Šminka

Awesome Engagement makeup - korak po korak tutorijal sa Slike

Awesome Engagement makeup - korak po korak tutorijal sa Slike

Kako šminka za angažman? Angažman je prilika da označava obećanje braka između muškarca i svoju voljenu. To je prirodno da žena izgledati najbolje za nju čovjeka na taj dan. Šminka mora biti mekana, slatka i još privlačnijim. Ja sam došao sa vrlo mekan angažman šminka tutorial koristeći ružičaste boje, koja je svake devojke svih vremena omiljena boja.

Awesome Šminka za angažman:

Korak po korak angažman šminka tutorial je objašnjeno u nastavku:

Korak 1:

Počnimo sa šminke oko očiju. Koristila sam moju Mac temelj i primijenjena temelj kao korektor. Ako imate podočnjake, onda bi trebalo koristiti korektor prije nanošenja vaše korektor.

load...

Korak 2:

  • Sada nanesite shimmer zlatne ili boje šampanjca na cijelom području kapka. Koristite stan sjenilo četke za ovaj korak jer pomaže da se postigne intenzitet boje i ne zaboravite da se stvori maksimalnog intenziteta boje.
  • Molimo vas da budete vrlo oprezni da ne ide dalje od nabor područje i da se ne kreće u kaznenom prostoru poklopac. Koristila sam Lakme sjenilo desert Rose quad za svjetlo zlatne boje ovdje.

Korak 3:

  • Sljedeći korak je da se prijave na svijetle ružičastim sjenilom (metalik boja) preko vanjskog kuta kapke, samo malo iznad pregiba području. Ja sam koristio Lakme apsolutni sjenilo u Pink Wink. Evo, pažljivo tapkajte sjenilo preko vanjskog dijela vaše kapaka umjesto brišući kao se obično radi. Je tapkanjem pokreta će vam pomoći da se prijave boja ravnomjerno.
  • Sada koriste miješanje četkom i na brisača štit pokretu, raditi roze sjenilo tiho u nabor. Ovaj korak će dati iluziju duboko usađenih očiju. Ako već imaju veće oči, još uvijek možete učiniti ovaj korak jer će dati meki smoky efekt.
  • Gotov izgled je važan. Dvije različite nijanse ne bi trebalo da se izdvajaju odvojeno, ali bi se trebao pojaviti kao jednu boju. Nijanse treba se mešati savršeno spajanje neprimjetno se međusobno. U isto vrijeme, ne prebacujte previše, tako da je metalik finiš ovih senke su izgubili i mješoviti. Ne bi trebalo da bude meka gradaciju boja.

Korak 4:

  • Primijeniti isti pink sjenilo na liniju donjih trepavica dati svoje oči smoky efekt. Ovo će završiti cijeli izgled i pomoći uravnotežiti sve boje na područje oko očiju poklopac.
  • Nanesite tamno Kohl malo deblji od uobičajenih linije na gornje i donje linije trepavica. Evo, ja sam koristio gel liner za stvaranje maksimalnog intenziteta boja; možete čak koristiti tečni liner. Curl trepavice uz dobru maskaru i završiti izgled oka.
  • Upravo sam zaustavio brod na vanjskom trećeg ugla oka bez daljnjeg produženja. Ako su komforni sa više dramatičan izgled, proširiti eyeliner za stvaranje krilo na vanjskom kutu oka.
  • Uklonite sve pada-out oka-sjene ispod oka uz pomoć vatom. Nanesite tanak korektor da se istakne oči.

Cheek Šminka:

Nanesite nježne ružičaste rumenilo u shimmer finiš dodati više drame na cijelu šminke kao šminka za oči je mekan. Ovdje sam koristio moje omiljeno Inglot rumenilo u hladu broj 32. Također se možete primijeniti mat roza rumenilo ali svjetlucavu rumenilo će dati sjajne učinak na kožu, savršen za tu priliku.

Usne Šminka:

Da biste završili nježne ružičaste izgled, nanesite prilično ružičasta ili šljiva karmin na usnama. A zatim dodajte sjaj za usne u centar usana dati punačka efekt usana. Ovdje sam koristio Kryolan ruž u hladu lc106.

Dakle, to je konačni izgled. Ovo je vrlo mekan look i samo savršen za angažman i stranaka. Ako želite da bude dramatičnije, samo koristiti hrabar ruž i krilati brod.

load...

Pokušajte ovo prilično mekan šminke i mahati u stilu. I, molim vas, ne zaboravite da dijele svoj angažman makeup savjete.

load...