Šminka

2 šarene noktiju dizajniranih tutorijala za decu

2 šarene noktiju dizajniranih tutorijala za decu

Kada je u pitanju zakucati umjetnosti, klinci nisu previše daleko iza! Ovih dana, djeca vole sportu sve nove stilove i trendove u modi, ne samo u odjeću, ali noktima previše!

Nail Art Designs za djecu

Danas ću vam pokazati dva jednostavna umjetnosti noktiju za djecu u kojima neće trebati nikakve komplikovane deco materijala ili nail art pribor. Ono što je potrebno je običan jednostavan boje da to oba noktiju umjetnosti. Još jedna zanimljiva stvar je da je to tako lako da ne samo djeca, ali čak možete pokušati ovo. Dakle, počnimo.

Nail Art 1-višebojni prugasta Nails

To je vrlo lako napraviti nail art za djecu koristeći jednostavne ekskluzivniji tehnike. Ne morate mirne ruke za ovaj nail art. A pošto je to u više boja, možete nositi ovaj noktiju sa svim šarenim odjeću. To može biti lijep nail art za ljeto ili za Holi koja je festival boja.

load...

Stvari Potrebna:

  • A osnovni premaz (opcionalno)
  • A White lak za nokte
  • Tanak noktiju četkom ili čistom striper

Lakovi za nokte ili akrilne boje u raznim bojama viz. Crvena, zelena, plava (tamno i svjetlo), narančasta, žuta, roza

Transparent premaz

Korak 1:

Paint do noktiju s lijepim sloj baze kaput. Osnovni sloj se uglavnom primjenjuje tako da nokte ne dobijaju obojenog i postane otporan na ubacujući. Sada slikam se nokti sa lijepim dva sloja bijelog laka za nokte. Neka se potpuno osuši.

load...

Korak 2:

Umočiš nail art četkom ili čiste striper crvenom bojom ili crveni lak za nokte. Sastaviti nekim linijama s četkom počevši od vrhova i kreće prema unutra vrlo brzo.

Korak 3:

Sada to isto sa plavom bojom.

Korak 4:

Ponovite isti tip prugama i zelene boje.

Korak 5:

Slijede isti obrazac ponovo narančasta i tamno plavi boje.

Korak 6:

Završiti umjetnost noktiju koristeći pruge u žutom i roza. Neka cijeli noktiju osuši kako treba prije upotrebe transparentnim vrhu sloj. Ovo lako napraviti više boja noktiju je dobro za sportske sa bilo kojim boji odjeće. Možete probati ovaj nail art sa svojim ljeto svijetle boje, garderobu.

Nail Art 2-Jednostavan cvjetne i polka dots noktiju

Polka dots su najjednostavniji način izrade noktiju. Ne morate izuzetne kreativne vještine da bi privukli neke polka dots. Cvjetnim uzorcima može se kreirati korištenjem jednostavnih dotting tehnike. Ako nemate dotting alate, čačkalica može se koristiti za izradu polka dots.

Stvari Potrebna:

  • Osnovni sloj (opcionalno)
  • Pink lak za nokte po svom izboru
  • Bijele lak za nokte po svom izboru
  • Krema lak za nokte po svom izboru
  • A dotting alat ili čačkalica
  • Malo crvenog laka za nokte
  • Transparent za nokte

Korak 1:

Paint nokte sa bazu kaput i pustite da se osuši. Onda obojiti do noktiju sa dva sloja roza lak za nokte. Neka se potpuno osuši.

Korak 2:

Uzmite dotting alata ili tupi kraj čačkalica i dati 3 zajedničke tačke žute za stvaranje cvijeće. Ovako napraviti što više cvijeća kao nokat može primiti bez preklapanja jedni druge.

Korak 3:

Uzmite čistu dotting alat ili neki drugi čačkalice. Sada dati tačaka u bijeloj boji u različitim veličinama na ostatak 3 noktiju.

Korak 4:

Sada za završni dodir. Uzmite oštar kraj čačkalicu i uronite u malo crvene nokte. Koristite ovo da bi mala tačka na sredini svake od cvijeća koje ste kreirali. Na kraju zapečatiti svoj lijepi dizajn sa slojem transparentnog nokte.

Nadam se da vam se sviđa oba nail art dizajn amo djecu. Koji će vam dati probati? Ne zaboravite da dijele svoje komentare.

load...