Šminka

Kako nositi crni karmin

Kako nositi crni karmin

Kada je u pitanju ruževi je hrabriji osećamo, tamnija boja volimo da se vijoriti. Walking with uvjeren koracima i naše uzdignute glave, crvena je uvijek bio suštinski boja za nas. Ali, možda, to je vrijeme da se ide tamnije i hrabrije sa crnim.

Pozivajući se na sliku čistu goth, crni ruž nije za one sa slabim srcem. Ali jedna će biti jako teško poreći svoju neodoljivost. Često povezana s resama i kontra-kulture, ništa se navode pobuna slično crnog ruža za usne.

Ako želite testirati vode, ali nisu sigurni da li ulaganja u potpuno novi ruž je put kojim treba ići, onda ovaj tutorial je za vas. Koristite liner umjesto ruža za usne. Nema razloga da više ne izađe iz zone udobnosti.

load...

Kako To Wear Black Lipstick

Trebat će vam

• balzam za usne / Lip Primer • Četkica za usne • olovka • Deep Maroon Lipstick • Crna olovka za oči • Korektor / fondacija • Tissue papir

Korak po korak Tutorial

Korak 1

Počnite tako sprema tvoje usne koristeći balzam za usne ili usne uređaj. Kada se to završi, dati malo vremena da se upije. Zatim, koristite usne prajmer koji radi kao bazu i čini vaš ruž traje duže vrijeme. U slučaju da imate pigmentirane usne, koristite korektor ili temelj u hladu bliže usne boje za još platnu.

load...

Korak 2

Ako ne posjedujete crni ruž, onda za dublju nijansu bordo za početak.

Korak 3

Koristite tanke usne četkicom za liniju usana i ispunite color.For više preciznosti, odlučite se za olovka za usne. Polazeći od Amorov luk, napraviti 'V' oblik na gornjoj usni, i povući liniju paralelno sa njim na donju usnu kao putokaz. Postepeno se pridruže sve linije ocrtati usne.

Korak 4

Koristeći istu tanke usne četkicom, ispunite boja i intenzivirati ga.

Korak 5

Sada, da biste dobili crnu boju na usnama, koristite sredstva za oči / olovka za usne u crnoj i boju usana koristeći tanke usne četkicom. Osigurajte da do uglovima kao dobro.

Korak 6

Da li isto za donje usne. Pobrinite se da dodate dovoljno boje da izgleda dramatično.

Korak 7

Dok je radio s tamnim / podebljano usne boje, osigurati da ispunite boja ravnomjerno da bi usne izgledaju uredno i savršeno. Zadnji korak je da se tvoje usne više definicija i preciznosti. Odlučiti za korektor ili temelj u hladu bliže tonus kože, i navesti usne tankim šiljatim četkom. Ova tehnika pomaže u ispravljanju usne oblik. Ovdje se završava naš crni karmin tutorial!

Konačni izgled

Crna je boja misterije i tajne. Odiše moći i kontrole. Bilo da se radi Halloween party ili običan dan, izvuku bez gluposti diva ili pobunjeničke kršenje pravila u vama sa ovim nervozan, eksperimentalni izgled.

Sada kada znate kako nositi crno karmin bez gledanja goth, šta čekaš? Pokušajte ovaj izgled i javite nam kako se to radi za vas. Komentare dio je odmah ispod!

load...