Šminka

Nosite olovku za olovke na pravi način - tutorijal

Nosite olovku za olovke na pravi način - tutorijal

Ulošci za oči su elegantan način da se definiše i dati oblik očiju. Kada je u pitanju postava oči, postoji čitav niz proizvoda koji vam mogu pomoći da to učine. Postoje različite vrste brodova očiju dostupni na tržištu danas. Možete odabrati iz redovnog olovka za oči u liner olovka za oči u gel olovka za oči, au nekim slučajevima, neke Kohl olovke i rade odličan posao rada kao olovka za oči.

Noseći tuš za oči pomaže Vam da definišete vaše oči u najistaknutiji oči. Jedan tuš za oči, kada se primjenjuju u debele linije s gol usne, čini vrlo intenzivan i artsy izgled. Može se nositi samostalno, ili sa sjenilom za poboljšanje boja i oblik očiju. Također, obloge oko igraju veliku ulogu kada je u pitanju stvaranje popularnog izgled smokey eye.

Dok su opcije mnogi, ključ za zapamtiti je da morate biti jako stabilan rukom dok primjenom olovka za oči. A u slučaju da se prijavljujete na tuš za oči, po prvi put, to je bolje za početak sa tankim linijama, nego stvaranje stvarno debele i istaknute linije.

load...

Evo nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da pravilno nositi eyeliner koristeći liner olovka za oči:

  • Clean & premijer oči. Ako imate masnu poklopci primijeniti neki puder u prahu jer će to učiniti eyeliner ostati duže na poklopcima.
  • Početak crtanja linije od sredine poklopca duž gornje linije trepavica do vanjskog kuta. Ako ne dobijete liniju pravilno duž linije trepavica, ne brinite, jer uvijek možete popuniti prazninu nakon toga. Praćenje odgovarajuće linije je važno.
  • Opet od sredine poklopca prate liniju na unutrašnjem uglu duž linije trepavica. Pobrinite se da ste pratiti tanka linija.
  • Jednom kada ste završili ovo radiš, popuniti prazninu između pratiti linije i linije trepavica pomicanjem liner olovka za oči u svjetlu potezima. To je u redu ako ste dobili debelu liniju za prvi put. Nakon bavljenja nekoliko puta, dobit ćete se na to i biti u stanju stvoriti linije onako kako želite.

  • Od vanjskog kuta uz liniju donjih trepavica nacrtati liniju prema unutrašnjem kutu. Crtati, od tačke gdje završava linija na vanjskom kutu gornje linije trepavica.
  • Jednom kada ste završili ovo radiš, prstima ili mrlju četkom. Mrlju linije na liniju donjih trepavica malo.

Uzmite malo količinu labave vlasti u eyeliner kist i nanesite ga ispod zamrljan linije. To će spriječiti vaše olovka za oči od razmazivanja i dalje. Možete učiniti istu stvar za gornju liniju trepavica također. Dokrajči sa nekim dobrim sloja maskare.

load...

Nadamo se da ste shvatili ovaj korak po korak tutorial o primjenom olovka za oči pomoću liner olovka za oči. Iako je ovo vrlo jednostavan način da se definiše oči, neke prvi put korisnici mogu suočiti problema sa stvaranjem linije. Ako je to slučaj, ne brinite, kao i sa praksom, uskoro ćete biti u mogućnosti da stvori savršen linije za oči, baš onako kako želite. Pokušajte ovo i recite nam kako je prošlo!

load...