Šminka

Najbolji profesionalni četkice za šminkanje - naši top 10 odabira

Najbolji profesionalni četkice za šminkanje - naši top 10 odabira

Kažu da uvijek morate odabrati oružje dobro.

Za svoje oružje u ovom slučaju, četkica-može biti vaš najbolji prijatelj ili ga u potpunosti može vam nož u leđa. To može ili vaša koža izgledati apsolutno besprijekoran, ili ostavi tražim izuzetno neujednačena. Prilično sam siguran da ne bi želio da bude hodajući katastrofa pa se potrudite znate svoj put oko četke za besprijekoran izgled.

Najbolje Profesionalna šminka četke

Sljedećih 10 su najpopularnija profesionalna šminka četke koje imaju puno potražnje u Trach, profesionalaca i stručnjaka.

load...

1. ELF četkice za šminkanje

Kupiti ELF šminka četke za ₹ 1,644.00 @ www.amazon.in / -elf-šminka-četke

Ovaj visoko-kvalitetne profesionalne šminke četka set. Ako ste tip osobe koja se odnosi šminka svaki dan, ovaj set je pravi investicija. Ova četka set je svjetlo na džep a opet tako jednostavan za korištenje. Uz nekoliko poteza, uskoro ćete biti u mogućnosti da savladaju umetnost šminke sa ovog svestranog set četkica. Sada možete izgledati kao glam lutka previše!

load...

2. Bundle Monster Makeup Set

Kupi Bundle Monster šminke set @ www.amazon.in / -bundle-monster-šminka-set

Ako ste početnik sa šminkom, a zatim dobar početak kit mogao obaviti posao za vas. Bundle Monster dolazi sa 15 četke koje su vrlo jednostavan za korištenje. Oni su još uvijek vrlo pristupačne izdržljiv i da će vam poslužiti za nekoliko godina. Imajte na umu da su ove četke su dobre za povremene šminke, a ne svakodnevnu upotrebu.

3. Sigma

Kupiti Sigma Za ₹ 20.928,00 @ www.amazon.in / -sigma

Sigma četkica setova imati dobru liniju četkica. Oni se sastaju vaše kraja na kraj potrebe šminke. To je pristupačna i novčanu kaznu alternativa MAC kistova. Postoji nekoliko high-end brendova koji se koriste profesionalci. Sigma nije high-end, ali radi isto dobar posao kao i ostali. Nudi da sjajna šminka završio.

4. Shany NY Kolekcija

Kupi Shany NY kolekciju za ₹ 3.789,46 @ www.amazon.in / -shany-ny-kolekcije

To je novi učesnik na tržištu, ali je jedan od najbržih proizvoda prodaje. Shany dolazi sa 22 četke u kompletu. Četke su izrađene od prirodnih i sintetičkih vlakana i idealni su za meke šminke izgleda. Ove četkice mogu koristiti početnici i profesionalci kao dobro.

5. Sigma Round Kabuki Brush

Kupi Sigma okrugli Kabuki Za ₹ 3.025,59 @ www.amazon.in / -sigma-povratno kabuki

Ako ste već u profesionalnu šminku i tražite temelj četkom, Kabuki kist od Sigma je ruku niz jednu od najboljih možete pronaći! Ovo čudo četka može nositi sve tipove kože. Lako je na koži i širi temelj ravnomjerno. Dakle, ako imate osjetljivu kožu, vi ste našli pravo četka koji će sigurno razmaziti vašu kožu dok suptilno Nanesite šminku.

6. Bobbi Brown Osnovni Kolekcija

Ako ste u potrazi za osnovnu četkom skup koji će pokriti sve vaše potrebe, onda ne gledati dalje, jer si je našao. Ovo je super za nekoga tko je voljan investirati u četkom set, jer ovo je jedna vrsta skupa. Sadrži šest četke, koji će biti savršen ako si tek počinje sa šminkom, ili ako ste u potrazi za dobrim četka set. Osnovne potrebe za šminku. Ako nosite šminku na svoj ured svaki dan, to četka vam može dati suptilan i finu završnu obradu koji nije ni previše elokventan ni previše jednoličan. Ovo je najbolji svakodnevni proizvod koristi.

7. Coastal Scents Brush Set

Kupiti obalnom mirise četka Za ₹ 3.999,00 @ www.amazon.in / -coastal-mirise-četka-set

Ovo je četka set od 22 komad. Ona ima mnogo četkica poput - prah tampon, sjena blender i korektor. Ako redovno koriste rijetke četke, ovaj set je idealan za vas. Dodatne četke su također dio paketa za one koji koriste dual boje za svoje šminke oko očiju!

8. Sephora Brand Deluxe

Kupiti Sephora Brand Deluxe Za ₹ 12,699.00 @ www.amazon.in / -sephora-brand-deluxe

Sephora je izaći sa pristupačnim set kistova ovaj Božić koji je siguran da vas zaseni kao princeza. Ima 7 četke i brenda tvrdi da su svi oni antibakterijski. Ova četka set je postao jedan od najbrže proizvoda prodaje i puno hype ima veze sa brendom sebe. Ovaj skup višenamjenska se može koristiti za više aplikacija. Vi ćete biti iznenađeni kako meke ove četke protiv vaše kože, a ipak rade svoj posao sa savršenstvom.

9. Bdellium alati profesionalni

Kupiti Bdellium Tools Professional za ₹ 13,599.00 @ www.amazon.in / -bdellium-alati-profesionalni

12 četke na atraktivnoj torbica koje možete nositi okolo u svoj neseser, kako super je to? Nije li ovo svake devojke sna! Vi ćete biti iznenađeni kako diskretno kesice uklapa u malu torbicu bez otkrivanja bilo ispupčenja. Svaki od četkice je napravljena od ekoloških materijala i antibakterijski kao dobro.

10. MAC Professional

Posljednje, ali svakako ne i najmanje je pristupačan 12 set od MAC-a. Isto tako dobiti neke besplatne dodatke kao rumenilo i kompaktan, besplatno uz set četkom. Ovi kistovi su vrlo izdržljive i su popularan izbor među profesionalnim vizažista. A šlag na šlag je vodič knjizi MAC profesionalaca koji vam daje puno šminke tipova.

Naoružani sa ovim make up kistovi možete kreirati magiju. Pa šta čekaš? Zgrabite ih i ovladati tim potezima, uskoro ćete biti okretanje glave u bilo kojoj prostoriji uđete u!

load...