Šminka

Top 10 lakovi Laki za sjajnu kožu

Top 10 lakovi Laki za sjajnu kožu

Kada je u pitanju lakovi za nokte, većina žena imaju tendenciju da se slijepo pickup bilo nijansa koja hvata njihove fancy, bez obzira na to da li im to odgovara ili ne. Sjećam se, neke nijanse izgledaju najbolje tek kada se nosi na određenim tonovima kože. Danas ćemo govoriti o fer puti ljepote. Cure, imate sreće sigurno. Širok spektar nijansi iz svjetlosti, jedva postoje boje koje svijetle i odvažni će raditi sasvim dobro. Roze, crvene i korali moraju biti izabrani sa plavim tonovima. Ako želite da idete hrabar, pokušajte ljubičaste, vina, bobica ili smeđe koji su srednje tamne. Izbjegavajte metalik zlatne, zelenih i žutih jer oni mogu isprati svoj ton kože. Sada kada ste dobili osnove pravo, provjeriti neke divne nokte boje za fer kože izabran isključivo za vas.

Najbolji lak za nokte boje za sajam kože

1. Zoya Kennedy:

Ako želite samo nagovještaj boje na noktima ili želite odmor od podebljano nijanse, ovo je poljski ići na. Kennedy je breskva-roza boje sa dodir sive u creme finiš. To je idealna boja za svakodnevni rad na habanje i daje vam profesionalni izgled. Zahtijeva tri sloja.

load...

2. Esi Braziliant:

Od ljeta su u punom jeku, ovdje je idealna boja za mahati. Braziliant je svijetao narandžasta graniči na neon sa malo korala shimmer na njega. Potpuno prilično hlad da se vaše nokte u centru pažnje. Zahtijeva tri sloja, ali je definitivno lijep izbor lak za nokte nijansama za fer kože.

3. Zoya Cassi:

Volim korala na komade i ovaj je broj jedan na mojoj listi požude. Cassi je pink-koral sa srebrnim shimmer to. Je shimmer ih izdvaja iz redovnog koralja. Još jedan prilično rad habanje za nokte. Zahtijeva dva sloja.

load...

4. OPI Savršeno Red:

Ako ste fer kože, crvena je jedan poljski samo imati. Savršeno Red je upravo to: pravi crveni sa plavim tonovima u creme završiti, baš kako mi to želimo. Idealno hlad nositi na bilo koji formalni događaj ili stranke. Najbolje od svega, to ide s gotovo svim garderobu. Zahtijeva dva sloja.

5. Esi Bond Sa Koga god:

Lavande izgledaju prilično zgodna i romantičan, tako da je potreban u zalihu. Bond Sa Koga je pastelno lila u creme finiš. Zahtijeva tri sloja.

6. Kiss Me On My Tulipani:

Kada ste u nedoumici, uvijek se odluče za svijetle ružičastim. Pomaže da te razveselim i radi fantastičan za svoj ton kože. Poljubi me na Tulipani pripada OPI je Holland kolekcije. To je svetlo roze nokte u creme finiš. Zahtijeva dva sloja.

7. OPI Sparrow Me The Drama:

Ako je to Pink je bilo previše za tebe, fret ne. Probaj ovaj. Sparrow Me The Drama (slatko ime !!) je prilično svijetlo roza u creme finiš. Za razliku od nekih roze, ovo vas neće isprati i mogao bi biti vaš pokretu -U nokte. Savršeno za kožu sa ružičastim tonovima. Zahtijeva dva sloja.

8. Zoya Cola:

Od crnaca pokrenuti opasnost gledanja gotovo goth na tebe, Browns okrenuti da bude sigurna. Cola je savršen cola smeđe kreme finiš. Boja izgleda vrlo šik i sofisticiran i dobar je izbor ako želite tamne nijanse. Zahtijeva dva sloja.

9. Deborah Lipmann Waking Up In Vegas:

Siva zvuči prilično čudno kada govorimo laka za nokte boja. Ali, ako ste spremni eksperimentirati, to će raditi fantastičan za svoj ton kože. Waking Up In Vegas je golubica siva u creme finiš. Zahtijeva dva sloja.

10. OPI Malaga Wine:

Ovdje je varijanta crvenih možete pokušati ako je stvarna boja zvuči zastrašujuće za vas. Malaga Vino je duboke crvene kreme finiš. Zahtijeva dva sloja.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

load...