Šminka

Top 12 šahnaz Hussain svadbeni šminke savjeti

Top 12 šahnaz Hussain svadbeni šminke savjeti

Za mene, rumena mlada je najljepša mlada. Ali ipak ne mogu isključiti važnost svadba šminka. Svaki mlada provodi planira nje D-Day Look mjeseci. Ali neke stvari se moraju imati na umu da se ne ide u more. Dakle, evo nekoliko osnovnih još bitne savjete za svadbeni šminka renomiranog ljepota stručnjak Shahnaz Husain.

Shahnaz Hussain Bridal šminka Savjeti

Lice:

1. Čišćenje, toniranje i hidratacija

A svadba šminka režim, ili bilo koji drugi šminku režim što se toga tiče, mora početi sa čišćenje kože. A blistava koža može napraviti svadba šminka izgleda još ljepše. Nakon čišćenja, nanesite malo tonera nakon čega slijede tečna hidratantne kreme za hidrataciju.

2. Foundation i Compact

Shahnaz Husain savjetuje da koriste, bez ulja i svjetlo temelj na bazi vode za prozračno mat. Uzmite dobru količinu i nanesite ravnomjerno cijelog lica. Možete koristiti ili vlažnom spužvom ili prst savjeta za prijavu.

load...

Kada je završeno, koristite kompaktni puder za podešavanje baze temelj. Shahnaz dalje savjetujem izbjegavati korištenje puder u prahu. Kompaktni puder pomaže postaviti jedinstven ton kože i kontrolira lučenje ulja previše. Koristite vata za pranje višak praha od lica.

3. Blush

Sada dolazi rumenilo za rumena mlada. Shahnaz Husain svadba šminka predlaže da koristite pastelne nijanse za isticanje jagodice. Svjetlo u boji pomaže u postizanju umirujuće izgled, dajući zdravi sjaj na svoj ten. Koristite puder rumenilo i nanesite ga četkom na obrazima i malo ispod njega.

Oči

4. Sjenilo za oči

Šminke oko očiju je od suštinskog značaja. Teška i dramatična šminke oko očiju je najnovija ludost među nevjeste. Pokrijte očnih kapaka sa svjetlom sjenilom. Bronze, srebra i zlata sjene se najčešće koriste za nevjeste. Ne ide previše svetla sa sjenilom.

load...

5. Tuš za oči

Nanesite debeli liniju olovka za oči na gornji kapak dovoljno blizu trepavica. Razmazivanje to malo i ponovo primijeniti. U uglovima, proširiti crni liner malo prema gore i zatim prema vani. Sada primjenjuju brod na donjeg kapka odmah ispod donjih trepavica, počevši od sredine prema kraju. To se najbolje savjetuje da koriste dugotrajan, voda-dokaz olovka za oči za svadbeni šminka.

6. Mascara

Maskara daje dodatnu volumen trepavicama. Za prekrasna trepavice, promašiti trepavice gore i nanesite dva sloja dobre voluminizirajući maskare. Uvijek početi od korijena, ide napred do vrha. Shahnaz Husain strogo savjetuje pomoću vode-dokaz maskara da izbegne razmazivanja.

Usne

7. Ruž za usne

Da bi vaše usne i osmijeh izgledaju preslatko, nositi odvažan nijanse crvene na usnama. Idi za prirodne crvene ili šljive, trešnje ili rosecolour, u skladu sa svojim ruhu. Prva koristiti olovka za usne da skicira i definirati usne. Sada ispunite ga sa izabranim ruž nijansu. Bi se osiguralo da vaše ruž i olovka za usne su iste boje. Shahnaz svadba šminka preporučuje vodootporan boji usana.

8. Sjajilo za usne

Dovršite svadba šminka sa dozom dobrog sjajilo. Shahnaz kaže da to dodaje shimmer na tvoje usne, što ih čini još privlačnijim.

Neki Više Shahnaz Hussian svadbeni makeup savjete

9. Shimmer

Kada je završeno, primijeniti blagi shimmer na unutrašnjem uglu oba oka i jagodice. To je bitno za zdrav, užaren kože bez previše sjajne ili masnu.

10. Hairstyle

Frizura igra jednako važnu ulogu. Nadalje, naglašava izgled mlada. Shahnaz Husain savjetuje da koriste treperi kose i dobra kvaliteta dlake proizvode tako da odgovara za kosu-do sa šminkom.

11. Idi u za staze

Shahnaz Husain savjetuje da ide u za trag šminke i frizure sjednica dan prije vjenčanja. Ovo je samo da bi izbjegli bilo kakve last minute iznenađenja u obliku grešaka. Morate znati ono što će izgledati. To vam daje dovoljno vremena da se ništa promijeniti da si zadovoljan.

12. Ne treba naglasiti

Izbjegavajte uzimajući stresom. Ovo je tvoj dan. Uživajte u najvećoj. Smile puno, puno. Budi sretan, srećan. Znam da su lijepe unutar i to je sve što je bitno.

To su svadbeni makeup savjete nekoliko Shahnaz Husain-a. Dijeliti napojnice i svadba šminka priče ostavljajući ispod svoje komentare. A ako se ženiš, zadržati nosi taj osmeh na!

load...