Šminka

Kako koristiti korektor Kao temelj?

Kako koristiti korektor Kao temelj?

Temelj i korektor su bitne stavke svake žene šminke svežanj. Fondacija pomaže da izglade ton kože, sakriti manjih spotova i daju licu svijetao izdizanja, dok je korektor je posebno dizajniran da se brine o pod područja oko za pokrivanje podočnjaka, ili mrlje koje se temelje ne može u potpunosti pokriti. Oba imaju različite svrhe i stoga se razlikuju u formulaciji i pokrivenosti.

Fondacija se razlikuju u obuhvatu i formulacije - to može biti čista, niske pokrivenost, srednje ili visoke pokrivenosti i razlikuju se u formulacijama kao što su prah, tekući ili creme. Korektori su obično creme ili tečnost i imaju različite konzistencije i svrhe. Obično prikrivaĉe su teže od temelja i stoga su lako pokriti mrlje i mrlje. One čiste su obično potrebni za pod područja oko dok su teži oni su dobri za prikrivanje teške mrlje i nepravilnosti.

Mi ne preporučujemo da koristite korektor na svim dijelovima lica jer su obično teži i primjeni to sve gotovo, bi jedan pogled cakey i neprirodno. Ali, ako i dalje želim da, ovdje su dva načina kako koristiti korektor i temelj da bude kako treba:

load...

Načine kako koristiti korektor i Fondacije

Način 1:

Na ovaj način je dobro dok nemate puno problematičnih područja na licu.

Ako generalno imaju dobru zdravu kožu, sa manjim mrlje ili nepravilnosti onda možete preskočiti temelj i samo koristiti korektor. Počnite sa čistim licem i mjeriti područja koje je potrebno da se skriveni. Odnosi samo korektor na područja koja se osjećate potrebna pokrivenost kao pod okom područja, fleke i mrlje. Ih uklopiti dobro i koristiti više korektor ako je potrebno. Onda vrh se sa dobrim prahu postavke ili puder i završili ste.

load...

Način 2:

To je kada želite više pokrivenost od korektor nego samo prikrivanje mrlje i nepravilnosti. Ako nemate osnova ili samo želite koristiti korektor, onda na ovaj način raditi. Prvo očistite svoje lice od bilo kojeg ulja ili prljavštine. Pat osušite lice i nanesite dobar robusne korektor na spotove koje je potrebno više pokrivenost. Onda uklapaju u prozračno pokrivanje korektor sve preko lica.

A prozračno pokrivanje korektor je ono što koristimo za pokrivanje podočnjaka i diskoloracija. Nakon aplikacije, koristite puder postavke za podešavanje korektor. Sama korektor će raditi kao srednje prekrivanje temelj. Ali, kao što prikrivaĉe obično imaju ulja, to može biti teško koristiti ako imate masnu kožu. Zadržati neke upijajuća papir pri ruci ili koristiti u prahu ulje kontrole za podešavanje korektor.

Još je manje za korektor tako koristiti samo male količine, ako više primjenjuje može učiniti da izgledate cakey. Ako nemate dva prikrivaĉe, samo koristite prozračno pokrivanje jedan za celo lice i koristiti ga posebno na mjesta.

Ne morate više za paniku ako ste napustili svoj temelj kod kuće !! Možda ste sada dobili jasnu ideju o tome kako primijeniti korektor i temelj.

load...