Šminka

Top 10 Bourjois ruževa sa Swatches

Top 10 Bourjois ruževa sa Swatches

Rečnik kozmetike dominira Bourjois proizvoda, jer je rođen u Parizu, koja još uvijek dominira moda svijeta. Proizvodi su sići daleko od teatra Francuske zbirke moderne žene svijeta se ponovo otkrio, redizajniran i ponovo otkrio.

Lista top 10 Bourjois ruževe sa uzorke je tu za vas da otkrijete zadovoljstvo.

1. Boujois Sweet Kiss ruž za usne Prirodni Rose Innocence:

Osim osvetljavanjem se vaše usne, ovaj Bourjois ruž nudi brojne prirodne prednosti. The Rose Innocence je obogaćena magnolije ulje i shea maslac kako bi vaše usne hidrirana za najmanje osam sati. Ako volite roza, ovo je idealan izbor za vas.

load...

2. Bourjois Sweet Kiss Shine Frambroise Pettilant:

Ovo Bourjois ruž je vrlo lako primijeniti jer je dizajniran da klize na usnama glatko, bez vaganja tvoje usne dole. Kao i prethodne, ova je obogaćena uljima u ponudi je puter izgled vaše usne. Ako volite Shinny roza, onda za ovaj proizvod.

3. Bourjois Sweet Kiss Shine ruž za usne Juicy Tangerine:

Ovo je još jedan voljene hlad pod ovu seriju Sweet Kiss Shine. Je Bourjois ruž nijansa je crvenkaste poput korala, ali sa nijansom ružičaste u njemu. Možete naći sve ove boje vrlo sličan, ali razlika leži u njihovom završi. Boja je vrlo intenzivan i ima jedinstven sjaj bez sjaj. To ne izgleda kao još jedan sjajilo za usne daje sjaj tokom.

4. Bourjois Paris Delhi Sanghai 81 Rose Folk:

Iako je ovo bio kolekcija 2017 trend, to je i dalje vole sve za njegovu eleganciju. Kao što ime sugerira, možete lako shvatiti da je nijansa roze. Ali specijalitet ova nijansa je da ne morate dva puta razmisliti prije nego što nosi ovo. Odlično se slaže sa bilo kojom vrstom tonus kože, haljinu i priliku.

load...

5. Bourjois Rouge Edition ruž za usne Beige Trench:

Kreće iz raznih ružičaste nijanse, evo hrabar bež sa sivim tonovima. To je mora imati za svaku ženu, jer to novouvedene Rouge Edition ruževi su jako hvaljeni modni stručnjaci. To je obogaćena uljem da spasi tvoje usne osjetiti suho. Pojava je gol.

6. Bourjois Rouge Edition ruž za usne Fraise Remix:

Ovo Bourjois ruž je savršen za ljeto sa svijetlim nijansama. Proizvod tvrdi da se sastoji od ¼ lakirane pigmenata, ekstrakti orhideja cvijet. Pruža 10 sati hidratacije vaše usne. Hladu je crvenkaste

7. Bourjois Rouge Edition ruž za usne Peche Cosy:

Kao i druge Rouge Edition ruževi, ovo visoko pigmentirana jedan daje dobru pokrivenost na vaše usne. Kremasta formula čini da se osjećaju ugodno. Hladu kombinira svijetlo smeđe sa onom u boji breskve. Kremaste teksture daje intenzivan izgled vaše usne.

8. Bourjois Rouge Edition ruž za usne Rose Coquette:

Ovo je lagana nijansa ruža sa cjevanicu. Tekstura je jako predivno. To čuva vaše usne hidratizirana 10 sati. Sadržaj ulja čuva vaše usne zdrav i da dobiva ogleda u vašem trendove osmijeh

9. Bourjois Rouge Edition ruž za usne Rose Neon:

To spada pod Peppy dijelu Rouge Edition ruževe. Bright i duboka, ova je stvarno hrabar nijansu roze. Ali izgled je mat. Ako volite pink pravilno bez nijanse crvene, smeđe, breskve i šljive, onda morate ići za ovu čvrste ružičaste boje.

10. Bourjois Rouge Edition ruž za usne Violin Strass:

Ovo je šljiva nijansa sa zlatnim shimmer. Ali, kao što nosite ga na, naći ćete da je nijansa ima neke crvenkaste nijanse previše.

load...