Šminka

Uhvaćen! Kareena Kapoor bez šminke!

Uhvaćen! Kareena Kapoor bez šminke!

Kapoor je neprikosnoveni kraljica i jedna od glumica najbolje izgleda u Bollywood industriji. Ona je u narodu poznat je pod nadimkom "Bebo". Kareena je 4. Generacije zvijezda kultnog porodice Kapoor koja je Bollywood dao neke od svojih najboljih glumaca i glumica.

Ona je debitovala sa Abhishek Bacchan u "izbjeglica". Film nije ispalo da je hit, ali potencijal Kareena kao glumica prepoznala. Njen film "Kabhi Khushi Kabhi Gham" Dao joj je priznanje kao glumica. Njena karijera dobila je veliki korak unazad u 2002. Godine, kada sve njene filmove nije na blagajni. Ali je kasnije ulogama u "Chameli" i "Dev" su hvaljene i impresionirao sve svoje kritičare koji su ranije vjerovali da Kareena je samo zvijezda, a ne glumac.

Ali, to je bio njen film "Jab We Met", koji je doveo veliki uspjeh i osnovala kao jedan od najboljih glumica Bollywood. I sada, nakon dostavljanja neke od najvećih hitova na blagajni, ona je jedna od najbolje plaćenih glumica u Bollywood.

load...

Ti bi jedva primetili glumica izlazio bez slojeva temelja, ali Kareena ima vremena i ponovo suočili sa shutterbugs s njom lice propala čist. Ona ima prirodno besprijekorne kože peachy i krem ​​ten, rumenih obraza i sjajne kože. Ona je jedna glumica koja izgleda predivno i bez šminke.

Kapoor bez šminke Pics

Evo 10 najnovije slike Kapoor bez šminke.

1. Kapoor s minimalnim šminke

Kareena izgleda izuzetno šik u štampanom suknju Alice i Olivia i belu vidjeti kroz prsluk s narančastom bikiniju vrhu ispod. Ona izgleda vrlo svježe, čak uz minimalno šminke. Kao što možete vidjeti da se nosi samo Kohl i ništa drugo, čak ni sjajilo za usne. Ona je došao s mužem za Kunal Khemu rođendan bash 25. Maja. Kareena bez šminke definitivno nije teško na oči na ovoj slici!

load...

2. Kareena na svetinju Saint Khwaja Moinuddin Chishti

Ova slika je snimljena na posjeti Kareena je u svetinju Svetog Khwaja Moinuddin Chishti. Kareena otišao tamo da ponudi Chadar i mole za uspjeh za njen film "Fida". Ova slika datira iz 2004. Nije ni čudo što je u potrazi tako bucmast i punije na ovoj slici. Ali čak i bez Kapoor izgleda prirodno prilično ovdje!

3. Kareena sa suprugom na filmu Screening

Kapoor je primećen na projekcije njenog muža filmu "Go Goa Gone" 9. Maja 2017. Kareena pojavljuje na jednostavan pidžami i T-komadi i ukrao. Kareena ima besprijekoran osjećaj za stil, ali je ovdje viđen u casual ostavljajući iza stil diva kareena. Bila je u pratnji svoje sestre Karisma i Beau Saif Ali Khan.

4. Kareena sa Plain Red Tee i Tajice

Kareena ovdje je primećen ispred kuće Malaika i Amrita je dan nakon što je Saif je zloglasni ubacio je pogodio naslova. Kareena ovdje izgleda vrlo blijedo bez ikakve šminke i sa blagim tamne krugove ispod očiju. Ona je obučena u obična crvena tee i tajice. Sasvim je jasno da Kareena je duboko pogođena TIFF i vijesti kruže u medijima.

5. Kao običan Girl

Kareena na ovoj slici i izgleda jako jako blijedo, san lišen i umoran. Bez svojih redovnih Kajal i naglašava, ona izgleda kao sasvim obična djevojka ovdje, vrlo za razliku od nje. Ako pogledate pažljivo, također ćete primijetiti mrlje na licu. Kareena ozbiljno treba da zaustavi je bez šminke nastupa. Svi mi volimo glamuroznom Kareena više.

6. Kapoor na Međunarodnom aerodromu u Mumbaju

Evo Kapoor bez šminke je primećen na međunarodnom aerodromu u Mumbaju u žutom i Jeggings. Izgledala je svježe i vitalno za razliku od nekih od nje bez šminke javnih nastupa i tako smo se sviđa.

7. Kapoor Passport Provjera

Na ovoj slici Kareena se vidi na aerodromu, provjera njene pasoše, ulaznica i papire. Kao i obično, ona je obučena ležerno u traperice i zeleni čaj bez šminke. Njen roza šal od kašmira ukazuju na to da ona može biti ide na hladnom mjestu. Kareena bez make up nije glam kraljica, ali je definitivno lijepa djevojka!

8. Kapoor sa Saif Ali Khan

Ova slika Kapoor bez šminke je odveden post njen brak sa Saif Ali Khan gdje je viđen kako napušta Mumbai za post svadbena slavlja. Bila je u pratnji svoje sestre i prijatelja.

9. Kapoor i Saif Ali Khan Prije vjenčanja

Ova slika je snimljena nekoliko tjedana prije nego što joj je vjenčanje. Oba Kareena i njen dečko našli pravi put do aerodroma i izgledao vrlo slično kao lovey dovey par. Kareena izgleda apsolutno živ i zapanjujući čak i bez šminke u ovaj izgled. Nosila casual plavu majicu i znoj hlače u kombinaciji sa prevelikim nijansi. Jasno je jednu od svojih najboljih bez šminke izgleda.

10. Kapoor sa T - Shirt i Denims

Kapoor je pukla na Mumbai međunarodne zračne luke, gdje je izlazila za Delhi za Filmfare konferenciji za novinare. Kao i obično, kao i većina njenih aerodroma nastupa, ona je obučena opušteno u figuru grli Majica i denims. Završila je izgled praćkom torbu, smeđa boot i narančasta boja noktiju. Bolje od većine svojih de glam izgled.

Nadam se da ste uživali u puno sa slikama Kapoor bez šminke. Iznesite svoja razmišljanja kroz komentare!

load...