Šminka

Top 10 najpopularnijih Belly Henna dizajna možete probati

Top 10 najpopularnijih Belly Henna dizajna možete probati

Koristi se za krasi ruke i noge, Henna je u veliku potražnju tijekom godina. Sada je vrijeme da blagoslovi stomak kanom. Čitajte znati prvih 10 stomak kane dizajna.

Henna Mehendi zauzima značajno mjesto u indijskoj kulturi. Danas, to je sve popularniji čak iu drugim dijelovima svijeta. To je najviše volio oblik privremene tetovaže. No bolan proces je uključen u to još izgleda stvarno predivno. Mnoge žene vole da se to uradi na njihovom trbuhu. Neke trudnice imaju i različitih vjerskih uvjerenja povezana sa stomaka kanom Mehendi.

U ovom članku, ja ću se dijele najviše voli i omiljeni stomak kane dizajna koje možete pokušati sami.

Belly Henna Designs

Top 10 trbuh kane dizajna su kako slijedi:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

1. Dizajn 1:

Ovo je vrlo jednostavan i elegantan kane trbuh umjetnosti. Napravljen je oko pupka. Zbog svoje male veličine, to izgleda još ljepše. Ako želite da se vijoriti vaš stan trbuh i dodati više ljepotu da je, definitivno treba probati ovaj kane dizajna.

load...

2. Dizajn 2:

Ja ozbiljno volio ovaj dizajn. Prekrasna tankim lišćem, što je povoljan 'Ohm' i 'kalasha "oko pupka čine ovaj dizajn zaista neodoljiva. Ona ima osnovne indijske Mehendi dizajn suština koja ga čini još ljepšim i atraktivnijim.

3. Dizajn 3:

Ovo je relativno veliki trbuh kanom dizajn koji pokriva gotovo cijeli prednji području trbuha. Iako postoje talasa i swishes u ovom dizajnu, dobit ćete suštinu veliki cvijet kad gledam u cjelini. To je ono što čini ovaj dizajn tako jedinstvenim.

4. Dizajn 4:

Kao i sve druge tetovaža dizajne, ljudi vole da se imena svoje voljene osobe napisano na dijelove njihovih tijela. Ovdje u ovom dizajnu, naziv djevojka je napisan u središtu dizajna, dok je okružen sa dvije prekrasne ribe koje čine ovaj dizajn vrlo privlačan i jedinstven.

load...

5. Dizajn 5:

Upravo sam volio ovo kane na trbuhu. Tri ruke, sve različitih veličina i ispunjen različitim obrascima, izgledaju zaista divno na trbuhu. To izgleda kao da je neko daje dodir ljubavi koja je puna vedrine i mira. Zaista sam impresioniran ovaj privremeni dizajn tetovaža trbuh i da će sigurno vole da ga probam.

6. Design 6:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Ako ste duhovne prirode i čvrsto vjerujem u Boga, onda ovaj dizajn je za vas. Ovaj veliki Ganesha Ji dizajn trbuh kanom je volio žene, posebno u Indiji. To ne samo da izgleda lijepo, ali i čini da se osjećate da je Bog uvijek tu s tobom. Možete dobiti to učinio kao što je prikazano na slici ili zamijeniti Ganesha Ji idol sa idol bilo kojim drugim boga po svom izboru.

7. Design 7:

Motiv stablo je jedan od najčešćih i volio stomak kane dizajna. Ali sve konstrukcije stabla sam vidio, samo sam volio ovu. To je vrlo privlačan i Deep Impact, kada ga gledate. To je djelomično pokriva stomak, ali način na koji je postignut je stvarno jedinstveno.

8. Dizajn 8:

Ovo je još jedan lijep i privlačan dizajn trbuh kane. Dok se većina kane dizajna ne boji, ovaj dizajn je ukrašena šljokicama i Bindi koji čine ovaj jednostavan dizajn izgleda atraktivno.

9. Dizajn 9:

Lotos motiv vole svi. Ljepotom lotosovog cveta je prikazana kroz ovaj prekrasan lotos trbuh dizajn kane. Prekrasna riba na vrhu je i raznim malim cvijećem oko lotosa čine ovaj dizajn trezven i lijepa. Totalno sam volio ovaj dizajn.

10. Dizajn 10:

Srce je jedan od najčešće je dizajna širom svijeta. Dakle, kako možemo propustiti dizajn srce u našoj listi top 10 stomak kane dizajna? Evo jedan od najboljih dizajna sa velikim srcem u tome zajedno sa nekim stvarno divno cvijeće i lišće. To je vrlo jednostavan, ali neodoljiv dizajn.

Nadam se da te volim sve navedene dizajna koji uključuju i trudna trbuh kane dizajna i bi ih probati. Molimo vas da podijelite svoje mišljenje s nama; voleli bismo da čujemo vaše povratne informacije.

load...