Šminka

Najbolji NYX lak za nokte - naš top 10

Najbolji NYX lak za nokte - naš top 10

NYX nokte su jedan od najbolje kvalitete za nokte dostupan za njihova cijena. Bright, bold nijanse u različitim završi i hrpe glitters, bilo bi teško izabrati koji od njih želite. Ove nokte će izgledati kao da ste upravo imali svježe manikir i pedikir čine profesionalni salon. Njihova dugotrajna formula i vanredne izbor boja odgovara svaki vaše raspoloženje i outfit kako bi se osiguralo da vaše nokte blještavila cijelo vrijeme. Lakovi dolaze u količini od 12 ml i 15 ml u različitim prilično boca.

The Best NYX lak za nokte boje

Ovdje je lista top NYX djevojke Lakovi za nokte koji će definitivno želite da žuri do najbliže prodavnicu da ih sve uzmem.

1.NYX Peach Avenue:

Peach Avenue je jedan od prvih flakie nokte Pokušao sam i volio sam je u T. To je svjetlo breskve zatamnjena nokte sa pahuljicama nepravilnog oblika koji pomeraju od zelene do zlatne do narančaste. Izgleda lijepo kada uparen sa crnim ili tamno smeđe za nokte kao što možete vidjeti sve boje na tamnoj osnovi. Tri sloja će vam dati najbolji efekat.

load...

2. NYX My Sunshine:

A mora imati boju ljeta, My Sunshine je jarko sunce žute kreme finiš. Žuti u njemu više naginje prema mango, tako da će bilo ko biti u stanju da ga nositi bez njega tražim ljepljiv. Zahtijeva dva sloja.

3. NYX Royal Purple:

A zaista kraljevska boja ovaj je. Royal Purple je prilično ljubičaste nokte sa puno fine plave shimmer u njemu. Kombinacija plave i ljubičaste jednostavno izgleda odlično. Zahtijeva tri sloja za potpunu neprozirnost, ali možete izvući s dva.

load...

4. NYX Spotlight:

Reflektor je jasan za nokte sa finim i zrnasto holografskih šesterokut blista u njemu. Divnog za nokte, možete vidjeti svoje ljepote kada svjetlost udari. Par je u odnosu na sve nokte želite da vaše nokte u centru pažnje. Koristite onoliko slojeva koliko želite.

5. NYX Dark Glitter:

Dva od mojih omiljenih boja, crvena i crna, u jednom poljskom. Dark Glitter je obična crna nokte sa finim i zrnasto crveni šesterokut blista u njemu. Poljske izgleda stvarno prilično o primjeni i izgleda prilično misteriozan na noktima. Nosite dva sloja ga redovno crne nokte da izvuku osvetljenost nokte ili ćete morati 3-4 sloja na vlastitu.

6. NYX Sexy Plum:

Ovo je jedna zaista seksi boje. Sexy Plum je crvenkasto smeđa metalik nokte sa finim crvenim treperi u njemu. Volim mrak i vampy izgledu. Savršeno nositi na zabavu. Zahtijeva dva sloja.

7. NYX Sunday Afternoon:

Nedeljno popodne je zaista prilično srebro za nokte prepuna srebra treperi. Iznos treperi čini gotovo izgleda kao folija. Zahtijeva dva sloja.

8. NYX Boho:

Boho je jedinstveni prigušeni zelene boje sa srebrom i zlatom treperi u njemu. A savršena zeleno nositi, ako ne vole tradicionalne travnate zelene boje. Zahtijeva dva sloja.

9. NYX Dark Beige:

Ova boja mi je jednostavno podsjeća na jednu stvar: čokolada. Dark Beige je svjetlo smeđe boje u creme obrada koja liči otopljenu čokoladu. Ja definitivno će dobiti svoje ruke na ovome.

10. NYX Fire Amber:

Nikada ne možete pogriješiti sa crvenim. Vatra Amber je prekrasna tamno metalik crvena sa crvenim treperi u njemu. Izgleda skoro kao vatra na noktima. Još jedan savršen za nokte nositi na večernji izlazak. Zahtijeva dva sloja.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6

load...