovo ljeto. Osim ako imate suhu kožu, stvari mogu ostati bez ruke i učiniti da izgledate kao sjajna disko kuglu.

Usne: Za usne, odabrati lakši nijansu ako su vam oči su teški. Za naše tonus kože, to je najbolje da se izbjegne braon. Browns, međutim elegantan može zvučati da vam, nije najbolje za nas. Izgleda većina laskave na većini indijskih tonova kože, čineći usne izgledaju pigmentnih i ukupan izgled stariji. Ali Browns sa malim primesama Pink su savršen aktove. Koralja i breskve i čuda bez kao intenzivna kao crvene ili marunima.

Put na nekim sjajilo za bling!

Ali, ako niste plašljive, to je najbolje da zadrži sjenila neutralan. Line oči tamne umjesto i nositi jarke crvene ili svijetle boje na usnama.

Neki drugi Šminka Savjeti za svatove:

    • Najomraženiji šminke zločin koji smo svi skloni da počine je lakši nijansu temelja. Temelji su tu da ne izgledate 'pravednije', ali da se sakrije očigledne nedostatke u vašu kožu i učiniti da koža izgleda glatko. Tako da odgovara vašem temelj hlad savršeno. Ako je potrebno, testirajte ga na liniju vilice i posmatrati u prirodnom svjetlu.
    • Ako su oči teške, držati usne upaljač.
    • Možete staviti na neke lažne trepavice da se srne oči.
    • Za pigmentirane usne, red tvoje usne uz gol za usne (najbliži prirodnoj boji vaše kože lica). Ovo će pomoći da se stvori osnova za karmin da zadrže, kao i sakriti pigmentacije.
    • Ako ne možete pronaći proizvod s oznakom 'marker', ne boj se! Nabavite svjetlucavu brončani puder u svjetlu nijansu zlata i koristiti ga kao highlighter umjesto.
[Read: South Indian Bridal šminka]

 Jazz ovaj vjenčanje sezone!

load...