Šminka

Top 10 slika modela bez šminke

Top 10 slika modela bez šminke

Svi smo ih vidjeli i čeznula savršenom izgledu, želeći samo ako smo mogli za sebe ja imam nešto od toga u stvarnom životu! Pa, koliko smo navikli da vidimo ove prilično dama zgodna i glamurozno, možda svakodnevni izgled, ili bez šminke izgled i nije tako glamurozno svaki put nakon svega. Dakle, ovdje su top 10 modela bez šminke - dok su neki izgledaju divno, čak i bez šminke, neki izgled, zapravo, vrlo jednostavan i ne-šarmantan. Pogledaj.

Indijski modeli bez šminke Looks

Evo top 8 indijski modeli sa i bez šminke izgleda.

1. Carol Gracias bez šminke:

Na broj 1 ovdje, imamo šarmantan i hrabro model Carol Gracias. Carol je uvijek imala da potpuno seksi, još dijete kao nevini izgled o njoj da joj je trenutak favorit na većini rampi čini. Evo, ona se vidi na reality TV emisiji Bigg Boss. Carol lice je lišeno bilo kakve šminke. Njena kosa nije stilski, i izgleda prilično neposlušnu, i Carol ima ga zavrnuo u lepinji. Također, njena koža izgleda izuzetno oštećena - previše korištenje šminke? Česti su bubuljice i osip na puno njenog lica, kao i pigmentacija i podočnjaka. Ali čak i sa svim ovim, Carol uspeva da izgleda izuzetno sladak i lijep, zar ne? I u stvari, način mlađi nego što ona izgleda na rampi sa šminkom na.

load...

2. Mugdha Godse bez šminke:

Mnogo prije nego što je viđen u filmovima, Mugdha Godse je i model. Evo, ona se vidi u potpuno bez šminke izgled. Kosa modela jednostavno skupljene i vezali i izgleda kao da je ne vidi češalj. Također, tamne krugove ispod očiju oduzeti fokus od bilo gdje drugdje na njenom licu. Obrve se ne rade, a ako vidite pažljivo, jedan izgleda malo drugačije od ostalih. Ali, sve rečeno i učinjeno, koža joj ne izgleda apsolutno čist, u stvari, osim ogromne podočnjake, tu je jedva bilo pigmentacija ili mjesto na njenom licu.

3. Tapur Chatterjee bez šminke:

Tapur Chatterjee je bio veliko ime na većini indijskih rampe i bio na stazi za dugo vremena. Evo, iako ona se vidi u bez šminke izgled, ona nosi malo boje na usnama. Jasan i sjajne kože, čak i bez šminke je ono što čini ovu sliku prilično šarmantan.

load...

4. Jesse Randhawa bez šminke:

A zabava PIC-a, prva stvar koja pogađa oko Jesse ovdje je njena šik frizuru. Bez šminke, koža joj izgleda mnogo tamnije nego što smo navikli da je vidim dok ona ima šminku. Također, spotova i mrlje su prilično vidljive, kao što je to ogroman pigmentacija oko cijele područje oko očiju.

5. Achala Sachdev bez šminke:

Postoji razlog zašto smo zadržali ime prostor iznad prazan - želimo da pogodi ko je ovo. Možeš li? Pa, ako ne možete evo još jedan ugriz njenog šminkom.

Da, i slike gore su Achala Sachdev, prvi očito bez šminke. I da priznam, ovo je slika bez šminke koje jasno je naš dah - u iznimno zastrašujuće način zaista! Bez šminke, Achala izgleda staro, apsolutno stara! Mislim pogledaj je bez šminke, koža joj je apsolutno užasna, tamne krugove izjeda oči, usne isprane, linija, bora i nabora vrlo evidentno, koža visoko pigmentirana i neujednačen zakrpe na sve strane. Da ne spominjemo, drastične promjene u tonu kože, gdje joj je originalna boja izgleda srednje do tamne, nju čine lice izgleda fer. Jasno, ona je potrebna šminka - uvijek!

6. Aanchal Kumar bez šminke:

Voljeli smo joj u Big Boss, zar ne? U bez šminke izgled, dok su joj oči sigurno su obavijene podočnjake i pigmentacije, većina njene kože je inače bio čist.

7. Aishwarya Rai bez šminke:

Gledajući sliku na desnoj strani, ne bi stvarno je zvati najljepših žena na svijetu, zar ne? Koliko god mi pokušavamo pronaći nešto lijepo u Aishwarya bez šminke izgleda, to je pravi izazov moramo reći. Prva stvar koja nas pogađa je veoma pigmenta i potpuno razlike u tonu kože. Ne zaboravi mnoge mrlje i mrlje po licu.

8. Sushmita Sen bez šminke:

Ok, nekako mi se ovaj slika gospođe Sen bez nje šminke, zar ne? Pa, ona ne izgleda vruće ili senzualni ovdje, jer je gotovo uvijek radi, ali ona stvarno izgleda slatko i osvježavajuće, zar ne? Tamne krugove su definitivno postoji, ali ima nešto o tome bez šminke izgled koji je zapravo prilično osvježavajuće.

International modeli bez šminke

Evo 2 poznati International modeli bez šminke izgleda.

9. Heidi Klum bez šminke:

Međunarodni naziv i omiljeni dizajnera, Heidi Klum je potresao rampa za godina. U ovom bez šminke izgleda, međutim, ona izgleda tako starije nego što ona radi na rampi. Iako je koža joj je sasvim jasno, ima nešto o tim upale oči koje ne radi.

10. Naomi Campbell bez šminke:

I evo je, Naomi Campbell, jedan od najtraženijih modela bilo gdje u svijetu. Gdje ćemo početi? Ne obrve, za jedan. Mrtav umoran očiju, podočnjaka, neujednačena kože, isprane usne, nabora, pigmentacija i mrlje u izobilju - Treba nam više reći?

Slika Izvor: 1, 2, 3

load...