Šminka

Top 7 međunarodnih brandova šminke

Top 7 međunarodnih brandova šminke

Je 'jednom-upon-a-time' ograničen kozmetičke industrije došlo je do vrlo drastične promjene u stilu proizvodnju, marketing, prodaja i kupovina.

Zahvaljujući tehnologiji koja je pomogla ponuda gotovo svaku vrstu kozmetičkih proizvoda u različitih marki, boja, oblika i veličina da odgovaraju gotovo sve tonove kože i tipova.

Ovo pozitivnih promjena u industriji dodatno je pomogla ljepotu kompanije nude proizvode na gotovo svim potrošačkim centric mjesta... A kada treba da izađe da kupi šminke brenda tagova, police su puni beskrajne mogućnosti.

load...

Međutim, to je vrlo važno za vas da posjetite pravo kontra da se pravi proizvod po vašim potrebama kože.

Uzeti u obzir faktore kao što su bojanje, aplikacija, trošak, sastojke proizvoda i kvalitete brenda za izabrati iz vrha kozmetičkih brendova.

Top International šminka brendovi

Evo nekoliko vrhunskih međunarodnih šminka brendovi koji gotovo nude sve vrste proizvoda koji odgovaraju većini tonove kože i vrste.

load...

1. Olay:

Olay je jedan od najprodavanijih kozmetičkih brendova u svijetu danas. Započinju svoje putovanje u ranim 1950-ih, Olay je proširio svoju ponudu na više od 100 različitih hidratantne i čišćenje proizvoda.

2. Avon:

Pokrenut je krajem 1880-ih, Avon je jedan od najvećih svjetskih direktan prodavaca ljepote i šminka proizvoda. Njihova linija proizvoda uključuje Avon kozmetike boja, ANEW i Avon Skin-So-Soft koji radi i kao ovlaživač i komaraca.

3. L'Oreal:

Počevši svoje putovanje sa boja kose formula, L'Oreal Grupa je postavila znak za sebe na tržištu. To ima za cilj pružanje vrhunskog kvaliteta kozmetičkim i kozmetičkih proizvoda. Sigurnosni standardi L'Oreal je razonoditi za potrebe masa.

4. Neutrogena:

Lansiran kao Natone tokom 1930. Godine, priznat za njegu kože, kose i kozmetički brend i ima publiku u više od sedamdeset zemalja. Ona ističe svojim inovativnih niša marketing proizvoda, uključujući pionira čiste mirisa glicerin sapun, Clear.

Trenutno, Neutrogena obuhvata širok asortiman proizvoda za muškarce i žene, uključujući specifične linije proizvoda za akne, preranog starenja i zaštitu od sunca.

5. Nivea:

Nivea tvrdi da je brend broj jedan lični njege kože u svijetu, koja ima svoju bazu u 200 zemalja. Postavila svog osnivanja sa razvojem emulzije vode u ulju kao krema sa eucerit.

Nivea je nagrađen kao "Most Trusted Brand" nagradu u februaru 2017. Godine.

6. Dove:

Pokretanje novi revolucionarni Beauty Bar u godini 1957. Godine, Dove je sedmi najveći svetski šminke i za njegu kože marke nude proizvode i za muškarce i za žene.

Njihova linija proizvoda uključuje antiperspiranti / dezodoransi, ljepota barovi, pere tijelo, losioni / kreme i lice plus proizvode za njegu kose koji se prodao u više od 35 zemalja.

7. Estée Lauder:

Je Estée Lauder je priznata kao make-up brend koji pokušava da ispunjavaju zahtjeve muškaraca kao i žene. Glavne linije proizvoda Estee Lauder obuhvata širok spektar proizvoda iz kreme nafte korektora i od šampona do stajling gelovi, kao i mirisa i kozmetike. Proizvodi kompanije se prodaju u više od 150 zemalja, pod različitim imenima kao što su Estée Lauder, Clinique, Lab Series, Prescriptives, Origins, Aramis, MAC, Tommy Hilfiger, Bobbi Brown, itd

Nadam se da ovaj članak na međunarodnom šminku marke pomaže vam odabrati pravu onaj koji odgovara vašoj koži.

load...