Šminka

5 vrsta četkica za eyeliner i njihova upotreba

5 vrsta četkica za eyeliner i njihova upotreba

Eyeliner četke su jedna od najtežih stvari koje treba brinuti o pri primjeni šminke oko očiju. Većina nas ide sa priloženog ili prilogu četkom. Ali, da bi se postigla određene linije ili oblika, različitih eyeliner četke priskočiti u pomoć. Za pravo, blizu linije trepavica može se koristiti pod uslovom četku. Ali, da bi se postigla liner Mačka oka ili krilati eyeliner, potrebno je koristiti kosi kist za tu savršenu liniju.

Pogledajmo različite vrste Eyeliner četkica i kako koristiti eyeliner kist:

Eyeliner Brush tipa:

1. Eyeliner Brush:

Eyeliner Brush je tanak, raštrkanih Tipped četkom što je korisno da bi privukli fine linije. To nije korisno da popuni ili povući debele linije, osim ako je za postavljanje linija iznad linije. Ne može se izvući sa krilima ili zaobljenim skladu s ovom vrstom eyeliner četkom.

load...

2. Dome obliku Semi Stan Brush:

Ovo kupolom u obliku polu plosnati kist se obično pružaju uz gel eyeliners što ga čini lako za korisnika da se željeni proizvod na četkicu. Četkica je umjereno gust, što ga čini lako napraviti umjereno debele linije ili čak pomoći popuniti u željenom krila i uglova.

3. Kutna Bent Eyeliner Brush:

Kutna Bent Eyeliner četkica se koristi da bi privukli precizno tanka linija da gotovo izgleda kao Ne -Eyeliner izgled. U kosi kist ga čini savršenim za krilati eyeliner, jer je savijena strani omogućava da se povući krivu i krilo.

load...

4. Stan Kutna Savjet Brush:

Stan Kutna Savjet četkica je pod uglom oblikovana pakuje kosu što je korisno da bi privukli bočna linija ili čak uskim linijama. Ovi kistovi dolaze sa raznih uglova: Mala pod kutom, Srednji pod kutom i Veliki Kutna Brushes.

To je najlakše Cat eyeliner kist čini, dodajući Drama s gustom linije.

5. Stan Tip Brush:

Četkica je stan i gusto što ga čini lako držati proizvod i nacrtati fino precizno pravoj liniji. To se uglavnom koristi za primjenu sjenilo na kapku što ravnoj liniji, za mekši i prirodnog izgleda eyeliner.

Evo jednostavnog Smjernica za odabir vrste Brush:

Jednostavna oka definiranje linija: Eyeliner Brush Stan Savjet Brush i pod kutom Bent Eyeliner Brush. Liner Cat Eye: Dome obliku Semi Stan Brush, Kutna Savjet Brush i pod kutom Bent Eyeliner Brush. Winged Eyeliner: Kutni Tip Brush i pod kutom Bent Eyeliner Brush.

Ako nemate neki od ovih Četke, možete jednostavno navesti željeni oblik, a zatim popuniti sa istim kistom.

Prednosti Korištenje Eyeliner Brush:

1. Eyeliner četkica pomaže izvući dobro, lanac free linija. Precizni ovisi o gustoći četke.

2. Pomaže da pokupi željenog sadržaja proizvoda i pomaže u izbjegavanju rasipanje.

3. Uz Eyeliner Brush, može se postići željeni olovka za oči oblik.

4. Također izbjegava kontaminacija Eyeliners koji dolaze sa četkom umetnuta na vrhu cijevi.

load...