Šminka

Najbolji Peacock Mehndi dizajni - naš top 10

Najbolji Peacock Mehndi dizajni - naš top 10

Paunovi su bila dio indijske kulture od pamtiveka i njihovo prisustvo se jasno vidi u mnogim Indian Art forme. Mehndi također je bio neodvojivi dio naše kulture i razvila puno više godina. I kad smo mix obje ove simbole zajedno, to rađa neke od najlepših Mehandi dizajna, paun Mehndi dizajna.

Popularni Peacock Styled Mehndi Design Tutorial

Peacock Mehndi Designs za ruke:

Ovdje su top 10 paun mehndi dizajn će vam se svidjeti da ih dizajniran preko ruke.

1. Ova jednoj od prekrasnih veličine paun mehndi dizajna srednje izgleda lijepo i pogodan je za svaku priliku. Ovaj dizajn neće izgledati pretrpano i čini ruke izgledaju vrlo lijepa. Volimo spirala i apstraktnog dizajna na prstima i male obrasce tačka na otvorenom prostoru na dlanu.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

2. Ovaj elegantni paun dizajn inspirisan mehndi će izgledati odlično na rukama mladu. Ovaj dizajn Mehndi ima osobine i arapski, kao i indijski mehndi. Korištenje crne mehndi kao i nijansiranje čini da izgleda još ljepše.

load...

3. Ovaj lijep dizajn ima crveni mehndi. Dizajn ima paun motiv u sredini dlana. Volimo sitnih detalja na dlanu i prstima. Zglob se čuva otvoren i učinjeno u Bangle poput dizajna.

4. Ova lijepa mehndi je veći od prethodnog. Gotovo sa crnim mehndi, dizajn su izaći lijepo i dizajn paun izdvaja od ostalih obrazaca i motiva. Dizajn je upravo savršen za mladenke.

5. Par paunova krasi ruke mlade u ovoj fantastičnoj dizajna. Vidimo korištenje crne mehndi u ovom dizajnu i narukvica udostojio na zglob i šaku također je čini jedinstvenom.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

6. Paun inspiriran tetovaža dizajn za sve one koji vole tetovaže mehndis. Tetovaža mehndi je sjajan način da dodate malo boje, bez bolova i jer oni nisu trajni, možete ih ukloniti kada vam dosadi od njih. Ovaj mehndi tetovaža se radi sa crnim mehndi i ima dizajn paun na ruci.

7. Ovdje je prekrasan dizajn pauna mehndi za mladu. Dizajn izgleda lijepo sa puno detalja i jedinstven dizajn na prste. Vrhovi su stalno otvoren, a dizajn se radi sa crnim mehndi da detalje ističu.

8. Ova lijepa mehndi je odličan način da se uradi paun mehndi bez velike i složene dizajne. Zglob je ukrašen narukvica poput dizajna.

9. Možemo vidjeti par paunova u ovom dizajnu. Dizajn je mala i postoji samo na dlanu. To ga čini vrlo lako za sport i savršen za one koji mrze velike i složene dizajna. Crne mehndi čini još više istaknuti i lijepa.

10. Ovaj jedinstveni dizajn za novo doba mlada ko želi sportu savršen spoj tradicije i suvremenog dizajna. Volimo jedinstveni uglom izgled mehndi na rukama. Dizajn paun daje malo jedinstvenosti i prsti se također vrši na drugačiji način nego što smo obično vidimo. Sve u svemu, savršen izbor za moderne indijske mladu.

load...