Šminka

5 koraka tutoriala da biste dobili sjajnu šminku kože

5 koraka tutoriala da biste dobili sjajnu šminku kože

Ko ne voli zdravu i užaren kože koja sija prirodno? Možda ste naišli na bezbroj tips, ali kako mnogi od onih koji su radili na vas? Posebno kada stranka pojavi, možda nećete naći vremena da se oslanjaju na te povremeno uzimanje tipova. Da bi vaša koža sjaj u ni u jednom trenutku, ovdje je užaren kože šminka tutorial koji će vam pomoći da to instant sjaj u roku od nekoliko minuta!

5 jednostavnih koraka ka Get Glowing Makeup kože:

Ovdje su proizvodi i šminka tutorial u korak mudar način objasnio za brzo razumijevanje.

Potrebni proizvodi:

  • Sprej za lice - bukvar sprej ili završni magla
  • Lice prajmer
  • Prikrivač
  • Temelj
  • Highlighter ili iluminator
  • Rumenilo
  • Bronzer

Šminka lice četke za primjenu temelja, korektor i rumenilo.

load...

Vodič:

Počnimo naš tutorial o tome kako da biste dobili sjajne kože sa šminkom.

Korak 1: Pripremite Your Face With A Primer

Nanesite dobru hidratantnu kremu prema tipu kože. Čak i ako vaša koža previše masna, najbolje je primijeniti hidratantnu kremu jer će pomoći u miješanje i primjenu baze šminke proizvoda. Nakon nanošenja hidratantne kreme, čekati dobre 5 do 7 minuta, a zatim primijeniti lice premazom. Uzmite malu količinu proizvoda i nanesite ga od centra lice prema spoljnoj područja. Neka prajmer sjesti na lice za dobre 2 do 3 minuta prije početka sa šminkom. Dobar prajmer će pomoći u zaključavanje hidratantna krema i da će djelovati kao barijera između kože i šminka. To sprečava gužvanje i mrda od šminke. Dakle, vaša šminka će trajati cijeli dan!

load...

Korak 2: Revitalize kožu završni sprej

Sada sprej lice magla da po licu. Držite bocu najmanje 10 centimetara dalje od lica i lagano sprej 2 do 3 puta. Ovo će hidriraju vašu kožu i daje joj zdrav izgled. Možete koristiti šminku postavljanje sprej ili završni magla za ovaj korak. Evo, ja sam koristio Colorbar Finishing Spray.

Korak 3: Fondacija I Highlighter Za dodavanje Glow

Ispumpati dobru pokrivenost tekuća podloga u dlan. Evo, ja sam koristio Mac Studio Fix Fluid Foundation. Zatim, uzeti jednake ili jedne trećine iznosa lice highlighter. A highlighter mora biti tekući ili kremasti za postizanje lijepe i sjajne kože. Dakle, to je najbolje da se izbegne prah markeri za svjež šminke kožu izgled. Evo, ja sam koristio Kryolan Supra Interferenz krema Višenamjenski Highlighter.

Mix oba proizvoda koristeći ravnu temelj četkom i primijeniti ga po licu baš kao i vi primijeniti temelj. Zatim stapaju ga u nevidljive spojeve. Ako želite da imate samo svjetlo suptilan sjaj vašoj koži onda možete završiti šminke ovdje. Za teške šminke izgledaju sa sjajne kože, trebalo bi da pratite daljnje korake.

Korak 4: Nanesite korektor

Nanesite tanak korektor na pod područje oko očiju pružiti snažnu istaknuti pogledati u lice. Nanesite korektor u trouglasti oblik i tiho uklopiti ga prstima ili sa ravnim temelj četkom. Evo, ja sam koristio Kryolan Derma Camouflage korektor.

Korak 5: Označite Opet Da biste podesili Glow

Na kraju još jednom uzeti highlighter i primijeniti ga preko najviših tačaka obraza da se stvori jači utjecaj sjajnih kože. Evo, ja sam ponovo koristi Kryolan Supra Interferenz krema Višenamjenski Highlighter. Pratite ga sa prirodnim roze ili smeđe rumenilo na obrazima i završiti look.

Sada ste gotovi! Nadam se da će sigurno dati vašoj koži ovom čudesnom i sjajna šminka kože! Nemojte dijeliti vaš feedback s nama u komentarima.

Preporučena Članci:

  • 6 jednostavnih načina da Make kože Glow Noćenje
  • Kako da biste dobili Glowing Skin u 7 dana - Sa Day By Day Instrukcije
  • Top 10 proizvoda Get Glowing Skin

load...