Šminka

Na raspolaganju su najbolji tekući ruževi - naš top 10

Na raspolaganju su najbolji tekući ruževi - naš top 10

Liquid ruž postaje popularan iz dana u dan, a ako ste novi u svijetu šminke onda moram vam reći šta je tačno "tečni ruž" je. U osnovi, dodaje sjaj i boju na usnama; ukratko to je kombinacija sjajilo i ruž za usne.

Liquid ruževi su odlični za one koji žele dodati sjaj u svoje usne i boja previše jer skriva pigmentacije. Ako ste u potrazi za dobrim "tečnost karmine" dostupan u Indiji, a zatim nastavite sa čitanjem ovaj post.

The Best Liquid Lipstick Shades u Indiji

1. Chambor teče ruž za usne u Pink Rose:

Kupi Chambor teče ruž za usne u Pink Rose Za ₹ @ www.amazon.in/chambor-flowing-lipstick-in-pink-rose

load...

Ova tečnost ruž za usne iz Chambor sadrži ulja jojobe i shea maslac koji vlaže i hidrira usne cijeli dan. Ona također sadrži vitamin A i E koji poboljšavaju usne teksturu jer imaju mnoge prednosti. Pakovanje je stvarno atraktivan i ima četkicu za nanošenje na vrhu što ga čini prikladan za korištenje i nošenje. Pink Rose je jako lijepo hlad na bazi svakodnevnih roze koji je savršen za svakodnevnu upotrebu, posebno za fakultet i ured ide žena. Boja ostaje za cijeli dan kao što je to razmazivanje dokaz i vodootporan.

2. Revlon Colorstay Ultimate Liquid ruž za usne-Premium Pink:

Kupiti Revlon Colorstay Ultimate Liquid ruž za usne-Premium Pink Za ₹ 1,413.00 @ www.amazon.in/revlon-colorstay-ultimate-liquid-lipstick-premium-pink

Revlon Colorstay tečnost ruževi za usne su dostupni u 20 različitih nijansi, ali ovo Premium Roza boja je savršena za svakodnevnu upotrebu i da će odgovarati svim ten. To je hrana na udarce i na taj način ostaje za cijeli dan koji je stvarno za svaku pohvalu, a vi ne treba iznova i iznova dodiruje svoj izgled. To je jedan korak aplikacija koja ne zahtijeva završni premaz; tako da štedi vaše vrijeme. Cijena je visoka, ali onda je to vredi pokušati.

load...

3. Colorbar Liquid Addiction ruž za usne Pink Toffee:

Ova tečnost ruž iz Colorbar je roze karamela nijansa koja je prekrasna ružičasto smeđe boje i da će odgovarati indijski tonove kože stvarno dobro. U hladu je suptilna i savršen za svakodnevno nošenje, posebno za žene ured u toku. Ona vlaži usne i drži ih hidrirana dugo sati, što znači da ne zahtijeva nošenje balzam za usne ispod ove. Ostaje za 4 sata, a onda vam je potrebno da ga ponovo prijaviti.

4. Colorbar Liquid Addiction ruž za usne Berry Blush:

Ova tečnost ruž iz Colorbar je Berry Blush hlad tj šljiva-Mish hlad. Ruž za usne vlaži usne dobro i na taj način se može koristiti kao balzam za usne previše. U hladu je prilično i to će uljepšati vaše umorno lice odmah. Pakovanje je stvarno atraktivan, kompaktan i pogodan za putovanja. Ostaje za 4 sata, ali drži usne hidratizirana za dugo.

5. Lakme Absolute usne Zadnji:

Kupi Lakme Absolute usne Zadnje @ www.amazon.in/lakme-absolute-lip-last

Lip Zadnje iz asortimana Lakme Apsolutna je dostupan u različitim bojama i možete u skladu s tim odabrati. Pruža vlagu u usne i sprečava ih od isušivanja previše. Ostaje za cijeli dan i ne treba da se dotjerati između što je dobra stvar. Ona dolazi s atraktivnim četkom koja pomaže u primjeni i olakšava.

6. Colorbar Liquid Addiction ruž za usne Caramel Mauve:

Kupiti Colorbar Velvet Matte ruž za usne, Obsessed Orange Za ₹ 325.00 @ www.amazon.in/colorbar-velvet-matte-lipstick,-obsessed-orange

Mauve je must-have nijansa u svake devojke sujeta i ako ste ruž fan tečnost onda je ovo ruž iz Colorbar vredi pokušati. Biva ravnomjerno i glatko nanosi na usne i ostaje za 4 sata sa lagane obroke između. Radi kao usne balzama previše jer vlaži usne i ne dozvoliti da se osuše. Ima sunñer što aplikacija glatko i lako. U hladu je mekana smeđa nijansa koja će laskati indijski tonove kože.

7. Revlon Colorstay Ultimate Liquid ruž za usne-Buffest Beige:

Kupiti Revlon Colorstay Ultimate Liquid ruž za usne-Buffest Beige Za ₹ 1,273.65 @ www.amazon.in/revlon-colorstay-ultimate-liquid-lipstick-buffest-beige

Ova tečnost ruž od Revlon u hladu Buffest Bež je prekrasna svjetlucavu meke blijedo bež nijansa koja će laskati sve tonove kože. To je vrlo pigmentirana i na taj način daje potpunu pokrivenost čak i pigmentirane usne što je prilično velika stvar. Ona dodaje sjaj na usnama i hlad boravak za 7 - 8 sati, a zatim počinje nestaje. Boja usana ne krvari ili izmiriti u fine linije na usnama i na taj način daje gladak.

8. Colorbar True Gloss-Vintage Rose:

Kupi Colorbar True Gloss-Vintage Rose @ www.amazon.in/colorbar-true-gloss-vintage-rose

The Vintage Rose hlad od Colorbar True Gloss raspon je vruća ružičasta nijansa koja je zaista "u" ovih dana i vrlo laskavo hlad. Hladu osvjetljuje se lice odmah i visoko pigmentirana čak u jednom prevlačenja. Ova tečnost ruž čini usne punijima i ne krvari previše. Tekstura je kremasta i lako klizi na usnama. Ostaje za oko 6 sati, a zatim ostavlja nijansu iza koje je lijepo.

9. Chambor teče ruž za usne Passion Rose:

Ova tečnost ruž iz Chambor dolazi u lijepoj srebrnoj twist-up cijev koja ima dobar aplikator četku koja čini aplikacija lako. Passion Rose je prilično crvena nijansa koja je savršena za sve tipove kože i hlad odmah dodaje sjaj na lice. Tekstura je glatka i glatko klizi na usne. Je izdržljivost je također vrlo impresivan i to ostaje za cijeli dan, ali nestaje malo.

10. Colorbar True Gloss- Nectar Orange:

Kupiti Colorbar True Gloss- Nectar Orange Za ₹ B00DRE3YTK @ www.amazon.in/colorbar-true-gloss-nectar-orange

Ako ste u potrazi za crvenkasto narančasta tečni ruž onda ovaj nektar narančasta nijansa iz True Gloss raspon Colorbar vredi pokušati. To je visoko pigmentirana i potrebno je samo da povucite jednom čak i na pigmentirane usne. Tekstura je vrlo glatka i kremasta što aplikacija lakše. To ostaje dok je ne uklonite sa šminke; šta ti treba?

Dakle, koji od ovih ćeš pokušati sljedeće?

load...