Šminka

Tajne lepote Nargis Fakhri

Tajne lepote Nargis Fakhri

Ova djevojka je zaista "Rock Chick u Hard Rock World"! Ona je predivna. Ali ono što će zaista šarm vam je činjenica da je ona tako pun života, ima sjajan smisao za humor i potpuno je na zemlju. Ironično je kako je ovaj američki državljanin, rođen u pakistanski oca i češki majka, ima svesrdno prihvatio Bollywood kao njen novi dom. Njen debi u Rockstar je bio veliki lansirne rampe, i od tada, nema osvrćući se za ovaj prekrasan dama!

Vi ćete biti iznenađeni da znaju da Nargis Fakhri je 34! Ona kaže: "Važno je da izgleda dobro, ali za mlade nema nikakve veze sa time kako izgledaš. Mislim da je to više veze sa kako se osjećate o sebi. Osećam 12 u srcu, pa sam izgledati i osjećati se onako kako ja želim da ". Pa, to zvuči krajnje inspirativno, i šta bolje nego da Beauty Tips ravno iz konjskih usta!

Beauty Bytes:

Ovo damu nikada u kozmetičkom nevolji. Ona vjeruje u dubinsko čišćenje i hidratacija, a ovi koraci čine sastavni dio njene svakodnevne rutine. Ona se kune po Neutrogena lice pranja. Iako je koristi sveže ceđenog maslinovog ulja ukloniti šminku, ona nije veliki fan šminke i smatra da ona izgleda najbolje bez ikakvog šminke. Ona nije lojalan bilo koje marke i potpuno voli prirodne terapije, od nje kuhinja police. Ona ukazuje na to da je najbolje da razumiju svojstva voća i povrća i koriste ih kao proizvode za negu kože. Ona je potpuno podržava svježi krem ​​mlijeko kao ovlaživač.

load...

Ona sama ugađa povremeno sa glikolnom korom ili oksi lica. Ona upušta u Proacity masku za lice nekoliko puta mjesečno.

Pitanjima u Mane:

Vouching za nju prirodno, organski pristup, gospođa Fakhri voli kokosovo ulje i koristi ne samo za masažu kosa joj je nekoliko puta tjedno, ali i kao uređaj. Ona kaže da postavite šampon, koristeći pad ili dva kokosovog ulja kao odsustvo-u uređaj, daje onima Tresses savršeno hidratizirana sjaj. Ste napustili sa glatkom i svilenkastom kosom, svaki put.

Sve Fitness:

Malo trivijalnosti: Nargis je bivši takmičar u Americi Next Top Model. Uz tijelo poput njenog, to je ne čudi na sve! Ali ono što je zanimljivo je da mrzi gymming i gubi kalorija kreće, koristeći stepenice, i vježbanje Zumba.

load...

Prvo, pričajmo o stepenice. Pa, ona je otišla, koliko penjanje 52 katova da vidi svoju prijateljicu na Manhattanu, nakon što je zaustavio samo na 20. Katu uzeti pauzu od dva minuta. Dakle, ona stvarno koristi ovo kao veliki deo nje trening rutine.

Ona voli ples i smatra da je ples i smijeh može izvući najbolje u vama. Dakle, nakon nekoliko brzih proteže, gospođa Fakhri potrebno da bi se svojih omiljenih rad-out rutinu - Zumba.

Najvažniji... The Right Navike:

Ona je čvrsto uvjerena da se to izgledaju odlično, dobri geni moraju nadopuniti dobre navike. Stoga, jede pravo i pića najmanje 2 litre vode svaki dan. Ona čini da ona spava osam sati svake noći. Svaki dan ona uzima vitaminske dodatke. Ona ima male obroke svaka dva sata.

Ono što moramo stvarno fokusirati na je, međutim, kako je naglasio da jede pravu. Nargis kaže da jedu zdravo mora biti jedan posvećenosti sebi, za život. Ona traži utjehu u hrani, a srećom po nju, zdrave hrane. Njen spajalice sastoje od svježeg povrća, banane, i jaja. Ona je potpuno izbjegava gazirane napitke, prerađene hrane i šećera. Ona također pokušava da se smanji unos mlijeka i kruha.

Ona kuha s ljubavlju, i, samim tim, voli bičevanje do obroka za sebe, uključujući i žitarice i mahunarke u njenoj ishrani. Ona voli tamne čokolade.

Na jednog tipičnog dana, to je ono što joj je Meni izgleda ovako:

Breakfast- 3 kuhana jaja

Snack- Bademi, Cranberries, orasi

Lunch- A veggie juha s malo salate ili sendvič piletina

Snack- 2 banane ili naranče sa komadom crne čokolade

Večera Sardine sa lukom i dvopek ili Quinoa i miješano povrće

Happy-go-lucky i oh tako jednostavna, ona je jedna bomba treba potpuno pazi za! Njen jednostavan i jasan način života su tako lako prilagoditi. Koji je znao dobro izgleda znači biti sretan i ostati zdrav? A mi, Magi, držati trčeći beskorisne proizvode i terapije. Hrana za razmisljanje?

Banner Image filma: Nargis Fakhri je

load...