Šminka

Najbolja balzama za usne za suhe usne - naši top 5 izbora

Najbolja balzama za usne za suhe usne - naši top 5 izbora

Zima je ovdje i tako su suve usne. Ako postoji jedna stvar koja je ukupno isključenje u strankama, to je suve usne. Zimi zrak puše protiv svoje usne i ostavlja da se osuši i trake im njihove vlage. Usne gube prirodne ružičaste boje, kao rezultat, a za one sa prirodno suve usne, usne dobiti boju i blijedo i čak je poznato da obrađuješ i krvariti. Gornji sloj usana je najosjetljivije i kao rezultat toga, ovo je sloj koji se mora voditi računa o većini.

Iz tog razloga, jedna stvar koju treba da nosite sa sobom svuda je dobar balzam za usne. Donosimo vam najbolje balzam za usne za suhe usne koje su dostupne na indijskom tržištu, i zašto morate ih koristiti. U cijenu je također citirao tako da možete izabrati onaj koji ima najmanje džep prstohvat.

Najbolje usne Balzami za suhu usne

Narednih 5 su top usne balzama za suve usne.

1. The Body Shop Vitamin E usne sa SPF 15:

Kupiti The Body Shop Vitamin E usne Za ₹ 1,206.4 @ www.amazon.in/the-body-shop-vitamin-e-lip-care

The Body Shop Vitamin E usne sa SPF 15 je onaj koji je bio u velikoj mjeri popularna u indijskom tržištu. Dolazi sa SPF 15, koji služi kao zaštita od sunca, ovaj balzam za usne je savršen za suhu i ispucalu usne indijske zime. Sadrži vitamin E koji sprečava usne budu beljenog svoje boje i obnavlja prirodnu pinkness. Je hidratantna svojstva ovog balzam za usne zadržati usne dobro hidratizirana i podatnom. To nema nikakve dodao ulja, tako da ne bi usne previše voštani ili previše puter, što je problem sa većinom usne balzama. Većina recenzenata koji su koristili ovaj proizvod, rekao je da će ponovno kupiti ovaj proizvod zbog svoje dobre kvalitete i vrijednost za novac. Sunce trake usnama prirodnu boju i dodatnu zaštitu od sunca je vrlo dobar za sprečavanje toga.

load...

2. Biotique Jutro Nectar Nježna balzam za usne SPF 30:

Kupiti Biotique Jutro Nectar Nježna balzam za usne Za ₹ 140 @ www.amazon.in/biotique-morning-nectar-lightening-lip-balm

Biotique je brend zdravstvu koji je spremno prihvatio indijskom tržištu. Ima sve biljne i prirodnih sastojaka i ne izaziva nikakve alergije ili osip ili izbijanja na koži. To je pogodan za sve tipove kože i što je najbolje za one s osjetljivom kožom. Biotique Jutro Nectar Nježna balzam za usne je onaj koji vlaži i olakšava boju usana. Ne samo da popravi ispucale usne, također zaključava u vlagu usana i olakšava boju. To je pogodan za pušača koji imaju nikotin obojene usne. Ona dolazi sa blagim miris koji je vrlo umirujuće; nudi i SPF 30 za zaštitu od sunca koja sprečava usne od uzimajući dalje potamne. To olakšava već preplanule i ispucale usne i daje mu ružičasto boju za pravedniju tonusa kože. Na voćni miris čini vrlo ugodan balzam za usne.

load...

3. Maybelline Baby Lips Boja balzam za usne:

Kupiti Maybelline Baby Lips Boja balzam za usne Za ₹ 140 @ www.amazon.in/maybelline-baby-lips-colour-lip-balm

Maybelline Baby Lips Boja balzam za usne postao je veoma popularan među mladima i veoma je dobra kupovina. Dolaze u šest različitih nijansi boja, daje sjaj sjajilo za usne sa vlagu od balzam za usne. Dolazi sa antioksidansi iz bobica da je zdrav kupovinu i t boravak na usnama za osam sati nakon nanošenja napraviti. Atraktivne marketinške kampanje za koje je povećao prodaju i to balzam za usne je definitivno jedan kupiti za pink preslatko i prilično usne.

4. Nivea njega za usne:

Kupiti Nivea usne Za ₹ 131 @ www.amazon.in/nivea-lip-care

Ako postoji jedan brend koji je konstantno doled od dobrih proizvoda na tržište, onda je to Nivea. Ovaj balzam za usne dolazi u tri boje. Sadrži vitamin voćni mix koji pomaže pri usne zdrav. Konzistentnost balzam za usne nije previše masna ili puter i traje šest sati. Ona dolazi sa zaštitom SPF od sunca koji je prikladan za indijsko tržište. Osim toga, ona je dostupna u većini robne kuće zbog dobrog upravljanja brend Nivea. Kažu da je star zlata. Dakle, ako želite upoznati Nivea za njegu usana onda za ovaj balzam za usne.

5. Vazelin usne Rosy Glow:

Kupiti vazelin usne Rosy Glow Za ₹ 1,709 @ www.amazon.in/vaseline-lip-care-rosy-glow

Vazelin usne Rosy Glow dolazi u dvije atraktivne boje. Kao jedan od prvih balzam za usne marke pogoditi indijskom tržištu, ovo je jedan od rijetkih dobrih balzam za usne marke koje su dosljedno držao ček kvaliteta. Ovaj balzam za usne i udvostručuje se kao sjajilo za usne, jer to je tečnost balzam za usne. Boje su jagode i blijedo ružičaste i dolaze sa svetlucavim sjaj.

Ove usne balzami za suhe usne će osigurati zdraviji, bogatiji i mekša usne za ostatak svog zime!

load...