Šminka

Ultimate Vjenčanje šminke Vodič za smeđe oči

Ultimate Vjenčanje šminke Vodič za smeđe oči

Čestitam na velikom danu koji je iza ugla. Za dugo vremena, a otkad si bila mala, vi ste planirali svoj make-vjerovanje vjenčanja, a sad kad je došlo vrijeme, vi ste gotovo tamo započeti novi život.

Imajući u vidu indijskog tonus kože i očiju tako smeđe, mi bi da ti bude sjajni diva sans u shimmer-sjajna i efekat over-the-top. Evo deset koraka na tome da prirodni izgled za elegantan svadbeni dodir, a režim ne traje duže od pola sata da se lutka u, mi obećavamo.

Vjenčanje Šminka Za Smeđa

Dodir Caramels je fascinantan pogled sigurno, i indijske nevjeste bi sada trebalo da odbaci crne eyeliners. Čak su i bijele i svjetlucavi plavi šablone su tako prošlog stoljeća. I da li biste trebali imati monsuna vjenčanje, crvenkasto-karamela dodire na oči sa smeđim tonovima su najbolji da pokazuje.

load...

Zašto Caramel Look?

Za početak, izgled je vrlo svestran i bez obzira na vjenčanje vjerskih klan pripadate i svadbeni svežanj bi nositi, u karamel dodir bi stapa za dana ili noći vjenčanja, a sve kroz kišne puta previše.

Pink usne karamele očima (ili čak možete dodati šljiva nijanse sa svojim usnama previše) bi se uklopiti u dobro sa svadbeni svežanj i biti siguran pucao glavom Turner kao dobro. Bez mnogo buke, da vam pokazati kako napraviti caramelish dodir dolaze preko za svoj veliki dan.

Korak 1

Uz pomoć sredstvo za čišćenje, a biljni jedan poželjno, operite lice i tapkajte nekoliko kapi sa pamuka na koži. Nakon što je to učinjeno, potapše suhe i upotreba biljnih tonera s vatom DAB sve preko lica. Ako imate suhu kožu, njeguje ga sa ovlaživač i čekaj malo da se to upije i postaviti.

load...

Korak 2

Nakon jedne minute, sada bi trebalo da malo pamuka i obrišite ostatke hidratantne kreme. Uzmi svoj temelj i pad ili dva bilo bi dovoljno da se obriše na čelo, lice, i jagodice prvi. Mat temelj mora biti dobro uklopljena u kožu vrlo nježno, za čak i glatko izgled da se formira. Contour čelo i dobiti na području ispod kapaka i obrisa. Pri tome je pod oči, pogledajte u plafon tako da bolje miješanje događa. Nemojte zanemariti strane nosa, usana linije i dijelove iza ušiju, i vrat kao dobro. Sada je vrijeme da koristite vlažnu spužvu i da se uklope u cijelom lice, vrat, iza ušiju i oko usana za konačnu gladak izgled.

Korak 3

Hajde da radimo na oči, hoćemo li? Uz pomoć žute ili bijele highlighter, na čelo područje treba da se dotakao prvo sa potezom highlighter. Hladu treba dodirnuti samo jednom i vrlo lagano da formiraju bazu. Uklapaju u hladu u obrva na oba oka, i pričekajte nekoliko sekundi da bi postavili.

Korak 4

Uzmite najlakši smeđe nijansu i boju utičnicu gornje oči, jedan po jedan. Da biste to učinili, treba se prvo fokusirati nježnim potezima na vanjskom kutu oka, a zatim ide prema unutrašnjosti oka. Kulminirati oko unutrašnjeg ugla oka i ponovite na drugom oku, na isti način kao što je spomenuto.

Korak 5

Get do gornje linije trepavica i koristite smeđe šablona dati pola moždani udar i vrlo lagani dodir na područje ovdje.

Korak 6

Došli do donje linije trepavica, a za oba oka, koristite dva udarca u smeđe šablona i dobro i puna linija njih.

Korak 7

Koristite crvene liner ili crveni šablona olovku i dobiti vodu linije očiju, gore i dolje, jednim potezom svaki da ih obojiti jedan po jedan.

Korak 8

Koristite sjenilo četkicu koja će vam pomoći da se uklope boje liniju trepavica i vodene linije, crvene i smeđe šablona udaraca za gornje i donje kapke. Za to treba početi od očne duplje, doći do pregiba, a zatim prema vanjskom kutu oka. Sada, od vanjskog kuta, stapaju unutra i pregiba, a zatim u utičnicu, i završiti na unutrašnjem uglu oka. Ukratko, vi početi od sredine, a zatim na lijevoj strani, a sa lijeve strane do sredine, a zatim na desnoj strani!

Korak 9

Završni dodir smeđeg za karamel izgled je ono što je trebalo učiniti sada, a samo jedan posljednji moždanog udara za gornji i donji liniju trepavica bi bilo dovoljno.

Korak 10

Za usne, počnite sa oblaganje usne sa roze olovke. Vanjskom felge, jednom učinio, da li reći koliko vam je potrebno da koristite unutar usne. Uz pomoć četke, Navlažite malo shimmer puder u sredini dijela usana. A sada primijeniti sjajilo ili ruž za usne u pink ili odgovaraju vašim ansambl (mat nijansi). Blend dobro tako da se usne obloga se ne vidi. To bi dovesti do napućene izgled!

Ovdje završava savršeno vjenčanje šminka tutorial za smeđe oči! Da zapečati izgled, pospite malo ruža vode na lice i izgled će trajati cijelu noć.

Dodatni Savjeti

Fokusirajući se na vodene linije i linije trepavica je obavezno, inače će svadba izgled, čiji je glavni fokus je oči, ne bi izaći po želji. Držite usne mat, inače bi kontrast i sjaj više nego oči, što čini oči dosadan i tužan!

Zabavite se na vaše vjenčanje, i ne zaboravite da se glave okrenuti!

Nadam se da vam se sviđa ovo vjenčanje šminka za smeđe oči. Nemojte dijeliti svoje ideje ako imate bilo kakvih, komentarišući u okvir ispod.

load...