Šminka

Top 10 art banja u Hyderabadu

Top 10 art banja u Hyderabadu

Sa ekonomskog buma u IT središte Hyderabad, u nastajanju modni trendovi se brzo sustižu. U novije vrijeme grad je vidjeti sve više i više ljudi petljanje u niši modne trendove, kao što su nail art. Hajde da istražimo popularne noktiju banja u Hyderabad i ono što mogu ponuditi u smislu stručnosti i usluga. Ova lista top deset noktiju salonima u Hyderabad bi trebao biti od pomoći čak i kao što bi vaš izbor o tome gdje da biste dobili svoj nail art učinjeno.

Top Ten Spas Za Nail Art Hyderabad:

1. Juice Salon:

Ovaj predstojeći salon s naglaskom na inovacije i najnovijih trendova je jedan od najvažnijih događa mjesta u Hyderabad za nail art i drugi tretmani za nokte. Stručnjaci nail art ovdje specijalizirati u raznim noktiju kategorije kao što su svadba nail art, apstraktne nail art, motiva i logotipa.

Adresa: 8 - 2-590 / B, Road - 1, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Ocjena: 4 - 5

2. Lakme Salon Malezijski Grad:

S obzirom na to brend ima širok asortiman proizvoda i pribora za manikuru treba onda je normalno da se mora doći preko stručnjak za nail art na Lakme salonu. Posjetite ovdje uljepšati svoje nokte s noktiju i možete birati iz raznih dizajna i različitih metoda nail art.

load...

Adresa: Yoshada Pride Complex, 1, 1. Kat, KPHB Colony, malezijski Township, Hyderabad 500072

Ocjena: 4,5-5

3. Kolors Health Care India Private Ltd:

Bilo da ste u potrazi za jednostavne naljepnice za nokte ili složeniji način vode mramora nail art, sve je ovdje u Kolors. Razgovarajte sa stručne ovdje, objasniti svojim potrebama dizajna ili neka znaju ako imate nešto konkretno na umu i oni su sigurni da isporuči.

load...

Adresa: 8 - 3-988 - 124 RA Chambers, 3rd Floor, Srinagar Colony, Hyderabad 500073

Ocjena: 4 - 5

4. Naturals Family Salon and Spa:

Ova porodica salon i spa je idealan za vaš subota bijeg bez zanemarujući vaš suprug ili djecu, tako da dok je ostatak vaše porodice uživaju opuštajući spa iskustvo koje mogu uživati ​​u likovne umjetnosti noktiju slikarstva. Imati pogledati u svom portfelju i odabrati iz impresivnog dizajna.

Adresa: 8 - 2-332 - Komforni 1-A, Road No 3, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Ocjena: 4,5-5

5. Sujas Family Salon and Spa:

Ako ste u potrazi za obiteljski salon i spa da se vaš novac vrijedi, Sujas Family Salon and Spa vrijedi probati. Stručnjaci nail art ovdje staviti veliki značaj na preferencije kupaca tako da postoji dobra šansa da ćete dobiti upravo ono što želite.

Adresa: 103, VV Vintage Residency, Somajiguda, Hyderabad 500082

Ocjena: 4 - 5

6. Cravve:

Pokušajte stručnjaci na Cravve za najnovije trendove i inovacije u području noktiju i možete biti sigurni da nosi kući komad umjetnosti na prst savjeta. Malo skupo ali vredi svaku paru, Cravve je tu da ostane.

Adresa: 8 - 2-608 - 18, Prija Nilajamu, 101, 1. Kat, Road No 10, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Ocjena: 4,5-5

7. Jawed Habib Frizerski i kozmetički salon:

Teško je biti na Jawed Habib salon, a ne sve vaše potrebe ljepotu upoznali. Stoga, stručnjaci noktiju ovdje su sila računati s. Dođi ovamo da se upuste u najnovijim trendovima i dizajna u nail art.

Adresa 6 - 3-349 - 20, Alfa Poslovni centar, 1. Kat, Road- 1, Banjara Hills, Hyderabad 500034

Ocjena: 4 - 5

8. Anoo je:

Ovaj Salon je bio oko za neko vrijeme sada i je procvjetao na temelju zasluga i stručnosti. Pa vredi probati, razgovarajte sa stručnjacima nail art ovdje, objasnite svoju boju i dizajn sklonosti i vi ste sigurni da napusti sadržaj sa radom umjetnosti ste platili za.

Adresa 6 - 3-661, Somajiguda, Hyderabad 500082

Ocjena: 3,5-5

9. Studio 11 Salon and Spa:

Ovaj lanac kozmetičke salone širom Indija je uspostavio bazu u Hyderabad previše i grad ga je prihvatila. Stručnjaci za sve vrste kozmetičkih tretmana, profesionalni noktiju umjetnika ovdje vas neće razočarati, knjiga sastanak čim možete i nećete požaliti.

Adresa: Blizu Taruni Supermarket, Manikonda, Hyderabad 500075

Ocjena: 4 - 5

10. Blossoms:

Popularna širom Hyderabad za njihovu stručnost, Blossoms je mjesto da se doživjeti najbolje u nail art. Eksperiment u boji miješanja, trendi pribor za nokte i širok spektar dizajna i motiva. Pokušajte Blossoms a vi ste sigurni da se tamo opet i onda možda ponovo.

Adresa: Plot No: 2, 1. Kat, Chandragiri, Hyderabad 500015

Ocjena: 4 - 5

Tako što nail art salona u Hyderabad ćete posjetiti? Shoot nam komentar.

load...