Šminka

Najbolje Foot Mehandi dizajn - naš top 10

Najbolje Foot Mehandi dizajn - naš top 10

Godinama, noge su koristi kao platno izvođača da bi privukli različite Mehndi dizajna. U Indiji i u nekim kulturama, mehndi se nanosi na rukama i nogama od mlada tokom svadbe i za druge važne prigode. Dizajn na stopalima mogu u potpunosti koordinirana sa jedne na rukama ili mogu biti različiti previše. Uz upotrebu crna, crvena i narančasta kana, može se izvesti različite obrasce i stilova dizajna stopala mehndi.

Ovdje je popis nekih od najboljih Foot Mehndi dizajna

1. Ovaj dizajn mehndi je primjer Rajasthani Mehandi dizajna. Možete vidjeti tipične "ogledalo odražava umjetnost", gdje je dizajn na obje noge su potpuno isti i stoga su slike u ogledalu jedno od drugog.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

The Peacock motiv je lijepo uređen, s nekim zapetljan dizajne. To pokriva samo noge dajući mu nije neuredan izgled.

Ovaj dizajn Mehandi je idealan za mladenke i za bilo koje domaćinstvo prilike ili festivala.

2. Black mehndi brzo stiče popularnost u cijelom svijetu. Ovo stopalo mehndi napravljen sa potpuno crna mehndi daje neobičan izgled tradicionalnog dizajna mehndi. Obrazac veo list se koristi za pokrivanje najviše prostora unutar list mango motiv. Obrasci na oba stopala su različiti jedni od drugih što je ovaj dizajn bude jedinstven.

load...

3. Ovaj dizajn stopalo je savršen primjer arapskog dizajna Mehandi. Samo hrabar cvijet i list motivima se koriste za pokrivanje stopala, u tipičnom arapskom stilu. Ovaj dizajn je uredno raspoređene, lako dizajnirati i lako se nanosi. Ovaj dizajn stopalo mehndi mogu nositi žene svih uzrasta grupe i na bilo kojoj prilici.

4. Drugi primjer je "ogledalo odražava umjetnost", dizajn i na noge su potpuno replika jedna od druge. Inicijalni dio stopala je prekriven velom list i cvijeće i lišće pokrivaju cijeli stopalo i širenje do sredine nogu. Ovaj dizajn Mehndi je pogodan za mladenke.

5. Arapski Mehndi umjetnost je široko popularan u cijelom svijetu zbog svoje jednostavnosti i apstraktne dizajna. Dizajn cvijet i list počinje od palca i proteže se do tele. Black mehndi se koristi da bi privukli granice i kana se koristi da se popuni čitav obrazac.

6. Ovaj dizajn daje moderan izgled tradicionalnog dizajna mehndi. Za razliku od uobičajenih obrazaca, dizajn se izvući samo sa strane stopala. Najsitnije detalje kao što su mango lišće su ispunjeni obrazac velom list. Dizajn je crtati u crno mehndi koji poboljšava izgled. Ovaj dizajn stopalo mehndi mogu nositi žene svih starosnih grupa.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

7. Ovaj stopala Mehandi dizajna je primjer Marwari mehndi umjetnosti formi. Mnogo najsitnije detalje su dodani koja daje tradicionalni dodir na ovaj dizajn. Dizajn prikriva cijelu nogu i sunce motiv na kraju će sigurno odgovarati mladenke.

8. Ako ste početnik u mehndi umjetnosti, onda možete pokušati ovaj dizajn. Ovaj dizajn je vrlo pogodan za jednostavne prilike ili za ljude koji ne žele da idu do vrha. Obrazac list u člancima dodaje da ljepotu.

9. Ovo je savršen izbor za nevjeste koji vole elaborat dizajn mehndi na dan njihovog vjenčanja. Vrlo osnovni dizajn mehndi je nacrtan na noge sa narandžastim kanom. Na iskrice u različitim bojama se koriste za pokrivanje cijelog dizajna. Prozirnu kamenje su pažljivo postavljeni nad dizajnom da daju više razraditi izgled.

10. Uz pravilno korištenje crna, crvena i narančasta kana, može se dodati različite nijanse na dizajn. Na cvjetni uzorak izgleda izvrsno prekrasnim čini ovaj dizajn odgovara za mladu. Zlatni iskrice su koristili da bi privukli krajeve cvjetni uzorak dati jedinstven izgled. Male obojene kamenje u zlatnoj boji se pažljivo stavljaju na dizajn. Ako ste u potrazi za različite svadba stopala mehndi, a zatim dizajn dobiva palac gore od nas.

Creative Band Style Mehndi dizajn za stopala 2015

Nemojte ih pokušati i ne zaboravi da padne u komentarima ispod.

load...