Šminka

Najbolji Gujarati Mehndi dizajni - naš top 10

Najbolji Gujarati Mehndi dizajni - naš top 10

Gujarat je poznat po svojim maštovitim i ekstravagantnim mehndi dizajna i oni izgledaju savršeno za svaku priliku. Svadba Gujarati Mehndi dizajni su uvijek voljen svi jer su zamršene, vrlo razrađen i napraviti Bride ruku ističu. Dizajna su ekstravagantne i detaljima bogate i odgovaraju svakoj prilici!

The Best Gujarati Mehndi Designs

Sa toliko izvedbe se mogu dobiti zbunjeni, tako da smo dobili neke Odabrao gujarati mehndi dizajna za ruke koje možete pokušati.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

1. Ovaj lijep dizajn mehndi je prilično jedinstvena sa cvjetnim i paunovog dizajn i dizajn zgloba narukvica čini još ljepšim. Dizajn nije pretrpan i da su prilično jedinstveni od uobičajenog dizajna koje smo navikli da vidimo.

load...

2. Ovaj dizajn je savršen za mladu. Dizajn mehndi ima zamršene obrasce i glavnih projekata. Dizajn usko vrši koji se pojavljuju malo pretrpan. Postoje nijanse, tkanja obrasce, obrasce paun pero kao i cvjetnim uzorcima.

3. Ovaj jednostavan i nered besplatan dizajn Gujarati mehndi je savršen za mladenke koji žele jednostavan i elegantan dizajn. Ovo Gujarati dizajn mehndi ima crnu mehndi koristi da bi privukli cvjetne i kružnog dizajna. Prsti su popunjena s jedinstvenim spiralnim dizajnom i postoje nijanse i učinjeno u dizajnu mehndi.

4 Ovaj Gujarati dizajn ima jednostavan motiva i ne pojavljuje pretrpan. Dizajn uključuje narukvica kao dizajn na ruci previše. Crne mehndi koristi čini više istaknuti i zabave. Vrhovi su zatvorene sa tradicionalnom stilu mehndi punjenje.

load...

5. Ova lijepa dizajn za vrh rukama izgleda prilično zanimljiv zbog sitnih detalja u njemu. Prsti su ukrašeni malim detaljnim motiva i dezena. Glavnog projekta na sredini je proširena prema zgloba. Detalje u dizajnu su glavni fokus ovdje. Volimo jedinstven dizajn.

6. Ovaj lijep dizajn noge mehndi izgleda odlično sa najsitnije detalje koji se koriste u dizajnu. Karirani uzorak, cvjetnog dizajna, kao i male detaljne dijelova u dizajnu sve čine ga odličnim izborom za svakoga.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

7. Ovaj lijep dizajn Rangoli će odgovarati mladu savršeno. Dizajn paun i cvjetni motivi čine ovaj idealan za mladu. The Peacock pero inspiriran dizajn na prste previše prilično jedinstvena. Ovo je detalj bogat dizajn.

8. Ovo je simetričan dizajn. Veću količinu kože čuva bezbojna sa povremenim obrasce cvijet i ostavili obrasce. Dizajn na prste previše je prilično jedinstvena.

9. Ovo dizajn je odličan način da se sportu Bangle mehndi ili narukvica mehndi. Obrasci odsustvo na prstima, kao i paun dizajn inspirisan na ruku sve čine ovaj dizajn apt za mladu. Postoji cvjetnim motivima, kao i nijansiranje i druge obrasce ovdje.

10. Ova lijepa crvenim Mehendi za ruku je vrlo tradicionalnog dizajna. Ona ima vrlo manje sitnih detalja, dizajn ovdje nije simetričan i vrhovi su zatvorene sa mehndi tradicionalno. Na cvjetni uzorak i lišće obrasci su također vrlo tradicionalne i ovo je jednostavan način da se sportu Gujarati dizajna.

Tako da se nadamo da ste uživali pretražuje kroz ove dizajna. Nemojte nam reći što onaj koji vam se najviše sviđa ili želite isprobati sljedeći. Nemojte držati stražu, jer ćemo biti dajući vam mnogo više tako divne zbirki.

Pogledajte video iz StylecrazeTV - Peacock Styled Zapanjujući Indian Mehndi Design Tutorial

load...