Šminka

5 poznatih osoba sa tetovažnim obrvama

5 poznatih osoba sa tetovažnim obrvama

Da li želite da obrvu tetovažu? Želim da se vijoriti obrva tetovaže gdje god idete? Obrva tetovaže su cool, a neki top Poznati su ih imali! Da želite da znate ko su oni? Samo naprijed sa svojim čitanja!

Šta je obrva Tattoo?

Tetovaže postao najtoplijeg trend prije nekoliko godina. Dok je nekoliko osoba pronađeno utjehu u tetovaže kao način da se izraze, drugi posezala za to da pokažu svoj buntovni niz! Danas, mnogi su shvatili mnoge prednosti umetnosti tetovažu. Ljudi su sada koristi kreativnu vještinu tetovaža da povrate izgubljene izgleda ili da se stvori mogućnost da prirodno ne posjeduje.

Postoje neke poznate ličnosti koji su dobili obrvu tetovažu da naglasi njihova dobrog izgleda i ljepote. Dobivanje obrvu tetovaža je vrlo bolno iskustvo i zahtijeva hrabrost. S obzirom da je ostati zauvijek, jedna pogrešna odluka može značiti narušavanje svoj izgled za cijeli život. Međutim, savršen obrva tetovaža može naglasiti funkcijama dodavanjem oblika, boja, simetrija, gustoća i ravnoteže. To može biti dugotrajan i mrlje bez rješenja dobiti taj savršen luk na licu i svoj glam kvocijent! Želite znati koje poznate ličnosti su tetovirane obrve?

load...

Top Slavne sa Tattooed obrva

U nastavku je popis od najboljih poznatih sa tetovirane obrve nosio na najbolji!

1. Coleen Rooney:

Ona ima obrvu tetovažu kako bi se osiguralo da ona uvijek ima savršen izgled. Dok je šminka naglašava njen prirodne ljepote, njena je potpisao obrve napraviti dosta glava okrenuti. Njen je potpisao obrve i prirodne boje su u potpunoj suprotnosti. Dakle, njen novi izgled dramatično redefiniše njen predivan izgled. Ona je veoma ukazala obrve da bi mnogi vole da se vijoriti.

2. Natalie Cassidy:

Dok je dama ima Oodles ljepote i šarma, ona se odlučila za obrvu tetovažu da se pretvori u stilu diva! Koristeći obrvu olovku bila njena omiljena šminka trik pre nego što tetovažu. Imala je vrlo tanka i oskudna obrve ranije. Tamne obrve tinte definira njen delikatan funkcije sada. Obrve sada dramatično luka, i dok je većina cijenim njen makeover sa obrva tetovaža, neki mogu osjetiti čini da izgleda zbunjen cijelo vrijeme. Bez obzira na kažu kritičari, lučnog obrva ima stila svoje!

load...

3. Katie Price:

Katie Price je poznata po svojim make-up fetiš i kako je koristi da usavršim svoj izgled. Ona je trendseter kao ona je jedna od najranijih heroine i modele da se za obrvu tetovaža dodati napalilo da je prekrasna izgledom. Sa stalnim tinte oblikovati obrve, majka troje štedi dosta vremena da bi inače provesti bori da joj obrve izgledaju savršeno.

4. Angelina Jolie:

Ona je jedan od najboljih primjera kako da biste dobili obrve tetovažu pravo. Angelina Jolie ima obrvu tetovažu na dodir se duž njenog rasta prirodne obrve i u istoj boji. Obrve tetovaža izgleda prirodno i suptilno radi magiju na njoj zanosno lice! Ona je jedna od celebs koji su postavili primjer kako da usavrši svoj izgled bez odlaska preko vrha!

5. Rihanna:

Rihanna ima predivan glas, i ona ima drop-mrtav sparno izgleda previše! Dobila je obrvu tetovažu da se istakne joj izvrsne osobine joj egzotične žalbu!

Iako obrva tetovaža dizajne izgledaju kul, poželjno je da se ne meša oko previše s tetovažom oko očiju kao područje je vrlo osjetljiva i može izazvati nepovratne štete. Budite oprezni i idite na samo obučeni tattoo majstora.

Ovo su neki od poznatih koji su tetovirane obrve. Sada znate stil tajna da postane glam boginja! Idi naprijed i dobiti obrvu tetovaža učinio i pretvoriti u san diva. Da li znate bilo koje druge poznate ličnosti s tetoviranim obrva, ako je tako pucati komentar ispod.

load...