Šminka

Kako savršeno nanositi sjaj za usne - korak po korak tutorijal sa slikama

Kako savršeno nanositi sjaj za usne - korak po korak tutorijal sa slikama

Neke djevojke jednostavno vole sjajne i sjajne usne - i sjajilo je njihov najbolji prijatelj! Ali preteruje sjaja za usne može dati ljepljiv efekt. Dakle, danas ćemo vam pokazati kako da savršeno koristiti sjajilo za usne da se prilično, napućene, kissable usne.

Kako se prijaviti sjajilo za usne?

Stvari koje trebate

1. Lip piling 2. Balzam za usne / regenerator za usne 3. Usne 4. Ruž za usne 5. Sjaj za usne

Korak po korak Tutorial

Slijedite ove 6 jednostavnih koraka za primjenu sjajilo za usne savršeno.

Korak 1: priprema tvojih usana

Počnite tako sprema vaše usne. Ako imate mrtve stanice kože ili ispucale / ispucale usne, zatim očistite vaše usne prije nego što počnete priprema. Masirajte usne piling sve preko usana za oko dva do tri minuta. Isperite ga.

load...

Korak 2: Make Your Lips Soft

Sljedeći korak je da koristite balzam za usne ili usne uređaj da biste dobili osloboditi od suhoće. To će učiniti vaše usne još meka i podatna. Neka balzam za usne ostatak na usnama za oko jedan do dva minuta.

Korak 3: Prikrij višak balzam za usne

Jednom kada ste gotovi s primjenom balzam za usne, uzeti tkiva i izbrisati višak. Ovo sprečava ruž od krvarenja i čini primjenu drugih lakše proizvode.

Korak 4: Nacrtajte linije Sa olovka za usne

Pokrenite analizirajući tvoje usne oblik. Koristeći olovka za usne u boji po vašem izboru, pokrenite aplikaciju od centra gornje usne i pratite prirodnu liniju usana do ugla usana. Pratite isti postupak s donje usne. Također se možete popuniti cijelu usnu sa istim olovka za usne kao da radi kao veliku bazu i pomaže usne boje da ostanu duže. Odnose se na slici gore.

load...
Quick Savjet

Također možete primijeniti malo temelja / korektor u sjeni koja odgovara vašoj prirodnoj boji usana. Ovo bi ni iz usne u jednom potezu i dati čak bazu za rad.

Korak 5: Nanesite ruž za usne

Sada je vrijeme za ruž. Nanesite ruž sa četkicom za usne pomoću kratkog potezima i ispunjava čitav usne. Četkom uz primjenu karmina dodaje preciznost u aplikaciju. Evo, ja sam koristio jarko crveni ruž.

Korak 6: Nanesite sjajilo za usne

Početi primjenom sjajilo za usne od centra usana i povucite spužva aplikatora duž usana. Izbjegavajte primjenjujući sjaj iznad prirodne liniju usana. Možete izbrisati višak sjajilo za usne na papiru tkiva. Ovo će spriječiti boju od krvarenja.

Konačni izgled usana nakon nanošenja sjajila za usne

Zar ne izgleda neverovatno? Sjajila su imperativ na zabavama - oni zaista povećati svoj zgodnosti kvocijent. Probajte i javite nam o komplimente koje ste dobili! Mi bi rado čuti od vas.

load...