Šminka

Top 10 Orly noktiju šarene boje

Top 10 Orly noktiju šarene boje

Orly je kompanija počela je 1975. Godine i da su bili u poslovnom za više od 33 godina. Njihovi proizvodi za njegu noktiju su preferiraju manikira za čvrstoću noktiju, prianjanje, nošenje, suha vremena i sjaj. Oni su također pripisuje stvaranje francuski manikir, jedan od najpopularnijih trendova za nokte u cijelom svijetu. Lak za nokte boce imaju nagrađivani Gripper Cap. Ova gumena kapa pruža lakoću u otvaranju i aplikacija, koja je ekskluzivno za Orly proizvoda. Svi Orly lakova za nokte su bez DBP, toluen, formaldehid i formaldehid smole.

Proverite listu top Orly lakova za nokte odlučiti koje od njih da dodamo vašoj kitty.

1. Orly zaljubljen u tebe:

Ako volite naranče za nokte, ali se plaše boje biti previše masna, ova nijansa je savršen odgovor. Zaljubljena u tebe je prigušeno naranče koji će odgovarati gotovo svima. Boja me podsjeća na mango. Zahtijeva dva sloja.

2. Orly First Kiss:

Prvi poljubac je lagani peachy - ružičaste boje u creme finiš. Kao što ime sugerira, sasvim romantična boja. Savršeno kada ne želite mnogo boja na noktima. To će izgledati prilično kao baza za francuski manikir. Zahtijeva dva sloja.

load...

3. Orly Androgynie:

Pogledajte ovaj predivan sjaj za nokte! Androgynie je malo čista crne nokte sa puno finih i zrnasto plave, zelene, ljubičaste, zlatne i još neke GLITTERS. Možda će biti potrebno više slojeva da se postigne puna neprozirnost, tako da preporučujemo da koristite oko dva sloja Androgynie preko redovne crne nokte.

4. Orly Shine On Crazy Diamond:

Ako niste ljubitelj glitter lakova, ali može biti u iskušenju da dodate neke bling na noktima s vremena na vrijeme, ovaj Orly laka za nokte je za vas. Shine On Crazy Diamond je jasan nokte prepuna fine holografskim srebra sjaj. To je neka vrsta završnog sloja koje možete upariti s gotovo bilo koje boje. Dodati koliko slojeva koji želite ovisno o količini sjaj želite.

load...

5. Orly Fowl predstava:

Ovo mora da je moja omiljena od svih. Nikada ranije nisam vidio ovu vrstu nokte. Ptice Igra je blagi čista ljubičaste zatamnjena nokte prepun flakies da prebaci iz narandžaste, žute, crvene i zelene uz neke lijepe srebrne šljokicama. Zahtijeva tri sloja, ali je poželjno da ga nositi i preko redovne ljubičaste nokte za dodatnu sjaj.

6. Orly Fancy Fuchsia:

Svijetle, svijetle ružičastim nokte u creme finiš. Nekako izgleda kao svijetle bubblegum. Ovo je jedan savršen ružičasti da se nose ljeti. Zahtijeva dva sloja.

7. Orly Ancient Jade:

Za one koji vole mente za nokte poput mene, evo je još jedna ljepotica. Ancient Jade je prilično mint zelena nokte u creme finiš. Zahtijeva dva sloja.

8. Orly Gilded Coral:

Klizio Coral je neutralna za nokte s twist. To je prekrasan breskva - roza nijansa sa puno zlata shimmer u njemu. Savršen hlad kada ne želite previše boje. Zahtijeva dva sloja.

9. Orly Purple jeftine imitacije:

Sada je to nešto uzbudljivo. Ljubičasta jeftine imitacije je dio kolekcije Plastix. To je svijetao ljubičaste nokte da presuši dati finiš donekle sličan plastike. Nikada ranije čuo za ovog tipa, ali volim konačni izgled. Zahtijeva dva sloja.

10. Orly Space Cadet:

Ono što se ne vole u ovom nokte? Space Cadet je plavkasto multichrome nokte da prelazi od zlatne do zelene do narandžaste do ljubičaste. Volim ovaj nokte do srži i to je definitivno izjava čini nokte. Zahtijeva dva sloja.

Dakle, gore su top 10 Orly lak za nokte nijansama možete probati. Također, možete pokušati razne nail art dizajna preuzimanjem naš besplatni noktiju ideje aplikaciju. Pokušajte polka, uklopljena boje, glitters, dragulji, štancanje i šta ne. Preuzmite aplikaciju ovladati umjetnosti.

load...