Šminka

Top 10 bridal šampanjac u boji. Looks

Top 10 bridal šampanjac u boji. Looks

Vjenčanja su vrlo posebnu prigodu u životu svake žene, ali to je još posebno za nas ostale ako je vjenčanje osoba. Većina nas sanja o velikom raskošnom vjenčanje i ti snovi početi od te divne slike vjenčanja i priče od naših omiljenih glumica.

Na dan vjenčanja, sve oči su na celeb u svakom trenutku i iako mnogi pokušavaju da zadrže svoje svadbe privatne, jedva da su uspjeli.

Bollywood Bridal šminka Looks

Dok smo svi žele izgledati i osjećati se kao osoba ponekad nismo sigurni šta bi izgledao dobro na nas. Dakle, ovdje sam sastavio listu najboljih svadbeni makeup izgleda iz naše vrlo vlastiti desi celebs.

load...

1. Aishwarya Rai svadba Look:

Da, imali smo za početak sa ovim. Svi Indije imali su oči na svadbi Aishwarya i Abhisekh. Sve paparazzi otišao u ekstremno da se uvid u vjenčanja, ali bilo je jako stroga pravila i ne ulaz za kamere. To je razlog zašto većina su slike snimljene sa mobilnih telefona. Pronašli smo najbolji i hteo da ti pokažem prekrasan izgled Aishwarya uradio za nju wedding- Smokey oči i minimalno šminke. Nosila je puno nakita i glavama i nije želio mnogo boja na njenom licu. Otišla je za suptilne šminke sa crveni ruž. Ova glumica svadba šminka izgleda najbolje.

2. Kapoor vjenčanje Look:

Najviše je govorio o Poznata vjenčanje 2017. Bio je vjenčanje Saif Ali Khan Pataudi sa Kareena Kappor. Kareena nosio Sharara prenose na njoj njena majka -in-zakon Sharmila Tagore Pataudi Khan. To je obnovljena i je napravljen savremene od Manish Malhotra i mi jednostavno volimo Kareena je izgled. Nakit i Sharara je izgledala idealna begum od Pataudi. Šminku je bio jednostavan sa malo definicije na oči i usne su držani jednostavno.

load...

3. Lara Dutta vjenčanje šminka:

Lara i Mahesh Bhupathi odlučio na hrišćansku vjenčanje. Nosila je prekrasne bijele vjenčanice i zadržala svoju kosu u prekrasnoj Updo i daleko od lica. Pribor za kosu koju je nosila izgledala savršena za tu priliku. Voljeli smo šminku sa smokey eyes i nude usne.

4. Shilpa Shetty vjenčanje Look:

Kada Shilpa udala Raj Kundra, nosila prekrasan crveni sari sa puno vezom i kamena rada. Shilpa Shetty u Red Saree izgleda tako lijepo ovdje. Volimo svoju dugu pletenicu na leđima prekriven u bijeloj Gajra. Shilpa oči isticao zaista dobro i njeno lice šminka je suptilan. Nosila je bordo ruž za usne i zadržao sve izgleda prilično uravnotežen da ide s teškim outfit.

5. Kapoor vjenčanje Look:

Uključili smo dva izgleda, jer ovo je bio toliko dobar da nismo mogli odoljeti. Kareena nosio Manish Malhotra Red lehenga koja je bila vrlo lijepa sa detaljnim rad na cijeli Choli kao i Pallu. Je Pallu imao mali detalji na krajevima poput 'Latkans'. I za ovaj izgled, ona je otišla na crno smokey eyes i nude usne.

6. Esha Deol vjenčanje Look:

Esha su otišli potpuno tradicionalan izgled za nju vjenčanje. Hej šminka je suptilan i nosila je sočna crvena boja za usne i vrlo suptilan šminke oko očiju. Voljeli smo joj jednostavno sjajnih šminku.

7. Karishma Kapoor je svadba Look:

Karishma nosila prekrasan roze lehenga sa zlatnim detaljima i cela njena šminka je suptilan previše. Oči su joj bile učinio imajući u vidu lehenga koristeći roze i zlatne boje. Njene usne su rađene pomoću bordo ruž za usne. Sve u svemu vrlo klasičan i jednostavan izgled.

8. Ayesha Takia vjenčanje Look:

Ayesha izgleda jako lijepa u ovoj bijeloj i zlato lehenga. Volimo šminku previše. Izgleda rosne i sjajne. Oči su preuveličane koristeći Kohl i ulošci i suptilne šminke oko očiju. Obrazima imaju nagovještaj boje i usne su držani ružičasta.

9. Raveena Tandon vjenčanje Look:

Raveena nosio tradicionalni lehenga crvene boje, a ona odgovara usne s njom lehenga. Ona je zadržao oči suptilni i samo istaknuti oblik oka. Uz puno tradicionalnih nakita, ona izgleda vrlo lijepo u njoj vjenčanje izgled.

10. Vidya Balan vjenčanje Look:

Vidya nosio tradicionalni South Indian crveni sari od Sabyasachi. Ona je ovaj dopunjeni savršeno Sindoor i mnogo zlatnog nakita. Mi smo apsolutno volim Mallu vjenčanja pogledajte ovde.

To su naše omiljene Bollywood svadba šminka izgleda. Koji je vaš najbolji pick?

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

load...