Šminka

5 neverovatnih upotreba rešenja za kontaktne leće za šminkanje

5 neverovatnih upotreba rešenja za kontaktne leće za šminkanje

Kontakt rješenje objektiv za šminku? Siguran sam da, to ostavlja šokirani, zar ne? Evo, na StyleCraze mi uvijek volimo da dijele ekskluzivne savjete i trikove koji će vam pomoći dobili najbolje. Naučiti naša tajna savjete o tome kako koristiti jednostavno rešenje objektiv kontakt za šminku u 5 različitih načina! Odemo šminku proizvode i rješenja kontaktne leće i isprobajte ovih tipova. Sigurno ćete biti oduševljeni kako svestran ispostavlja se da bude!

5 Amazing upotrebe kontaktnih sočiva Rješenje za šminku:

Sada je da možete dodati više elemenata sa svojim ljepotu šminkom ove savjete pomoću rješenje kontaktne leće:

1. Fix Sušeni Maskara:

Kupili ste skupi maskare i nesvesno je ostavio. Ubrzo nakon što su shvatili da, ispostavilo suha i oteturao. Šta bi ti uradio? Neki ljudi dodati malo baby uljem ili vodom da se vratim svoju dosljednost. Ali to može samo nered aplikacije. Većina nas je možda prošli ovu situaciju. Zar ne? Sada, možete sačuvati maskaru!

load...

Uzmi svoje rješenje objektiv kontakt i dodajte dobro 5 kapi tečnosti za maskaru bocu. Ako vaš maskara je nekoliko mjeseci i peruta, a zatim dodajući oko 8 kapi rješenje kontaktne leće će pomoći. Na taj način, suve formula topi i da oživi formulu. Imajte na umu da ne uzimaju puno kontakta rješenje, jer bi to moglo stvoriti previše masnoća i tekućina maskara formulu. Na taj način, možda ćete primijetiti vaše maskara trčanje, blijedi i gužvanje brže na kapke. Sada, zatvorite poklopac maskare leđa. Meka i vlažna formula rješenja objektiv kontakt će vam pomoći u dodavanju neke vlage na sušeno maskaru.

2. Intenzivirati Vaš Sjenila:

Love nosi živopisne, intenzivan i meke šminke oko očiju, ali frustriran sa tupi izgled sjenila jednom primjenjuju na oči? Da li želite dati svjetliju intenzitet boje na svoj šminke oko očiju?

Onda jednostavno navlažiti vaše sjenilo premažite rješenje kontaktnih leća, a zatim uzeti svoj omiljeni sjenila. Imajte na umu da se ne navlaži četku previše s rješenjem objektiva. Inače će sjenilo će početi curi niz od očiju. Samo ga navlažite s rješenjem. Sada, sjenilo u boji će se pojaviti svjetliji i intenzivan!

load...

3. Fix Flaky tuš za oči:

Nije u stanju da se postigne tanak, precizan i uredan eyeliner izgled? Formula možda osušio i okrenu se peruta.

Jednostavno oživjeti dodavanjem 3 kapi rastvora kontaktnih leća za tečnost eyeliner. Miješati lagano, a vi ćete imati vlažna, svježa i kremasta formula koja će ravnomjerno širiti na oči.

4. Napravite vlastiti boji očiju Liners:

Love primjenom različitih boja obloge za oči, ali da li vi svojim malim budžetom zaustaviti od pokušaja nove stvari? Zatim, ova šminka hack će vas oduševiti.

Jednostavno mix svoj omiljeni sjenilo boje sa nekim rješenje kontaktne leće u čistu posudu. Tamo ćete imati neverovatan, intenzivan i svijetle boje, tečnost eyeliner. Zelene, roze, plave u crnu može pretvoriti bilo koji sjenilo u tuš za oči odmah! Najdivnija stvar o ovom savjet je da možete čak i koristiti svoj otpad slomljeno sjenilo u čineći vaš olovka za oči.

5. Očistite Up Your vodene linije Za Kajal:

Da li svoj omiljeni kajal izgledaju izbledela i dosadan na oči?

Jednostavno umočite čistu vate u neko rješenje kontaktne leće. Sada pokrenite ga na vodenoj liniji to očisti savršeno prije nanošenja vašeg Kajal. Najvažniji savjet da zapamtite je da čeka nekoliko sekundi kako bi rješenje osuši potpuno od očiju. Sada možete sloj kajal da se pojavi svjetlija.

Tu imate 5 neverovatne načine da koristite rješenje objektiv kontakt za šminku. Dakle, da li bi probati ove šminke hacks izgledati lijepo? Ne zaboravite da dijele svoja iskustva s nama u komentarima ispod teksta.

load...