Šminka

Top 10 ruž za nokte za žene sa suvom kožom

Top 10 ruž za nokte za žene sa suvom kožom

Prošli su dani kada je tamnu kožu spusti na. Danas, tamno koža se smatra seksi, glamurozna, i lijepa. Ali, kao i sve druge tipove kože, tamnoput ljudi previše potreban savršen dodir do roditi njihovu stvarnu ljepotu. Ispravan ruž nijansa može učiniti ili slomiti svoj izgled, bez obzira na ten. Ako ste tamnoputa ljepotica, ovaj članak će vam pomoći da odaberete samo pravo ruž nijansu.

Najbolji ruž za usne boje za tamnu kožu žene

Zapamtite, zemljane boje su tvoj najbolji prijatelj! Međutim, mnoge druge boje isto mogu raditi sa tamnom kožom. Probajte ove usne boje i biti spremni za rock show!

1. Bakar Brown:

Bakar smeđe izgleda vrlo privlačno i sparnom na tamnim žene. Različite nijanse bakra smeđe prirodno stapaju sa ovim ten. Ova nijansa radi sa svim vrstama haljine i događaja.

load...

2. Red:

Red je univerzalni favorit. Izgleda jednako primamljiva, topla i zavodljiv na tamnije žene. Red svoje usne sa odgovarajućim usne i ispunite crvena nijansa unutra. Dodajte malo glitter na vrhu i spremni ste za postaviti neke srcima gori! Red dodaje dosta drame već markantnog tamne kože. Ignore tvoji ujaci i tetke i uživajte u misterija crvene na usnama.

3. Rose Pink:

Da, živopisne nijanse roze su nijanse ekskluzivno za vašu kožu. Šarm svijetu sa nešto lakši i kremastiji nijanse korala ružičasta / ružičaste ruže. Ćete naći niz istražiti između različitih nijansi ruža. Prilagodite svoj street look i postati The Girl Next Door sa nizom ruže ružičaste usne nijanse.

4. Taupe:

Tupe će visoko upotpuniti vašu kožu ako vaš ten je malo dublje. Ova nijansa je savršena za tamnoput ljepote. Dodavanje glitter na tupe postavlja pozornicu zabavu za tamnoput žene.

load...

5. Magenta:

Ne dajte se zbuniti između ružičasta i magenta. Dok ružičaste ruže adresama lakši i smireniji nijanse roze, magenta je njegova glasnije kolega. Ova nijansa ide ruku pod ruku sa azijskim mraku, afričke tamne kao i afro-američkog tamnom tonu kože.

6. Fuchsia:

Da li ste i dalje zabrinuti zbog ružičaste usne i fer kože? Stavi brige po strani i pokušajte ovom čudesnom nijansu ruža za usne. Možete istražiti sve nijanse ove boje u rasponu od najlakših do najtamnije. Ovaj ruž za usne dodaje misterija na tamnu kožu. Iznenadite svijetu kao misteriozna tamna princeza sa spektakularnim nijansama fuksije.

7. Chocolate Brown:

Chocolate brown se razlikuje od bakra smeđe. Dok je bakar smeđe je lakši, čokoladno smeđa je duboka i tamna. To se podudara s tamne tonove kože i izgleda prirodno. Ako želite da se drži jednostavniji izgled jednog dana, pokušajte čokoladno smeđa nijansa na usnama. Izgleda trendi i sofisticirane.

8. Peach:

Baš kao prirodna roza oduvijek smatran ekskluzivnu boju za fer kože žene, postoji jedna boja koja se obično koriste tamnoput žene. To je kraljevska boja breskve. Peach upotpunjuje svaki varijacije mraka. Bez sumnje, to je jedan od najboljih ruž boje za tamnu kože dame!

9. Bronze:

Ovaj metalik nijansa je žila kucavica žena sa tamnom tonu kože. To izgleda elegantno i nije glasan. Izgleda mami i ne izgleda neprirodno ili preterano. Možete nositi bronze u toku dana i mogu ga koristiti i kao večernji hlad. Međutim, to je još uvijek zabavno da se drže crvene, boja stranka, za noći.

10. Nude: 

Da li zadržati je mekom, jednostavan i formalni? Da li i dalje želite diva izgled bez glasnog šminke? Onda gol je nijansa za vas! Možete dodati puno drame, dubina, i želju da svoj izgled tako što spoj bronze i gol. Liniju usne bronze i ispunite ostatak sa gol.

To su bili neki od karmina nijansi za tamnu kožu! Tamnije žene ponekad završe sa pogrešne nijanse ruževa. Uvijek imajte na umu, breskve se razlikuje od naranče i nude se razlikuje od bakra. Što se tiče ostatka, samo stavi na svoje najbolje hlad napred i wow svijetu!

Koja je vaša omiljena boja za usne? Dijeliti svoj izbor s nama.

load...