Šminka

9 fotografija Madone bez šminke

9 fotografija Madone bez šminke

Jednostavno Gorgeous - Sa ili bez šminke!

Sveta muzike nudi sve fanfare, slava, ime i novca koji se može zamisliti. Ljudi često misle ovoj oblasti biti vrlo velikodušni u smislu svoje nagrade. Umjetnici su obično okrivljuju za zaradu brzo dolar. Ono što ne shvaćaju je da što je velika u ovoj industriji je potrebno neke stvarne hrabrosti i strpljenja. Većina nas se zaboraviti kako je direktno proporcionalan njihovoj ljubitelja rok trajanja umjetnika. To biva ograničena na to kako publika dobiti njihov rad.

U takvim okolnostima, izuzetno je bitno za bilo koji umjetnik koji stalno iznova sam / sama. U stvari, industrija često sudije i stope napredak muzičar na osnovu njegove / njene sposobnosti da ponovo otkrivam sebe. Nedostatak ovog istog sposobnost navelo je mnoge zvezde nemati uspjeh prerano.

load...

Konkurencije dobiva tvrđe sa novim grupama i pojedincima ulaska u industriji svaki dan. Usred takve teške konkurencije, potrebno je mnogo više od pukog vokalnim talentom da opstane i održi stabilan nivo popularnosti. Ali, kao što su oni, stari je zlato, malo umjetnici su stajali test vremena jako dobro. Madonna, naš vrlo vlastiti "kraljica popa", je jedan takav zapanjujući primjer. Primjer kako pojedinac sa fanovima kroz generacije je uživao je neprirodno duge i plodne karijere.

Ona sigurno je pored premijera svoje mladosti, ali ona i dalje omamljivanje i zabavljaju nas i kako! Njena ljepota može dati mladim velikih stvari danas trčanje za svoj novac. Nemojte nas vjeruju?

Madonna bez šminke Fotografije

Provjerite vrhu 9 najnovije slike Madonna bez šminke.

1. Go Green:

Madonna nas je očarala sa njene plave zelene oči. Pogledati ovdje, ona se udružuje ovo zeleno ruho da se slaže sa njenim boju očiju. Na vrh, ona odluči da ide bez make up. Njene divne oči dobiti svu pažnju koju zaslužuju. Ovaj šarmantni pjevač, tekstopisac, glumac, poduzetnik, direktor i filantrop ne mora biti pokrivena u šminke izgledati lijepo.

load...

2. Who Says Madonna se starenja!

Mnogi bi se reći da starost i ljepota su obrnuto proporcionalna. Međutim, to je sasvim neistina u slučaju Madone. Sigurno ne čini starost da utiče na njenu lepotu na sve. Ovaj casual šik izgled bez šminke čini njen izgled uber kul.

3. No Poređenje:

Mnogi puta, kada se u odnosu slike poznatih sa i bez make up, ispostavi se da je prilično katastrofa. Ovo je definitivno nije slučaj sa Madonnom. Kada smo u odnosu ove dvije slike, sve što smo otkrili je kako graciozan ova dama je i ne, to nije ona šminka koji radi trik. Ove slike to dokazuju.

4. Dan bez šminke:

Naša kraljica popa, kao i svi drugi umjetnici, je uvijek ispod skenera. Međutim, i ona treba joj prostora da diše. To je previše da se pretpostavi da svaki put kad osoba izađe, ona to čini sa Oodles šminke. Pogledajte kako naši poznata zvijezda Madonna izlazi bez šminke. To je u stvari prilično osvježavajuće da vidi pravi Madonna, jednostavno prekrasan!

5. Simpleton:

Baš kada su svi očekivali Madonna u mirovinu, došla je i iznenadila nas natrag sa dva nova albuma. Ova pjevačica je jedan od najutjecajnijih žena u svijetu. Ona je stvorio vlastiti identitet i mjesto i simbol slobodne volje. A slobodna volja da se usudio suočiti fotoaparat bez ikakvih tragova šminke. Hrabar i jednostavno!

6. Madonna sa bijelim V izrezom Majica:

Ne morate previše stvari za rock cool pogled na vruće letnje popodne. Madonna je fotografisana u beloj v izrezom košulju i velike slušalice drugi dan. Čak i bez šminke, ona uspeva da nas ošamutiti u njoj jednostavno avatar. Stav je sve što nosi kažem.

7. Madonnin Messy Look:

Mrsio se kosa i par crnih sunčanih naočala je sve Madonna treba zgrabiti našu pažnju. Njena prirodna ljepota ne prestaje da nas iznenađuje. Pogledajte kako je fin ona gleda u sliku bez zaduživanja bilo kakve šminke.

8. Sportski dan:

Madonna je uzor za mnoge mlade djevojke tamo. Dakle, kada je ovaj izuzetno popularan osoba odluči da izađe bez šminke, ona promovira poštenje i hrabrost. I ne, ona ne krije te vrline iza bilo šminke.

9. Mad Hatter!

Sunce kape su uvijek bili omiljena na estradi. Dok je šešir blokova dalje sunce, vrućina topi samo do šminke, čineći lice izgledati cakey i znojav. Naša Madonna oblači ovaj šešir za sunce i dalje izgleda osvježavajuće lijepa. Razlog: bez šminke!

Koji od njih je svoj omiljeni izgled Madonna bez šminke? Jeste li uživali čitajući ovaj članak? Da li imate više takve slike Madonna bez make up. Dijeliti slike ostavljajući ispod svoje komentare.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

load...