Šminka

5 savršenih obrva Oblik za dijamantski oblik

5 savršenih obrva Oblik za dijamantski oblik

U obliku dijamanta lica su šire i potpunije. Dakle, potrebno je da imate ispravan obrva oblik je od suštinskog značaja. Na kraju krajeva, ko bi želeo ekstra široko lice? Veći, širi i squarer, svi imaju svoje skupove prednosti i mane. Iako postoji mnogo pluseva da imaju lice u obliku dijamanta, dodatni širina i dalje ostaje veliki problem u vezi sa ovim licem rez. Sigurno ne mogu mnogo o ekstra širine. Ali svakako možete pronaći ispravan obrva oblike da izgleda manje gola.

Neki od Bollywood i holivudske dive su blagoslovljeni sa dijamantom lice rez. Oni i dalje izgledaju sjajno i imaju veliki fan sljedeće iz svih krajeva svijeta. Dakle, ono što je toliko različit da rade a ti ne? Ono što je karakteristika jedan upečatljiv od onih celebs koje ih čini ljepši i više šarmantan? Možda, to je njihova obrve. Da li ste ikada primetili da je vaš obliku dijamanta lice je označen s mnogo uglova? Čak i ako niste, i dalje morate znati da su ovi uglovi treba manje evidentno kako bi se vijoriti oštriji izgled.

Narednih 5 Obrve za Diamond obliku lica će vam pomoći u smanjenju širokom izgled vašeg lica:

1. Sharp Arcs:

Jeste li čuli izreku - otrov ubija otrov? Možda, ovo je pravo vrijeme da to dokaže. Najbolji način da se smanji izgled Vašeg oštrim uglovima lica je da se izoštri lukova obrva. A vrlo lučnim obrva izgled privlači svu pažnju od svog inače oštrim krajnosti lica. Ovo lučni oblikovanje je najbolji način da se mekši izgled. To daje trenutni dojam smanjene širine lica. Dakle, uvijek kažu 'da' na oštar luk obrva obrazac ako imate lice rez u obliku dijamanta. Dakle, ovo je najbolji obrva oblik za dijamant lice.

load...

2. Go Fuller:

To je najbolje da raste obrve pune i mraku, ako želite da se skrene pažnja sa svojim široko lice na nešto drugo. Raste obrve potpunije je bolja opcija za lice u obliku dijamanta, kao Fuller obrve su deblji. Deblji i savršeno lučni obrve postići savršen sklad između najširi dio svog lica i vilicu liniju. Opredjeljuju ovaj obrva oblik za dijamant lice čini vaše lice izgledati manje gola.

3. Zaobljeni Brows:

Zaobljeni obrve, koje se također smatraju dobrih opcija njegujem u obliku srca lica, su savršeni za dijamant u obliku lica. Zaobljenu izgled obrva je veliki uticaj način stvaranja savršenu ravnotežu između širokog obraze jedan i čelo. Ova suptilna obrva oblik koji se fokusira na izradi lukova prema sredini je pogodna opcija za žene s licem u obliku dijamanta. To magično daje zakrivljeni izgled (s mekim lukovima prema sredini) koja smanjuje utjecaj inače uglom dijamant lice.

4. Duže i Srednji obrva uzorak:

Jedna žena sa licem u obliku dijamanta može izgledati zapanjujuće sa dužim obrve. Međutim, onaj iz predostrožnosti koji prati ovaj tip je - duže obrve ne bi trebalo biti vrlo gusta. Oni bi trebali biti srednje umesto da bude potpuniji. To čuva vas sigurno od mana gledajući čupave i vjerojatno malo punačka previše. Fuller obrve koje su predugačke zapravo možete napraviti svoj obliku dijamanta lice pojaviti punačka.

load...

5. Kraće i Fuller Brow uzorak:

Ako mi se razmeću puniji veličinu obrva, što je u modi ove sezone, trebali držati kraće dužine. To stvara ispravan uticaj i lice izgleda odlično održavana - ni širok ni kratak. Možda ćete se složiti da je ideja dužine obrva opravdavaju širine vaše lice, ali to je potcijenjena činjenica. Dakle, ne zaboravite da se obrve deblji i puniji ako želite da zadržite dužinu obrva kratak.

Gore navedenih 5 obrasce obrva za lice u obliku dijamanta može transformisati ukupni utjecaj koji lice u obliku dijamanta stvara drugačije. Bilo koji lice rez može izgledati primamljivo i šarmantan; to je samo pitanje izbora pogled koji nadopunjuje taj lice smanjiti. Sada kada znate 5 nevjerovatan obrva obrasce za svoj dijamant u obliku lica, svi ste postavili da je diva partije ove sezone.

Što obrva oblik izgleda najviše mami da ti? Jeste li već isprobali ove obrve varijacije da se smanji širok izgled vašeg obliku dijamanta lice? Podijeliti s nama!

load...