Šminka

Top 5 naturals Salon bridal šminka paketi

Top 5 naturals Salon bridal šminka paketi

Zabrinuti kako ćete se predstaviti na vaše vjenčanje? Na prezentaciji je zaista veliki problem, jer svaka djevojka želi da se odrekne te laskavo izgled. Osim toga, indijski vjenčanja su duge i to zahtijeva mlada da bude picture perfect ceo dan. Da se ne brinem uopće, jer možete koristiti usluge u Naturals, poznati kozmetički salon.

Osnovana pre oko deset godina, Naturals salon je svestran i pristupačne kozmetički salon koji zadovoljava širok spektar ljepote i njegu kose usluge. Svadbeni paketi početi od jednog dana paketa tp tri mjeseca paketa. Oni bi sigurno učiniti da izgledate zanosno na taj dan.

Top 5 Naturals Salon svadba šminka Paketi:

Ovdje su najbolje 5 mladence paketa od kojih možete odabrati u svoje vrijeme vjenčanja:

1. Instant Pre-Svadbeni paket:

Ovaj paket je pogodan ako je mlada je zauzet i kratko na vrijeme, ali želi da izgledaju prekrasno na dan svog vjenčanja. Ovog trenutka pred svadbeni paket daje mlada kompletan makeover samo dan prije vjenčanja.

load...

Usluga počinje sa intenzivnim masažu glave koji bi pomogli da se ublaži stres. Zatim pune voska tijela, izbjeljivač pokrivaju lice, vrat i bluza linija. Smooth masaže za ruke i noge; sa manikir i pedikir ukloniti mrtve stanice, čineći kožu osjećati svježe. I na kraju, ali ne i najmanje važno, blistav lice terapija koja će zadržati lice sija na poseban dan mladine.

Osnovni prije svadbeni paket usluga se nudi po niskoj cijeni kako bi se zadovoljile osnovne zahtjeve.

Možete nazvati Naturals Salon za termin za suđenje make-up.

2. Premium Svadbeni paket:

Vrhunski prije svadbeni paket za mladu koji želi da se pampered s luksuznim usluga samo tri dana prije vjenčanja može se koristio.

load...

Usluge uključuju kožu posvjetljenje lica koja smanjuje ten na koži, potpunu depilaciju tijela i izbjeljivač, opuštajući kosu hidratantna spa, spa manikir i spa pedikir. Cijena je umjereno veća od prethodno svadbeni paket gore navedene.

Dobiti termin za suđenje make-up pozivom na prirodne lepote.

3. Premium Bridal paket - 2:

Još jedan vrhunski pre-svadba paket je dostupan, koji je također obično radi tri dana prije dana vjenčanja. Mladu može sama liječiti dok je ona pojačava sjaj njene kože.

Usluge uključuju cijelo tijelo voska i izbjeljivač koji će učiniti kožu glatkom, uklanja ten, i olakšava boju kože kako bi sjaj kože. Spa pedikir i manikir, frizerski spa centar, kompletno tijelo za nokte, kao i potpis lica.

Pozovite Prirodni saloni za termin za suđenje make-up.

4. Mladence Make Up Paket:

Ekskluzivan, vrhunski luksuzni paket koji uključuje ekskluzivni svadba Saree drapiranje, frizerski-do, make-up, i promjena laka za nokte su usluge mlada može iskoristiti.

Priuštite svojim prijateljem: Postoji poseban dogovor ponudio u ovom paketu. Prijatelj mlada može iskoristiti usluge kao što su oči i usne šminke, Saree drapiranje, kosa-do, šminka, i promena laka za nokte. Dodatne usluge naplaćuju se pojedinačno u ovom paketu.

Pozovite Prirodni saloni za termin za suđenje make-up.

5. Za Total Care kože:

Ova usluga je ukupan paket za njegu kože, koji je također opuštanje. Ovaj paket pokriva kompletnu brigu od glave do pete. Mladu može čak i odabrati bilo pojedinac ili u kombinaciji paket iz spa usluga da uživaju u kompletnu njegu kože; od osnovnih i pristupačne glave do masažu pete tijelo do luksuznih usluga baziranih na savjet stručnjaka u kući i / ili ukusu mladine.

Pozovite Prirodni saloni za termin za suđenje make-up.

Dame, da svoje snove i želje tražim i najlepših na dan vjenčanja obistine birajući različite usluge dobro obučeni i opremljeni profesionalaca na Prirodno salonu.

Naturals Salon nudi usluge za muškarce kao dobro. Nudi individualne usluge i posebne pakete za muškarce da izgledaju najbolje na dan njihovog vjenčanja.

* Sve usluge i cijenu svakog paketa navedenih variraju od franšize do franšize unutar grada i u različitim gradovima. *

Jeste li iskoristio neku od ovih usluga ranije? Ili bi ih sada iskoristiti za svoj tek dolazi D-dan. Ne zaboravite da dijele svoja iskustva s nama.

load...