Šminka

Čarobni crno-bijeli tisak za šminku oko očiju - sa detaljnim koracima i slikama

Čarobni crno-bijeli tisak za šminku oko očiju - sa detaljnim koracima i slikama

Ja sam dosadio iznova i iznova pokušavaju iste boje! Siguran sam da je previše! Volim eksperimentirati, na kraju krajeva, šta je život bez nekoliko rizika? I ti si igra za nešto drugačije i ambiciozan? Hajde da bacim sve boje i vratiti se osnovama. Da, klasične boje-crna i bijela! Kompletan look koristeći samo crna i bijela boja? Pa, ja ne pokušavam da vas pretvoriti u neki prugasti ljepote! U stvari, ovaj poseban projekt, možda upravo postala tost sezone! Zvuči nevjerovatno? Bolje da verujem! Danas, ja sam stvorio jedinstveni šminke oko očiju pomoću crne i bijele sjenilo boje.

Black and Makeup White Eye Tutorial:

Počnimo sa šminke oko očiju tutorial.

Korak 1: Nanesite Creamy Crna olovka za oči

Počnite tako što ćete hidrataciju vaše delikatan područje oko očiju s kremom oka. Zatim nanesite kremu ili tečnost korektor na pod područje oko očiju da sakrije pigmentacije i podočnjake. Postavite ga uz puder u prahu za sprečavanje gužvanja proizvoda. Koristio sam Kryolan korektor i Lakme lice stilist kompaktni puder za ovaj korak.

load...

Izaberite kremastu crnu olovku za oči i nanesite ga na unutrašnje i najudaljenijim kutovima oka. Ovaj korak ne mora da bude uredan kao što bi se to razmazivanje kasnije. Ovdje sam koristio Maybelline Drama gel liner u crnoj boji. To je najbolje da koristite kremasta formula u ovom koraku jer će pomoći u lako miješanje proizvoda.

Korak 2: mrlja na Kajal

Uzmite razmazivanje četkom ili olovku četkom i lagano razmazuje se kajal primjenjuje u prethodnom koraku. Ne izvlačite kajal prema centru kapka, samo polako zamućuju grube rubove Kajal. Ako nemate mrlja četkom, možete koristiti vatom za ovaj korak.

load...

Korak 3: Nanesite mat sivo Crno sjenilo

Izaberite mat sivkast crno sjenilo i nanesite ga preko zamrljan Kajal. Pat je sjenilo za oči lagano bez brišući ga, kao što se obično radi. Ako želite da se intenzivira boju sjenilo, možete navlažiti četke blago vodom.

Korak 4: Nanesite Shimmery White sjenilo za oči

Nanesite svjetlucav bijelo sjenilo u centar poklopca područja kretanje očiju. Ako želite napraviti sjenilo pop i pojavljuju žive, možete primijeniti kremaste bijele bazu prije primjene sjenilo. Zatim nanesite mat tamno crnu sjenilo na unutarnji i najudaljenijim kutovima očiju. Koristio sam Kryolan mat crnoj sjenilo da se ovaj korak u pravu.

Korak 5: Umekšavanje Ivice šminke oko

Zatim, uzeti fluffy miješanje sjenila četkom i omekšati rubove šminke oko očiju. Primijeniti isti svjetlucave bijele sjenilo na unutarnji suznog kanala područja i trećinu donje linije trepavica. Zatim, nanesite na isti mat crnoj sjenilo na ostatku liniju donjih trepavica. Dovođenje ravnoteže, ovaj korak će učiniti šminke oko očiju izgled pojaviti potpuna. Zatim nanesite mekom bijelo sjenilo u mat ili svjetlucavu formula za kosti područje obrva vaših očiju. Ja sam koristio beli sjenilo u satenskom završnom obradom od Elf 144 paleta sjenila za oči kako bi dobili savršen izgled.

Korak 6: Line oči s crnim Liquid Eyeliner

Red oči sa crnim tečnost eyeliner. Možete ga liniju debelo ili tanko u skladu sa svojim željama. Zatim uviti vaše trepavice sa maskaru da biste dovršili šminke oko očiju izgled.

Nije zebra na bilo koji mašte! Ako pratite korake pravilno, sigurno ćete izgledati kao životinja za zabavu! I uz malu crnu haljinu, vi ćete rock zabavu! I ne dosadno crvene i smeđe-samo klasika-baš kao i ti! Dakle, jeste li spremni uljoskam sa svojim crno-bijele šminke oko očiju?

Jeste li pronašli ovaj tutorijal pomoći? Probajte ovu šminku tehniku ​​i nemojte se vratiti ako imate bilo kakvih pitanja! Mi smo uvijek sretni da vam pomoći da izgledate apsolutno najbolje.

load...