Šminka

Najbolji Chambor proizvodi dostupni - naš top 10

Najbolji Chambor proizvodi dostupni - naš top 10

Chambor je brend kozmetike iz Švajcarske koji je lansirao svoj prvi proizvod na indijskom tržištu u 1993. Oni vjeruju "Svaka žena je sama po sebi prekrasna & make up će samo povećati svoje prirodne ljepote".

Ovo su zasluge Chambor kozmetičkih proizvoda su:

  • "Bez životinjskih sastojaka"
  • Sve nijanse su pogodne za Indian ten
  • Premium, ekskluzivni čine opsega.
  • Pristupačan ljepota asistenti

Ovdje su top 10 Chambor proizvodi Indija:

load...

1. Chambor Dazzle oči olovka:

Kupiti Chambor Dazzle oči olovka za ₹ 645,00 @ www.amazon.in/chambor-dazzle-eye-liner-pencil

Ova olovka za oči ima inovativnu formulu, što ga čini lako se nanosi i daje savršen boje sa samo jednim potezom. To je, kao glatka i kremasta, rezultate u lako nanošenje. Ona ne sadrži nikakve životinjske sastojke i nekomedogeno, dermatolog i oftalmolog testirati. Oni su dostupni u 6 nijansi:

  • Dazzle Black,
  • Dazzle Silver,
  • Dazzle Gold,
  • Dazzle Siva,
  • Dazzle Teal,
  • Dazzle Purple

Ovo ima lijep cvjetni ambalaže, a olovka je vrlo elegantan. Ona ima dobre pigmentacije i ne razmazuje za 8 - 10 sati.

load...

2. Chambor 'Silk Touch ruž za usne':

Kupi Chambor Silk Touch ruž za usne @ www.amazon.in/chambor-silk-touch-lipstick

Ovo Chambor ruž za usne daje čista sjaj i vrlo lagan na usnama. To je dostupan u 18 klasičnih nijansi koje dolaze u mraku, teget elegantno pakiranje. Tekstura je vrlo mekan i dobro klizi na usnama, što ga čini lako se nanosi. Oni su mnogo pigmentirana i dati mat, ali kremastim kraja, ostavljajući za sobom hidratizirana usne. O primjeni neće ostaviti tvoje usne osjećaj teške. Ima izdržljivost od 4 sata bez krvarenja i pruža glatko, zdrav, sjajan izgled usana.

3. Chambor očiju Tattoo oči:

Kupi Chambor Eye Tattoo oči @ www.amazon.in/chambor-eye-tattoo-liner

To je dugotrajan, vodootporan i ne-transfera olovka za oči. Ovo ukazuje i oblikuje vaše oči da vam dati željeni izgled i dramatičnim vijori oči. Može se koristiti i kao eyeliner i sjenilo s mat završnom obradom. Ovo je voda dokaz, mrlja dokaz, nije komedogen, i dermatolog i oftalmolog testirati. To je vitamin obogaćen. To uključuje Vitamini - E & A, dolazi s dobrim pigmentacije i izdržljivost. Možete ga koristiti na vodene linije i gornjeg poklopca u trajanju od 5 - 6 sati uz primjenu što zaista lako. Oni su dostupni u pet različitih boja.

4. Chambor teče ruž za usne:

Kupi Chambor teče Lipstick @ www.amazon.in/chambor-flowing-lipstick

Ovaj ruž za usne sadrži ulje jojobe, shea maslac, vitamin A i vitamin E, formula koja hrani uvjetima i vlaži vaše usne. Ovo klizi zaista dobro za lako i ugodno aplikacija. Ona dolazi u klasičnom atraktivnom metalik pakovanju sa kremastim, čvrsta metak. Ima dobar boravak na formuli i osjeća pero svjetlo na usnama. Ovo također daje vrlo dobru pokrivenost i izgleda mat, pokriva pigmentacija usana.

5. Chambor Loose Kohl u prahu:

Kupi Chambor Loose Kohl u prahu @ www.amazon.in/chambor-loose-kohl-powder

To je labava, fini prah koji vam mogu pomoći stvoriti dramatičan izgled za vaše oči. Ovo je intenzivna crna ugljenom boja koja dolazi u vrlo malom kontejner i ima spužvu vrh aplikatora. Može se koristiti i kao eyeliner i sjenilo, je otporan na vodu i sadrži vitamine - E & O: To je dostupan u 2 nijanse - Black and Blue.

6. Chambor vlage Plus ruž za usne:

Kupiti Chambor vlage Plus ruž za usne Za ₹ 745.00 @ www.amazon.in/chambor-moisture-plus-lipstick

Ovo je formuliran s "dual akcije" njegovati, hidrat usne i spriječiti isušivanje. To čini vaše usne mekom, glatkom i daje blistav finiš. Ima sjajne teksture s dugotrajnim izdržljivost. Ona dolazi u srebrnoj plastičnoj tubi sa kremasta, glatka tekstura što ga čini lako se nanosi. Trajna snaga je 4 - 5 sati uz dobru pokrivenost, bez mrlja i krvarenja.

7. Chambor usne Tattoo oči:

To pomaže da se daje vašim usnama savršeno definiranu oblik bez razmazivanja. To ima dvostruke namjene - može se primijeniti i na usne i oči. Sadrži vitamine - E & A, a dostupan je u 10 različitih nijansi koje klize lako sa vrhunskim pigmentacije i da su super mat. U Chambor usne tetovaža za usne također ima vrlo dugu izdržljivost od 9 9,5 sati.

8. Chambor Nail Paint Nakon Glow:

Oni nude 25 uzbudljivih nijansi slikati vaše osjećaje i napraviti senzaciju. Sadrži noktiju učvršćivač koji sprječava nokte od lomljenja lako i okrene žute. To je brz suho formulu, čip otporan, dugotrajan i klinički testiran. Ovi dolaze u elegantan i atraktivan pakovanje i sa vrlo dobrom četkom. Dosljednost je čak i uz dobru izdržljivost.

9. Chambor Luminous kompaktni puder:

Kupi Chambor Luminous kompaktni puder @ www.amazon.in/chambor-luminous-compact-powder

Luminous kompaktni puder sadrži Brown alge Ekstrakt za meke i gipke kože sa osnovnim SPF 15 i UV zaštitu koja daje kremast i baršunast dodir za prirodan izgled. Prah je glatka i daje blagi pokrivenost. To je dostupan u 3 nijanse: 01 (svjetlo), 02 (srednja), 03 (tamna)

10. Chambor Sheer Delight Ultra Matte Oil Free Foundation:

Kupiti Chambor Oil Free Foundation For ₹ 855.00 @ www.amazon.in/chambor-oil-free-foundation

Ovo je savršeno svakodnevno nošenje temelj koji daje medij na punu pokrivenost sa ultra mat i završiti bez ulja. Ima gustu, kremastu, klizav teksture koja se lako širi na vašoj koži s pukom do srednje prekrivanje da bi prikrio tamne mrlje, mrlje i pod pigmentacije oka. Ostaje dugo skoro 12 sati bez topi na koži.

To su po nama najbolje chambor proizvode u Indiji. Da li imate bilo koji od ovih proizvoda iz Chambor? Shoot nam komentar. Ostati prekrasna!

load...