Šminka

Top 5 VLCC svadbeni šminke

Top 5 VLCC svadbeni šminke

Vjenčanje - ovo je jednom prilikom da uvijek ostavlja osjećaj nikada ne završavaju zadatke - kupovina last minute, probu haljina, probe - šta ne! Među svim ovim zadacima, vodeći računa o svadba šminka je nešto što je na vrhu liste vaših briga. Ako je vaše vjenčanje je iza ugla, samo stavi svoje brige o pravu svadba šminka paket da se odmori.

VLCC nudi različite svadba šminka u obliku paketa koji odgovara svim zahtjevima, budžeta, i ne treba mnogo vremena! Ovi paketi su pažljivo dizajnirani od strane tima VLCC stručnjaka koji su u obzir sve aspekte prilagođavanju šminke da daju savršen izgled za mladu čini da se oseća kao princeza. Od čak muškarci danas imaju tendenciju da eksperimentiše sa svojim izgledom, VLCC ima paketa u redu za mladoženja kao dobro. Pogledajte ovde da znate o prvih 5 VLCC Svadbeni make up paketa!

Najbolje VLCC Bridal šminka Paketi

1. Groom Paket:

Kao što ime sugerira, ovaj paket je strogo dizajniran za mladoženju. Ovaj paket uključuje moderan šišanje slijedi pranje kose, nakon čega duboko kosa uređaj je u redu. Brijanje s licem u vrat izbjeljivač slijedi. To uključuje i AHA manikir i pedikir, ekskluzivni lica sa punim masažu tijela, uključujući jednog masaža vlasišta. Šlag na tortu je VLCC premium mladoženja šminku.

load...

1. Two Weeks Paket:

VLCC stručnjaci su dizajnirani kompaktni paket za one koji su vrlo posebno o svom izgledu, a ipak ne bi želio provesti duge sate u salonu. Ovaj tretman ima različite sesije koje uključuju kratka kosa trim uz masažu; uključuje duboko uređaj kao dobro. Oni koji upišu ovaj paket dobiti cijelo tijelo depilaciju i bijeljenje uz threading lica i tijela ubtan. Lica, manikura, pedikura, trim terapije, gel terapije zajedno sa nutritivnim savjetovanja su svi dati dva puta uz svjetlost šminke, večer šminku, a svadba šminka.

2. Četiri nedelje Paket:

Ova četiri sedmice paket je razrađen afera koja uključuje 8 sjednicama fizioterapije, 8 nutritivne savjetovanje i četiri za učvršćivanje tijela i četiri trim sesije terapije. Klijent također dobiti kompletnu tijelo depilacija, puna tijela bijeljenje, Threading lica, tijela ubtan, lica, manikura, pedikura, gel terapija, zajedno sa dva svjetlost čine sesije, večer šminke, a tada, svadba šminka. Ovaj paket je idealan za one nevjeste koji zahtijevaju izvajanom i sveukupno velike izgled za svoje vjenčanje.

3. Dan vjenčanja paket:

Ovaj paket je kompaktan paket sa svim relevantnim tretmana da bi mladu ultimativni izgled. Jednostavan svadba šminka daje osjećaj nečega što nije u redu tako da stručnjaci na VLCC su osmislili ovaj paket sa masažu aroma tijela i masaža vlasišta, manikir i pedikir koji ne samo da daje bezgrešno izgled, ali i čini mlada osjećati svježe. A čišćenja piling prethodi krajnji svadba čine da završi cijeli paket sa ogromnim rezultatima.

load...

4. Royal Look svadba šminka paket VLCC:

Ovaj paket je najnoviji lansiranje osnivača VLCC Vandana Luthra. To se više fokusira na sastav mladu da bude. Mladu je napravljen da se osjećaju kao princeza i daje raskošan tretman spa koji uključuje kraljevski manikir i pedikir i svih drugih tretmana koji se nude na dan vjenčanja paket. Kao što je ovaj paket dolazi uz temu, svi tretmani rade se u ambijentu koji odgovara temi.

5. Groom Paket:

Oni čak imaju i paket strogo dizajniran za mladoženju! Ovaj paket uključuje moderan šišanje slijedi pranje kose, nakon čega duboko kosa uređaj je u redu. Brijanje s licem u vrat izbjeljivač slijedi. To uključuje i AHA manikir i pedikir, ekskluzivni lica sa punim masažu tijela, uključujući jednog masaža vlasišta. Šlag na tortu je VLCC premium mladoženja šminku.

Ovi paketi su jako zanimljivo i ovisno o vašim potrebama i zahtjevima, imate dobar izbor za izabrati iz. Više ne morate brinuti o svom izgledu na poseban dan kao brendu osigurava pohvalu transformacije. Oba mladoženja i mlada mogu uživati ​​i maziti se prije D-dan!

load...