Šminka

Najbolji Revlon korektor - naš top 10

Najbolji Revlon korektor - naš top 10

Revlon ima bogatu i šarene povijest koja datira još 1932. Počeli su sa samo jednim proizvodom, noktiju emajla a sada brzo proširila na boje za kosu, eyeliners, ruževi i kompletan asortiman ljepote i njege kože rješenja. To je bio prvi međunarodni kozmetički brend koji će biti pokrenut u Indiji. Neki od mnogih u rasponu od Revlon uključuju Photoready, ColourStay i Touch & Glow. Postoje neke od najboljih Revlon prikrivaĉe bi trebali znati.

Najpopularniji Revlon Korektori

Dajte nam uvid u najbolje Revlon prikrivaĉe, tako da možete odabrati pravo jedan za svoj ton kože.

1. Revlon ColorStay korektor:

Ovaj Revlon korektor u ColorStay dolazi u pet različitih nijansi, fer, lakih, srednjih, srednje lakim i srednje duboko. Ona ima ekskluzivni soft touch aplikator koji radi lagano prikriti tamne krugove i druge nesavršenosti dajući prirodan izgled. Ovaj lagani proizvod ne neprijatno na koži. Osim toga, sadrži salicilnu kiselinu koja čak pomaže da zaraste nepravilnosti i akni.

load...

2. Revlon ColorStay korektor Shade Deep:

Dubokoj hladovini će ići savršeno na tamnu boju kože. Konzistentnost ovog korektora je tečnost kremasta, graniče s kremastim. Ona pruža težak pokrivenost, ali možete učiniti da izgleda čista miješanjem to temeljito. Korektor učinkovito skriva i skriva nesavršenosti kao što su akne, prištiće, podočnjake i fine linije bez da izgleda cakey ili umjetni. Ovo je najbolji Revlon korektor po mnogima!

3. Revlon PhotoReady korektor:

Ovaj korektor dolazi u 6 nijansi i pogodan za sve tipove kože. Tu je i hlad za svaki ton kože. Ovaj korektor sadrži fotografija kromatske pigmente koji pomažu da se odražava i difuzno svjetlo da izbriše nedostatke i nesavršenosti. Možete čak koristiti korektor sve preko lica da se besprijekoran pokrivenost. To je bez ulja i parabena i postaviti na prah kraja.

load...

4. Revlon PhotoReady korektor nijansa Medium:

Hladu medij je savršen za srednje i maslinasta koža zategnuta ljepote. Korektor dolazi u štap obliku koji olakšava način primjene. To daje obična za srednje prekrivanje koje se mogu izgraditi u skladu sa svojim potrebama. Korektor postavlja na prah finiš i ostaje za više od 5 sati. Proizvod ujednačava nepravilnosti i drugih kožnih nesavršenosti akni kože i savršeno crvenilo.

5. Revlon PhotoReady korektor nijansa Medium Deep:

Nijansa srednje duboko je savršen za maslinovo zategnuta ljepote. Korektor čak se može koristiti samostalno na lice za mat i gladak izgled. Ovaj lagani korektor ima kremastu teksturu koja savršeno uklapa. To učinkovito skriva svaki nesavršenosti kože otkrivaju bez nesavršenosti i zdravu kožu.

6. Revlon ColorStay korektor za podocnjake:

Ovaj korektor je posebno formulirana za pod okom tamne krugove. Ona dolazi u 5 različitih nijansi.

7. Revlon ColorStay korektor za podocnjake Shade Light:

Ova nijansa je namijenjen blijeda koža zategnuta ljepote. Ovo pod korektor oko efikasno pokriva nepravilnosti i daje prirodniji izgled nego drugi prikrivaĉe. Ima tečnost kremaste konzistencije koji se dobro stapa. Ovaj korektor pruža punu pokrivenost i ne nasele u fine linije na licu.

8. Revlon Age Defying korektor DNK Prednost:

Ovaj jedinstveni korektor nije samo običan korektor, ali također tvrdi da kontroliše znakove starenja kao što su fine linije i bore. Korektor ne gužvati i hidrira i posvjetljuje kožu za revitalizirani izgled. Možete ga koristiti sa svojim dnevne ili noćne kreme za zaštitu od znakova starenja. Korektor dolazi u 4 nijanse značilo za lake, srednje lako, srednje duboka i duboka.

9. Revlon Age Defying korektor DNK Advantage nijansa Medium:

Srednji svjetlo će raditi jako dobro za fer tonus kože. Korektor ima curi dosljednost i daje srednje teških pokrivenost. Ona pruža bolju pokrivenost ako se koristi preko temelja. Korektor je vrlo hidratantna i ne ne gužvati ili blijede s vremenom. Korektor se odnosi jednako i daje mat na kožu.

10. Revlon Photoready ispravljanje boje Primer:

To je u osnovi prajmer, ali se također može koristiti kao korektor. Ovo ispravljanje prajmer izglađuje i ujednačava ton kože sa svojom bojom ispravljanje pigmenata i neutralizira crvenilo i fleke na koži. Možete primijeniti ovaj temeljni premaz ispod temelja ili samo smanjiti pojavu velikih pora i fine linije i omekšavaju kožu. To je potpuno bez ulja i kontrole sjaj i sebuma nekoliko sati.

Nadam se da će pokušati ove fenomenalne Revlon korektor proizvoda. Shoot nam komentar!

load...