Šminka

Sve o akrilnim noktima

Sve o akrilnim noktima

Da li imate nepostojeće nokte?

Ako to učinite, onda bi trebalo da vjerojatno razmotriti uzimajući akril nokte. Možda je bilo prilike u kojima ste hteli da uradite neke prilično nokat ili je želio da prisustvuju vjenčanje sa atraktivnim noktima. Gledajući tvoja sestra uzimajući joj lijepo dugo nokte mora biti bolno, kao što se često pitaju zašto se nekako završio u genetskom septička jama. Srećom, to je 21. Stoljeće, a vi više ne morate da se osjećaju na taj način. Get akrila! Svi to rade!

Pobrinite se da se njih radi na salonu, iako! To nije nešto što se lako može učiniti kod kuće. Osim ako ste manikir ili ste obučeni u tome akril nokti, preporučljivo je da ih radi iz ekspert.

load...

Ali, prije nego što naučiti kako se prijaviti akrilne nokte, hajde da pogledamo na akril nokte prednosti i mane.

Prednosti i mane akril Nails

Pros

 • Akril ekstenzije su pogodne za žene sa krte i slabe nokte.
 • Akrila su dobri za žene, koje imaju lošu naviku žvakanja nokte jer su vrlo teško odgrizla. Koji je bolji način za obranu od neželjenog navika nego što je oštećeno područje lepa kao moguće?
 • Akril nokti su oko duže od svojih kolega, i tako, većina tehničara noktiju u salonima i spa centrima imaju puno iskustva o tome kako da se prijave i ukloniti te nokte. Ne morate brinuti o neželjenih efekata kao takve.
 • Oni su jeftiniji od njihovih kolega. Upaljač na novčanik, više sreće. Slažem se?
 • Primarna korist akrilnih noktiju je da ako jedan od njih razbija, to može biti fiksna kod kuće pomoću odgovarajuće alate. Ne morate ponovo provesti bombu da ih ispraviti.
 • Traju duže od gel noktiju.

Cons

 • Oni mogu oštetiti vaš prirodnog nokta ispod, a to može biti teško da izraste nokte sa akrilnim nad njima. Također, oštećen noktiju je plodno tlo za gljivice i bakterije.
 • Kao akril nokti su umjetni poboljšanja, oni predstavljaju lažni izgled. Potreban vam je vrlo talentirani tehničar koji se mogu prijaviti svoj akrila što bliže prirodne.
 • Primjena akrilnih noktiju uključuje upotrebu jake hemikalije i formiranje isparenja. Neke žene mogu imati alergiju na takve supstance.
 • Ne treba punjenje svaki mjesec, što znači dodatnih troškova.

Sada, pogledajmo korake koje treba slijediti da se prijave te nokte.

Kako se prijaviti akril nokte?

Korak 1: Prep noktiju

Uvijek početi sa čistim noktima. Pružanje glatku bazu pomaže akril materijala da ide na bolje. Uklonite sve lak za nokte i gurnuti natrag zanoktice.

load...

Korak 2: Trim Nails

Manikir će vjerojatno smanjiti i podnijeti nokte ostavljajući nekoliko milimetara, tako da nadogradnju noktiju može biti zaglavljen.

Korak 3: Buff Nails

Ona će zatim popravi noktima tako da je površina noktima su malo grubo. Ova gruba površina olakšava za akril da se drže.

Korak 4: Nail Primer

A nokat prajmer će se koristiti za uklanjanje svu preostalu vlagu i ulje iz noktiju. Koristite vatom acetonom za čišćenje noktiju i zatim nanijeti prajmer preko noktiju. Neki od prajmera sadrže kiselinu zove metakrilne kiseline. Budite oprezni, jer može spaliti. Također možete koristiti kiselina primer ako niste sigurni.

Korak 5: Primjena Savjeti

Ovo je mjesto gdje počinje stvarnu primjenu. Vrhove biti podignute po noktima i da će se primjenjivati ​​s ljepilom na nekretninama i nokte. Ljepilo ne smije dirati vašu kožu. Nokat se može rezati i veličine prema vašim specifikacijama.

Korak 6: Pripremite akril materijala

Akrilni tečnost bi se sipa u akrilnom jelo i neke od praha u drugu posudu.

Riječ oprez: Odgovor isparenja su jaki dok koristite akrila tako to treba učiniti u dobro provetravanim području.

Korak 7: pokupiti akril četkom

Manikir će umočite četkicu skroz u tečnost. Pobrinite se da nema mjehurića. Ona će iščetkajte bilo višak vode protiv strani jelo kako bi se spriječilo curenje. Zatim, ona će se izvoditi četke protiv prah tako da dobijete vlažnu loptu. To je materijal koji se nanosi na nokat.

Korak 8: Nanesite mešavinu

Bez dodirivanja zanoktice, ona će se primjenjivati ​​smjese preko noktiju i izglađuju ga kao što se primjenjuje. Prelaz između vrha i vaše prirodne nokte treba da bude glatko. Nanesite drugi sloj ako je potrebno.

Korak 9: pustite da se osuši

To bi trebao trajati oko deset minuta da se osuši. Kada se to uradi, buff i podnese nokte kako bi ih glatko.

Korak 10: dorade

Nokti su spremni da se farba!

Postoji nekoliko stvari koje bi želite uzeti u obzir prije nego uzimajući akril nokte. Pogledajmo ih.

Stvari Morate zapamtiti Kada Getting akril Nails

 • Keep Your Nails Zdrava: Izuzetno je važno da čišćenje nokte. Pogotovo jer postoji čitav sloj koji pokriva svoj pravi nokte. Čine ga točku da redovno čistite akril nokte. Koristite meku Četka ispod i oko noktiju za čišćenje teško prljavštine. Onda koristite vatom s nekim alkoholom za čišćenje oko zanoktice i ispod noktiju.
 • Nađi Yourself A Regular Manicurist: Pronalaženje manikir koje možete redovito ići na život čini mnogo lakšim. Ona će shvatiti vašu zabrinutost, a budući da ona zna noktima i vaše probleme, možete uštedjeti vrijeme pokušavaju objasniti.
 • Keep Your Nails Dry: Kad god perete ruke, potpuno osuši ih! Ako ih ostaviti mokar, postoje izgledi za akrilne slojeve da podigne ali i gljivica! Nosite rukavice ako radite sudove.
 • Ulje noktima Dry nokti mogu lako slomiti. Koristite neutralna ulja kao što je ulje uljane repice da ih zadržati hidratizirana.

To je sve o akril nokte.

Iako akril nokti imaju svoje mane, oni također imaju svoje prednosti previše. Ako želite biti u mogućnosti da imaju duge nokte, ali teško da im raste prirodno, onda je ovo vjerojatno vrlo atraktivna opcija za vas. Koliko sam shvatio, ako ste navikli da kratkim noktima, onda će vjerojatno biti vrlo zbunjujući na prvi kad se akril one, ali sam siguran da će na kraju se navikneš na to. Pa, ne ustručava da ih isprobati! Nemojte da nam javite kako je ispalo za vas!

load...