Šminka

Top 10 bare za nokte u Delhiju

Top 10 bare za nokte u Delhiju

To je samo reći da nema novih trendova pobjeći iz svom stilu ljudi u Delhiju a isto važi i za novi trend noktiju slikarstva i umjetnosti. To je uobičajeno vidjeti žene u Delhiju sportske trendi dizajna i motiva na nokte i to je samo skloni da istražujemo dalje da se upoznaju umjetnika noktiju i banje koje su odgovorne za njihov zadivljujući izgled.

10 najboljih Nail Art Spas u Delhiju:

Ova lista od vrha noktiju banja u Delhiju trebalo bi ga lako za vas da se vaše prve korake u uzbudljivi svijet nail art.

1. Zoe Nails Art:

Manmeet Kaur, vlasnik i mozak iza Zoe Nails Art Studio unovčili o kretanju noktiju pukom sjaj i stručnost. Ako ste u potrazi za eksperimentalni stil izjave jakim bojama i noktiju piercing, to je samo skloni da rezervirate sastanak sa Manmeet u najkraćem mogućem roku. Odaberite iz širokog spektra noktiju slikarstva tehnike i boje i dobiti sami umjetnosti koji je teško pobijediti na dohvat ruke.

load...

Ocjena: 5-5

2. Pramenovi Lounge:

Ovo noktiju banja osnovan je 2009. Godine, zajedno sa više lokala u Delhiju. Pramenovi Lounge je naziv za računati. Specijalizirana za širok spektar noktiju umjetnosti i manikir tretmana, Pramenovi lounge je mjesto da se za ulepšavanjem nokte. Provjerite njihove široku paletu ili hodaju sa dizajnom ideju svog vizualizovane i pazi da zaživi.

Ocjena: 5-5

3. Lure Nails:

Idi na Lure Nails za bilo koju vrstu tretmana za nokte, uključujući manikira, nadogradnji noktiju, nail ukrase, air brush noktiju slika ili noktiju ruku slika i vi ste sigurni da se potpuno zadovoljni nivoom izvrsnosti stručnjaka ovdje mogu ponuditi u smislu noktiju art. A high-end Nail Spa, mamac noktiju je dobro vredi svaki rupija provodite na temelju izvrsnosti i stručnosti na miru.

load...

Ocjena: 4,5-5

4. Rhapsody studio za nokte:

Odaberite iz trendi niz nail art dizajna i motiva ili noktiju ukrasima i proširenja, jer u Rhapsody studio za nokte ste jednostavno zatrpani izbora. Rezervirajte termin što je prije moguće i vrlo brzo ćete praviti mode izjave sa samim svojim rukama.

Adresa: 6 A i B, GFK, DLF Place, Saket, Delhi 110017

Ocjena: 4 - 5

5. Lakme Salon:

Možda je samo indijski brend koji proizvodi odlične proizvode za nokte, u Lakme Salon u Delhiju samo služi za dodatno popularizacije brend. Stručnjaci na Lakme salona su dobro opremljene za pružanje velike usluge za nadogradnju noktiju i drugi tretmani za nokte. Odaberite iz širokog spektra noktiju boje i trendi ukrasima na Lakme salonu.

Adresa: SG - 60, Galleria Market, DLF Grad Phase 4, Gurgaon 122022

Ocjena: 4 - 5

6. Nail Mantra:

Kao što ime sugerira nokti su mantru ovdje i uzimajući u obzir razine izvrsnosti ovdje, mjesto se zove tako zbog dobrog razloga. Šetnja ili rezervirati termin i jednostavno izabrati iz širokog spektra dizajna, motiva i ukrasima ili komunicirati vašim željama i idejama i oni su sigurni da se ispune.

Adresa: J - 39, Main Market, Opposite Subway Outlet, Rajouri Vrt, Delhi 110027

Ocjena: 4,5-5

7. Scratch noktiju i šminka:

Trendy ime, pa čak i moderniji dizajn senzibiliteta, nail art na grebanje noktiju i šminkanje Studio je sve o girl power. Rezervirajte termin što je prije moguće da se i sami neke noktiju koja je žestoka i moderan.

Adresa: M - 72,3rd Floor, Main Market, Greater Kailash 2, Delhi 110048

Ocjena: 4 - 5

8. Nail Spa Shivani Sharma:

Ovaj spa popularnog noktiju umjetnik Shivani Sharma je prilično dobro poznat možda zbog noktiju savete na YouTube Shivani-a. Ako želite upoznati stručnjak za osobu da uljepšati svoj plemenitih nokti samo pratite adresu.

Adresa: Shop No 171, 1. Kat, Ambience Mall, Gurgaon 122001

Ocjena: 4,5-5

9. Nail Spa Gurpreet:

Još jedan stručnjak u umjetnosti noktiju slikarstva i uljepšavanje u Delhiju, Gurpreet je naziv za računati. Šetnja ili rezervirati termin i odabrati iz niza projekata i ukrasima i stručnjaci ovdje su sigurni da vam pruži vaš novac vrijedi.

Adresa: 714, Galleria Office Tower, Near Galleria Shopping Complex, DLF Grad Phase 4, Gurgaon 122022

Ocjena: 4 - 5

10. Mobitel Nail Lounge:

Rezervirajte termin na Mobile noktiju salon za odličan Nail Art prilagođen vašem ukusu i željama. Uzmite pick iz širokog spektra poboljšanja noktiju, noktiju ukrasima i odličan nail art dizajna i motiva.

Adresa: S - 49 Kategorija - 25, prizemlje, DLF Grad Faza 3, Gurgaon 122010

Ocjena: 4 - 5

Ako ste u potrazi za najbolje nail art banje u Delhiju, znate gdje ići sada! Dakle, prepustite razmetanje malo za navlačenje takav jedinstven i zamršen dizajn na noktima.

load...